.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Грешка..

Повече от фен Аватара на DeHu
    И сега какво,като не срещна подкрепа вече всички са забили,а? По-обективни отговори не би могъл да получиш като цяло.

Голям фен Аватара на sneering
    Ако е имала подобен интерес като твоя,и от 3 точки с 1 запетайка,щеше да откликне.Което говори,че дори и най-смисленото послание да беше избрал,все тая..

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Рядко просто момче. Как можеш така да си играеш с нечий чувства? Не те ли е срам? Знаел си, че тя те харесва и си я използвал, за да си направиш кефа, след което си я зарязал по най-грубия, незрял начен. Засрами се, момче!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Аз не мога да разбера защо всички се правите на големите моралисти? Не правите грешки ли? Аре стига ,че ме дразните 80% сигурно са някакви забили дето са супер асоциалните и се правят на вървежни в сайтче.Едно време когато влизах тук наистина имаше хора ,които се стараеха да помогнат и да погледнат от дргуата гледна точка...
    Bitch, please!! Как може някой да ти помогне? Да ходя да й обяснявам колко си свестен ли? Ами не си, батенце, сорка! А относно забилите асоциални - ми да, такива сме. Не 80, а 100%! Висим тука и чакаме да оправяме проблемите на келешчетата, дето не знаят какво искат. Знаеш как е - всичко ни е 6, нямаме проблеми, наеми за плащане, сметки...

anonymous708973
    Guest
    Ми като е отблъскващо и жалко, че "те е лъгала", защо изобщо искаш да се сдобрявате? Не би трябвало да ти пука, нали?

Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Аз не мога да разбера защо всички се правите на големите моралисти? Не правите грешки ли? Аре стига ,че ме дразните 80% сигурно са някакви забили дето са супер асоциалните и се правят на вървежни в сайтче.Едно време когато влизах тук наистина имаше хора ,които се стараеха да помогнат и да погледнат от дргуата гледна точка...
    Правим грешки, но ги поправяме. И не се подиграваме с близките си хора, защото това е подигравка. Не само с чувствата на момичето, но и с егото. Ако го беше направил непознат, пак щеше да й е тъпо, ама щеше да й мине. Като го прави най-близкият й приятел, няма шанс.

Най-добрият ми приятел е момче. Никога не си представям да направи такава простотия. Никога. Колкото и да е пиян, колкото и да му е самотно, да е необвързан. Никога. А и двамата не сме непривлекателни, ако ме разбираш.
    А и да го направи - айде, добре, привързан е емоционално към мен и аз към него и се е объркал. Ама извинението се очаква да е очи в очи. Като мъж. А не по вайбър, по дяволите. "Няма филм"? Ако бях на мадамата, повече нямаше да имаш топки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си