- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешка..
И сега какво,като не срещна подкрепа вече всички са забили,а?По-обективни отговори не би могъл да получиш като цяло.
Ако е имала подобен интерес като твоя,и от 3 точки с 1 запетайка,щеше да откликне.Което говори,че дори и най-смисленото послание да беше избрал,все тая..
Рядко просто момче. Как можеш така да си играеш с нечий чувства? Не те ли е срам? Знаел си, че тя те харесва и си я използвал, за да си направиш кефа, след което си я зарязал по най-грубия, незрял начен. Засрами се, момче!
Bitch, please!! Как може някой да ти помогне? Да ходя да й обяснявам колко си свестен ли? Ами не си, батенце, сорка! А относно забилите асоциални - ми да, такива сме. Не 80, а 100%! Висим тука и чакаме да оправяме проблемите на келешчетата, дето не знаят какво искат. Знаеш как е - всичко ни е 6, нямаме проблеми, наеми за плащане, сметки...![]()
Ми като е отблъскващо и жалко, че "те е лъгала", защо изобщо искаш да се сдобрявате? Не би трябвало да ти пука, нали?
Правим грешки, но ги поправяме. И не се подиграваме с близките си хора, защото това е подигравка. Не само с чувствата на момичето, но и с егото. Ако го беше направил непознат, пак щеше да й е тъпо, ама щеше да й мине. Като го прави най-близкият й приятел, няма шанс.
Най-добрият ми приятел е момче. Никога не си представям да направи такава простотия. Никога. Колкото и да е пиян, колкото и да му е самотно, да е необвързан. Никога. А и двамата не сме непривлекателни, ако ме разбираш.
А и да го направи - айде, добре, привързан е емоционално към мен и аз към него и се е объркал. Ама извинението се очаква да е очи в очи. Като мъж. А не по вайбър, по дяволите. "Няма филм"? Ако бях на мадамата, повече нямаше да имаш топки.