.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    klimatronik да именно като спомена пчели, мравки. Не ти ли приличат по уредената си структура много на хората.Че пчелите даже си имат и една шефка. При мравките не стават даже и задръствания като при хората. А уж било само истинкт.Управлявали се чрез разни вещества Че то и човешките феромони могат да накарат човек от срещуположният пол да откачи по някой поне докато му влияят. Някои казват,че спомагали и за любовта.

Относно другото честно да ти кажа не си представям как ще говоря с циганката дето рови по кофите за Големият Адронов Колайдер например и че ще успея да и грабна особено интереса с тази тема..
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Смисъла на живота е любовта и семейството.
    Аз в момента като нямам семейство и любов, живота ми е безсмислен, така ли?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    klimatronik да именно като спомена пчели, мравки. Не ти ли приличат по уредената си структура много на хората.Че пчелите даже си имат и една шефка. При мравките не стават даже и задръствания като при хората. А уж било само истинкт.Управлявали се чрез разни вещества Че то и човешките феромони могат да накарат човек от срещуположният пол да откачи по някой поне докато му влияят. Някои казват,че спомагали и за любовта.

Относно другото честно да ти кажа не си представям как ще говоря с циганката дето рови по кофите за Големият Адронов Колайдер например и че ще успея да и грабна особено интереса с тази тема..
    Ако бяха като хората, отдавана да са се унищожили.. Имат друг език, непознат и неразбран за нас.
    А за веществата и любовта.. Ми хормони.. През определен етап се появяват и на мечката й се 3бе. Както при нас, само че не се въздържаме, за да сме разумни. :Д
    За циганите.. не знам. Но много висшисти има,които бъркат по-кофите.. Макар че не е нужно да си Айнщайн , да четеш всеки ден, за да ти е интересно и любопитно отговора на някои въпроси.. Виж дивите индианци каква култура имат, какви ритуали спазват, а в същото време всеки ден са на лов за месо.

Въобще много странно разсъждавате някои хора...

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    баси интерпретативните съчинения пишете.
    живота няма смисъл. раждаш се за да умреш. единствения избор е дали да си мишка или не
    +1К
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на skatew
    Hm nie ne znaem kakvo tochno e jivota, a edno chetirinaise godishno momiche se otchaiva, che ne namira smisyla mu. Hubavi sa tezi misli vsyshnost, no sys sigurnost v negativnite emocii svyrzani s mislene na tolkova dalechno blizki neshta ne e zalojen smisyla na kakvoto i da e. Za men, proizlizqiki ot tova kakvo znam za jivota smisyla e da si maksimalno dovolen i shtastliv ot nego. Vsichko jivo ottam i jivota kato cqlo e nestabilna sistema, stremqshto se vinagi kym stabilnost, po prosto i ne sys tochno syshtoto znachenie - homeostaza. A shtastieto e nai- vyrhovnata forma na homeostazata. Za po velichestven zamisyl na jivota ne se opitwam da mislq, zashtoto vypreki, che vyarvam, che go ima znam, che nqma kak da go izmislq, pyk i ne mi e nujno za drugo, osven da zadovolq lubopitstvoto si, koeto e po skoro cel v jivota, no ne i smisyl, taka che bih se otdalechil ot smisyla) syvetvam te i ti da ne se tormozish s takiva misli
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Смисъла е да успееш толкова,че да създадеш семейство да си се прибереш вкъщи след работа да си теглиш една почивка във ваната от Gaudi-ds , да наготвиш, да изчистиш и да нямаш напрежение със мъжа си. Да възпиташ децата си и да ги научиш да се трудят, а не да получават всичко на готово. Да си изживееш спокойно старините.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Според мен животът е някакво изпитание като фази .. Ако сте гледали ''Лабиринтът -Невъзможно бягство'' нещо подобно сякаш човек е създаден за да се пребори с живота и емоциите си да намери смисъла на живота,любовта ...И не не гледам много филми ,това е моето мнение млади ми хора

Za vseki chovek smisala e razlichen

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Смисълът на живота е, че няма абсолютно никакъв смисъл и в същото време има голямо значение за нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си