Бтв, мисля да зарязвам антраксО и да хващам шейдса, че мноу сексав.
Аре давайте съвети де хахахха много обичам съвети.
болката и страданието каляватизтърпял съм страдание на ума и физическа болка за да стигна до левела в който съм сега
![]()
Хаххахахахаххахаха разгледала ги е.
Ти мани ама усещам как ставам безчувствен.
Едната снимка ми беше достатъчна да почна да се топя.
коя от всичките , тая на която ми се виждат баджацитея кажи зуумваше ли посредата
или се изкефи на горната част от торса ми
![]()
гаджето ти ще прочете кви ги пишеш , ама май не си от много вярните така като гледам![]()
И аз съм напълно сериозен точно тази песен ми подхожда в момента http://www.youtube.com/watch?v=f-qDRqibdAU като изключим гангстерството и черната кожа.
Ама аз съм си от доста отдавна безчувствен само дето с всеки изминал ден става по-сериозно.
не всички момичета са толкова досетливи , сега дори и да не и беше на ума ти и даде гениална идея![]()
тук съм съгласен с теб че ще изникне тема по късно![]()
Приятеля ми е напълно наясно, че подобни базикни далеч не са нещо, което да го накара да ревнува. Не е толкова неуверен, за да ме ревнува от нули и единици. Та той от антракса не ме ревнува, нищо че си пишем мега много, кво остава от шейдса.
Я кажете дали ви кефи -
Последно редактирано от Bank$ : 12-07-2013 на 22:45
нормално да кажеш че съм нула за пред момчето щото иначе ще е нетактично от твоя страна , напълно те разбирам![]()
забавно ти обаче да си гукаш с мене анамери ли си събеседник
![]()
важното е теб дали те кефи , всички ние имаме различен вкус
Ами за мен си е много красива. Сега остана и да и намеря фб профила хахахахха
пробвай с тори , тя е самотна напоследък , търси много мъжко внимание във форума
после да черпиш чу ли![]()
тя мен не ме кефи , затова ти я преотдавам за неограничено ползване
възползвай се сега докато е самотна
само да не сте от различни градове