Ще пропусна
Първоначално написано от DayDreamer:) Ще пропусна кво ще пропуснеш бе
Първоначално написано от baby_baby кво ще пропуснеш бе Яката оферта на trabi_ts лихва ще ми иска
Какво стана със сестричката нещо се изгуби?
Вече имаш ухажори от женски род кеф ли ти е
Не
Предпочитам ги от мъжки
Щом казваш, аз от женски
Първоначално написано от DayDreamer:) Щом казваш, аз от женски Не се прави че не си педал!
оставаше ти да ги предпочиташ от мъжки и щеше да е лошо
Първоначално написано от Bank$ Не се прави че не си педал! това беше проява ама не се получи пробвай следващия път
Първоначално написано от DayDreamer:) това беше проява ама не се получи пробвай следващия път И майка ти така ми каза първия път.
Първоначално написано от Bank$ И майка ти така ми каза първия път. Ми то като нямаш нищо между краката не съм ти виновен
Първоначално написано от DayDreamer:) Ми то като нямаш нищо между краката не съм ти виновен Питай майка си дали нямам
Първоначално написано от Bank$ Питай майка си дали нямам Остоумието ти кърти просто съм потресен
Първоначално написано от DayDreamer:) Остоумието ти кърти просто съм потресен Тъп си и то много
Първоначално написано от Bank$ Тъп си и то много Кой го каза
Първоначално написано от DayDreamer:) Кой го каза Майка ти.
Първоначално написано от Bank$ Майка ти. Нови бисери ръсиш
4oek da ide biznes da vurti i vednaga izgybva ni6kata
Яде ми се шоколад
Първоначално написано от DayDreamer:) Нови бисери ръсиш Да го духаш отивай да сваляш кифлите.
Първоначално написано от Bank$ Да го духаш отивай да сваляш кифлите. Имам си приятелка да не ходя като теб днес с една, утре с друга и накрая на сухо
Първоначално написано от DayDreamer:) Имам си приятелка да не ходя като теб днес с една, утре с друга и накрая на сухо Просто свалям много момичета едновременно, и си признай че имаш приятел не се прави...
Правила