.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92
    Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]

какво четете:>>>

Хм...много се чудих дали изобщо да питам...знам ли дали още са останали хора, които четат...и все пак аз винаги ще си остана от старомодните и ще смятам че една книга е хиляди пъти по-добра от филма по нейн сюжет... и така.. да питам.. Какво четете в момента? Или поне коя беше последната книга която прочетохте.. и Коя ви е любимата книга??? /моля ви пишете КНИГАТА и АВТОРА /

Аз лично в момента съм полудяла по Дан Браун и сега чета "Шифърът на Леонардо" , а любимата ми книга е "Кръстникът" - Марио Пузо..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

аз в момента чета "изгубеният свят" а като я свърша мисля да си взема "нощна стража" ,"дневна стража" и "сумрачна стража"
    за любима книга немога да кажа че имам ,няма книга която да ми е скучна
    всъщност чесно си казвам че обичкам да чета
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland

Re: какво четете:>>>

Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Хм...много се чудих дали изобщо да питам...знам ли дали още са останали хора, които четат...и все пак аз винаги ще си остана от старомодните и ще смятам че една книга е хиляди пъти по-добра от филма по нейн сюжет... и така.. да питам.. Какво четете в момента? Или поне коя беше последната книга която прочетохте.. и Коя ви е любимата книга???

Аз лично в момента съм полудяла по Дан Браун и сега чета "Шифърът на Леонардо" , а любимата ми книга е "Кръстникът" - Марио Пузо..
    Последната книга която прочетох беше 'Шифърът на Леонардо' /Продължавай да четеш , няма да съжаляваш! /
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Guest
    ni6to ne 4eta

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Хм...много се чудих дали изобщо да питам...знам ли дали още са останали хора, които четат...и все пак аз винаги ще си остана от старомодните и ще смятам че една книга е хиляди пъти по-добра от филма по нейн сюжет... и така.. да питам.. Какво четете в момента? Или поне коя беше последната книга която прочетохте.. и Коя ви е любимата книга???

Последната книга която прочетох беше 'Шифърът на Леонардо' /Продължавай да четеш , няма да съжаляваш! /
    Ох страхотна е..почнах я вчера и не мога да спра като наркотик е...още мъничко остана :Ppppp

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland

Ох страхотна е..почнах я вчера и не мога да спра като наркотик е...още мъничко остана :Ppppp
    Дам така е
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*

wsqka hubawa kniga e kato narkotik
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Еми, аз много обичам да чета, но не съм на вашто мнение. Съжелявам, че ще говоря за нещо, което не познавам, но според мен Дан Браун въобще не може да се мери със старите автори. Не съм чела книгите му, а и, доколкото знам, не искам и да ги чета. Просто за мен те са просто маниа на това поколение, докато предишните автори са доказани като много хубави.

Най-любима книга: Може би най-любимата ми е "Брулени хълмове" на Емили Бронте. Просто тази книга показва любовта като не чак толкова красиво чувство. Уникална е!
    Сега чета Александър Дюма. Минах Кралица Марго (Страхотна книга!) и сега съм на "20 лет спустя"(Четя я на руски), демек "20 години по-късно".
    Иначе за мен много хубави книги са "Дързост и предрасъдаци"(Страхотна книга за 5 момичета, прилича малко на "Малки жени" и продълженията им), "Джейн Еър" на Шарлот Бронте(Велика книга! Показва силата на любовта!), "Малката господарка на голямата къща"(Една страхотна драма, където за една жена ще се борят двама приятели, от които единия е съпруга й. Завършва много трагично. Много вълнуващя книга!).

