.
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Threaded View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Така. Започвам с това:
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    лист с мечти който да задраскваш
    Идейно е. Но нека са неща, които наистина искаш да направиш и на които наистина си способна. Имам предвид, ако знаеш, че имаш страх от височини, недей да пишеш "скок с парашут", освен ако наистина не искаш да преодолееш този страх. И не споделяй списъка с никого-опитай се да изпълниш всичко сама. Не само ще ти е по-забавно, а и ще си доставиш удоволствие от свършеното.
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Понякога много искам някой като тебе да е около мене, да каже нещо такова и да имам реалната възможност да му изсуля 1 шамар!
    И аз, и аз.
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тези, които се опитват да са над нещата рано или късно се сблъскват с този въпрос. Останалите просто се заплитат в битовизми и въобще този въпрос не ги вълнува,защото си живеят за поредната идея независимо каква ще е тя.
    Не съм съгласна. Ако си намерил смисъла без въобще да го търсиш, а все пак си над нещата какво? Какво всъщност значи да си над нещата? Да си по-успял от някой? Да си имаш повече интелект? Какво?
    Ако си представим, че светът ни в момента - и цялата помия около нас, която сами си създаваме - е точно една измислица, а живота като цяло е много по-гаден - бихме ли избрали да се събуждаме? Аз лично бих предпочел да съм батерия...
    Това.
    Друг е и въпроса,че още никой не е дал 100%-ов отговор какво точно са сънищата, които докато спим пак усещаме като реалност, а все пак една трета от живота ни преминава именно в сън и ако човек не спи изобщо около 2 седмици след това може да заспи и никога повече да не се събуди.
    В този ред на мисли...

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Нека направим избора си такъв, че да ни бута нагоре, а не да ни дърпа надолу. Поне емоционално.
    Отново благодаря за това изречение.
    Смисъла на живота няма кой да го открие. (...) Отделен въпрос е че първо трябва да го откриеш,второ да можеш да го постигнеш.
    Да, да, да и пак ДА!
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Смисъла на живота.

Лично моето мнение е:
    1) Раждаш се (10x to your parents)
    2) Растеш и се забавляваш(бебе,дете,тийн,в ъзрастен.../игри,дискотеки,правиш забранени неща)
    3) Междувременно се учиш и трупаш опит(училище,работа)
    4) Когато имаш достатъчно опит си намираш човече (мъжко, женско.. каквото искаш)
    5) Когато сте достатъчно близки си правите 1,2,5,10 други човечета
    6) Раждаш, отглеждате ги и ги обичате (връщаш се към 1) за да проследиш техния живот)
    7) Все още трупаш опит и вече мъдрост(пенсионер си примерно)
    8} Радваш се на последните си мигове живот (и се чудиш какъв е бил смисъла на живота ти действително - няма отговор)
    9) Умираш
    10)Върни се на 1)

Да кажем, че е това смисъла на живота ти по най-опростения начин.
    Как ще си го направиш на практика обаче.. е само твое решение.
    Връщаме се на видеото.
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Смисълът на живота е да бъдеш щастлив...
    Това е следствието от намирането му според мен.
    Niakoitam, представи си 1 човешко тяло със всичките му там клетчици и изграждащи съставни части. Всяка 1 действа като 1 голям общ механизъм. Представи си сега, че аз, ти всички ние, планетата ни, Вселената със все всичките й звезди и галактики в нея е само 1 клетка от някакъв огромен организъм... Какъв тогава е нашия смисъл? Явно, просто да съществуваме, за да поддържаме живота на огромния теоретичен организъм. Представи си, че в някоя от милионите ти клетки сега, 2 градивни единици милиарди пъти по-малки от клетката (неоткрити още, естествено) в момента си говорят за смисъла на тяхната "Матрица"...
    На мен ми звучи безсмислено, забавно и... вероятно.
    Това и аз съм си го мислела. Но това не значи пък, че смисълът на живота е просто да съществуваш. Представи си какво щеше да е, ако всеки от нас просто съществуваше..На никой не му пука за нищо и никой, държавните закони се превръщат в чиста анархия. Какви държавни закони? Няма дори и държави..Нали всеки живее просто, за да съществува? Убийствата са ежедневие..Не за друго, а защото човешкото месо е вкусно. Какво лошо има? Нали ние ПРОСТО съществуваме? Представи ли си го? Е, как ти се струва гледката?

Иии завършвам поста си с това:
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Пубертетска тема.
    Ще ти мине споко.
    Последно редактирано от Lilanda : 11-28-2013 на 09:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си