- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисъла на живота??
Така. Започвам с това:
Идейно е. Но нека са неща, които наистина искаш да направиш и на които наистина си способна. Имам предвид, ако знаеш, че имаш страх от височини, недей да пишеш "скок с парашут", освен ако наистина не искаш да преодолееш този страх. И не споделяй списъка с никого-опитай се да изпълниш всичко сама. Не само ще ти е по-забавно, а и ще си доставиш удоволствие от свършеното.
И аз, и аз.
Не съм съгласна. Ако си намерил смисъла без въобще да го търсиш, а все пак си над нещата какво? Какво всъщност значи да си над нещата? Да си по-успял от някой? Да си имаш повече интелект? Какво?
Това.
В този ред на мисли...
Отново благодаря за това изречение.
Да, да, да и пак ДА!
Връщаме се на видеото.
Това е следствието от намирането му според мен.
Това и аз съм си го мислела. Но това не значи пък, че смисълът на живота е просто да съществуваш. Представи си какво щеше да е, ако всеки от нас просто съществуваше..На никой не му пука за нищо и никой, държавните закони се превръщат в чиста анархия. Какви държавни закони? Няма дори и държави..Нали всеки живее просто, за да съществува? Убийствата са ежедневие..Не за друго, а защото човешкото месо е вкусно. Какво лошо има? Нали ние ПРОСТО съществуваме? Представи ли си го? Е, как ти се струва гледката?
Иии завършвам поста си с това:
Последно редактирано от Lilanda : 11-28-2013 на 09:11