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Виж MAD-DEVIL аз просто искам да знам каква книга четете в момента а не дали харесвате Дан Браун... Радвам се че има хора като теб които все още четат...самият факт колко пъти е видяна страницата а колко отговора има говори сам по себе си...
    Иначе всеки си има вкус..аз също съм чела "Брулени хълмове" но на мен лично тази книга не ми беше от най-приятните...може би самия сюжет ми е по- далечен...пък и от страна на персонажи и действие книгата не е много богата :>>>
    А и един съвет не е хубаво да говориш за нещо с което не си запозната ))

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от MAD-DEVIL

(Страхотна книга за 5 момичета, прилича малко на "Малки жени" и продълженията им).[/color]
    "Malki jeni" e strahotna kniga
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Dobyr Den
    Guest
    Az syshto mnogo haresah Shifyryt na Leonardo i q prochetoh za 2-3 vecheri.naistina ne mojesh da q ostavish ..a otnosno dali Dan Braun moje da pishe ili ne..vseki si ima razlichen vkus, stil i t.n. Nqkoi moje da se kefi na tejki knigi opisaniq i t.n. a drug da tyrsi trypka i emocii v dadena kniga.Mislq che ne trqbva da se kritikuvat avtorite na kniga, koqto ne ste cheli..prosto da me ubiesh ne moga da cheta Diuma ! ..a ako nqkoi si pada po trilyri preporychvam " Smyrtonosna praktika " ot Pityr Klemynt. vodi se medicinski trilyr i e dosta zaintriguvashta..aa i oshte edna ( moq liubima ) kazva se " Hirurgyt " ot Tes Geritsyn, i tq e trilyr i ne te ostavq da dishash .produljavaite da chetete, neka tova vi stane navik, nikoi ne izostava ot cheteneto na knigi.. :P ili povecheto..

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Цитирай Първоначално написано от MAD-DEVIL

(Страхотна книга за 5 момичета, прилича малко на "Малки жени" и продълженията им).[/color]
    "Malki jeni" e strahotna kniga
    Да, и после следват "Малки мъже", "Добри съпруги" и май няколко пропуснах

gia_bs, аз много добре разбрах смисъла на темата, но просто много се дразня като нещо току-що излюпено заема мястото на нещо старо и хубаво. Нямаш и на представа колко съм се карала със сестра ми заради тоя Дан Браун.
    Иначе, права си, всеки си има правоо да харесва каквото иска. Но просто му се дразня. Деа знам, не съм права. А тва за не познаването - аз си го казах, де

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    the turn of the screw-Henry James
    gotina e
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    MAD-DEVIL :P
    хе-хе обичаш да налагаш мнение..хехе горката ти сестричка :P майтапя се естествено... ам относно изместването на по-старите книги от новите...ам не съм много съгласна..ако една книга е стойностна иняма значение дали е на 1 или 100 години тя винаги ще се чете ))))

MAD-DEVIL :P
    хе-хе обичаш да налагаш мнение..хехе горката ти сестричка :P майтапя се естествено... ам относно изместването на по-старите книги от новите...ам не съм много съгласна..ако една книга е стойностна иняма значение дали е на 1 или 100 години тя винаги ще се чете ))))
    О.... доста обичам, даже
    Ами, принципно е така, но аз се кефя на старото повече. То си е класика! Колкото до "Брулени хълмове" - вярно е трудна за разбиране. Може би съм я разбрала точно защото имам сложен характер. Незнам, но тази книга е страхотна! За мен няма по-хубава книга...

Голям фен
    Knigata koqto sega cheta e "Korabi na sydbata"
    liuboven roman

Повече от фен
    Град
    Sofia
    po princip nai-mnogo se kefia na harry potter kfoto iskate govorete ama knijkite naistina sa mnooogo dobri...za posledno 4etoh niakfo roman4ew ne pomnia kak se kazvashe,neshto za lujata beshe...mnogo e zaribiavashto...sled tova [/i]i az pro4etoh shifura na leonardo-naistina e mnogo dobra knijkata...sega sum se spriala na don kihot...ne za drugo a zashtoto go u4im v u4ilishte i triabva da znam vse pak za kfo stava vupros taka 4e da,vse oshte ima hora,koito 4etat i obogatiavat obshtata si kultura i az sum jiv primer za tova...kogato imate vreme hvastaite knijkata a ne pc-to...po dobre se otraziava na mozu4nite kletki PS sega sa izlezli edni mnogo iaki knijki za narkoticite ot bg avtori,no nz na koe izdatelsfo biaha...stava vupros za nikfi slu4ki takiva...abe interesni sa...

