Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
klimatronik никой не може да ме бутне с тези факти. Не съм си дал ЕГН-то,телефонният номер и пин кода на банковата си сметка. Почти никой не знае кой се крие за този профил,че и да разбере...какво? Във Facebook има много повече информация за мен.Винаги мога да се правя на шашав ако някои тръгне да споделя нещо, което не искам пред човек когото не искам.И вдействителност...някои от нещата не ги знаят дори повечето хора от обръжението ми,че и най-близките ма какво ми пука.И не е до най малките детайли.Тези неща от предпоследният ми пост мога да ги побера и на 12 страници А4 ако искам.

А иначе по темата и за възпроизвеждането. Е, да не забравяме,че все пак според теорията на Дарвин и ние сме животни като всичко останали. От вида примат.Просто уж можем малко повече неща.Защото например и маймуните са доста способни ако трябва да си вземат банан отнякъде.
Ок. Вероятността да те разпознае някой близък или бъдещ твой съдружник, не е минимална. На мен лично няма да ми е приятно някой приятел да ми чете постовете тук, заедно с всичките ми разкаяния, споделяния и тнт. Но както и да е, съгласен съм с теб.
Животни сме, да. Но няма друго животно като нас, което да унищожава планетата.
Цялата тема е безсмислена. Всеки намира нещо смислено и го прави. По теорията за възпроизвеждането - живеем по животински инстинкт и всичко свършва до там.