Какво правите
Първоначално написано от fUcKsMiLe Защото има друг човек с мен, макар и "заличен" от нея. Не искам да я вижда тая снимка някъде в нета. дай някоя друга тогава.
@fire_magic изяде ли палачинките бе?
Първоначално написано от baby_baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пак ли ще ми се правиш на ченге?
Първоначално написано от Vanchhh @fire_magic изяде ли палачинките бе? не, имам още 3 доло, завити са с мед
аз съм си
Първоначално написано от baby_baby аз съм си ауууу ......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от baby_baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и с какво си облечена в момента?
Първоначално написано от fire_magic дай някоя друга тогава. Друг път :Д 'Ся гледам сериал.
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe Друг път :Д 'Ся гледам сериал.
Първоначално написано от baby_baby с полицейска униформа ти па как са казваш ве?
ох спи ми се
Тая тема е като гостоприемна за фънаджии.
Първоначално написано от RagioL Тая тема е като гостоприемна за фънаджии. добре дошъл
We attack, all the years of propaganda. We shall attack. Attack Attack
Добре дошъл само докато си уредя залата после ви отписвам от програмата. Наложително е че много отдавна не съм тренирал.
Първоначално написано от RagioL Добре дошъл само докато си уредя залата после ви отписвам от програмата. Наложително е че много отдавна не съм тренирал. Ти и тука тренираш.. пръстите на ръцете си.
Слушам музика и си бия мОхи по глъвътъ
скука
Първоначално написано от fUcKsMiLe Ти и тука тренираш.. пръстите на ръцете си. Нямам амбицията да стана пианист, че да си тренирам пръстите.
спам спам спам
Aйде, айде, айде
Аааа така! Трябва да си сменям зарядното за лаптопа
Правила