- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часовник
Та нашите искат да ми купят нещо за бала тая година и реших, че искам часовник. За съжаление обаче си нямам никаква представа от часовници и реших да се поразровя от по-рано, да не става в последния момент всичко и да остана с някой боклук. Можете ли да ми препоръчате хубав часовник от порядъка на 700-800лв ?
"There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us pefer to turn around and go back."
Хубаво е все пак да кажеш някакви изисквания... За тези пари има доста часовници.
Ами бих искал да е нещо по-елегантно, защото часовник за ежедневието си имам вече. Да има основни функции като хронометър, месец и дата и т.н. Сякаш предпочитам кожена верижка, ама повече от това не мога да кажа :Д Ако разбирах повечко щях и сам да си намеря.
"There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us pefer to turn around and go back."