еми в момента препрочитам любимата си книга - То на Стивън Кинг ина4е предната беше 'Образцов Дом' на Ваня Щерева (много хубава книга препоръчвам ви я)
    време е за party!

"Шифърът на Леонардо" ми хареса.После обаче прочетох "Шестото клеймо" и бях неприятно изненадана от натрапващия се брой еднакви моменти в двете книги, просто Браун ми падна в очите.
    Чета Гришам(почти всички книги), Балдачи, Стивън Кинг (в момента събирам сили да завърша "То" и да си преодолея страха от клоуни).Между другото романите на Кинг са страхотни, но разказите му са безумно готини, определено там му е силата.
    Александър Дюма някой преди го беше споменал, няма смисъл да го коментирам,който го е чел знае че в жанра си няма равен
    Обаче моя фаворит си остава Тери Пратчет.Човека е гениален, чела съм всичко негово което е излизало на български и съм препрочитала поне по 2-3 пъти всичките му книги.Любимата ми е "Малки богове"
    btw евала на девойката,дето се сети да я направи тази тема
    "But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
    -William Butler Yeats

forumite v teenproblem.net
    ...xaX
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Учебника ми по право, по икономика, по маркетинг - все приятни и увлекателни неща...
    damn it ...просто хората в образователната система са решили да запълнят максимално оскъдното свободно време...бтв евала на всички,радвам се, че все още има млади хора, които четат..мн ме изкефихте

Дан Браун - Шифърът На Леонардо
    1. не знам защо вдигнаха толкова шум за тая книга.
    2. класната ни е тъпа.

след това пак ще трябва да чета Дан Браун - Шестото Клеймо.

никога няма успея да се захвана с Историята На Ордена На Тамплиерите, заради задължителните книги от училище
    деба.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от Moon`baby
    "Шифърът на Леонардо" ми хареса.После обаче прочетох "Шестото клеймо" и бях неприятно изненадана от натрапващия се брой еднакви моменти в двете книги, просто Браун ми падна в очите.
    Чета Гришам(почти всички книги), Балдачи, Стивън Кинг (в момента събирам сили да завърша "То" и да си преодолея страха от клоуни).Между другото романите на Кинг са страхотни, но разказите му са безумно готини, определено там му е силата.
    Александър Дюма някой преди го беше споменал, няма смисъл да го коментирам,който го е чел знае че в жанра си няма равен
    Обаче моя фаворит си остава Тери Пратчет.Човека е гениален, чела съм всичко негово което е излизало на български и съм препрочитала поне по 2-3 пъти всичките му книги.Любимата ми е "Малки богове"
    btw евала на девойката,дето се сети да я направи тази тема
    Първо мерси, второ и аз като теб почнах с "Шифърът на Леонардо" и после ще чета Щшестото клеймо" макар че трябваше да ги почна в обратен ред... Един приятел ми беше споменал а "Малки богове" явно наистина е хубава..после смятам да мина и през нея)

P.S Наистина останах приятно изненадана че доста хора явно намират време и за четене !!!

препоръката ми е да не четеш "Шестото клеймо" ако не искаш да си развалиш впечатленията от автора.До голяма степен е предвидима и се покрива с "Шифърът".
    A ако досега не си чела Пратчет, "Малки богове" е добре,защото е една от малките му самостоятелни книги.малко повече инфо за нея има тук
    а и по принцип shadowdance.info e готин сайт за хората,които четат фентъзи
    "But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
    -William Butler Yeats

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Moon`baby
    мерси много за инфото:PppPPpp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми