- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисъла на живота??
Ами ако питаш специално мен просто ми е интересно. Не че съм решил утре да се самоубивам.Смъртта в крайна сметка е най-сигурното нещо и рано или късно тя ще дойде.Та в тоя ред на мисли дано не ми е писано да се мъча и да мъча околните ми хора. Да свършва всичко и край. А защо трябва да решава ли? Защото аз някак не вярвам в доста голяма степен на просто обикновените съвпадения. Пък и още не съм разбрал за случай в който учени от някакъв обикновен камък създават гущер например.Камо ли пък още по разумно същество. А и както казах не всички хора се раждат при равни начала и на равни основи.Приличаме си доста всички,но пък не и баш.Всъщност може би ако всички бяхме поставяне при абсолютно еднакви условия и бяхме с еднакви гени нямаше да се различавамме особено от роботите правени по калъп.Ако пък бяхме се родили в Африка щяхме да имаме съвсем по-разлина ценностна система.И как така случайно на планетата Земя има живот пък на Марс например няма? И да,всъщност и над това съм се замислял много пъти.Ако някога някакси така ми се "замажат очите" в смисъл живота ми започне да тече ама точно както си желая бих забравил поне за извесно време да търся причините.Точно както и оформянето на характера.Ако ти се хвърлят всякакви женки на врата най-веротно ще ти е по интересен секса и да си играеш с жените, ако си просто едно средностатистическо мъжле оформено като по-голям романтик от факторите в живота най-вероятно по приоритетна ще ти е любовта. А съвпаденията става все повече и повече.Та аз дори и автомобил камо ли пък живо същество не съм видял да се самонаправи някакси случайно.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-27-2013 на 13:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!