Ми като е отблъскващо и жалко, че "те е лъгала", защо изобщо искаш да се сдобрявате? Не би трябвало да ти пука, нали?

Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
Аз не мога да разбера защо всички се правите на големите моралисти? Не правите грешки ли? Аре стига ,че ме дразните 80% сигурно са някакви забили дето са супер асоциалните и се правят на вървежни в сайтче.Едно време когато влизах тук наистина имаше хора ,които се стараеха да помогнат и да погледнат от дргуата гледна точка...
Правим грешки, но ги поправяме. И не се подиграваме с близките си хора, защото това е подигравка. Не само с чувствата на момичето, но и с егото. Ако го беше направил непознат, пак щеше да й е тъпо, ама щеше да й мине. Като го прави най-близкият й приятел, няма шанс.

Най-добрият ми приятел е момче. Никога не си представям да направи такава простотия. Никога. Колкото и да е пиян, колкото и да му е самотно, да е необвързан. Никога. А и двамата не сме непривлекателни, ако ме разбираш.
А и да го направи - айде, добре, привързан е емоционално към мен и аз към него и се е объркал. Ама извинението се очаква да е очи в очи. Като мъж. А не по вайбър, по дяволите. "Няма филм"? Ако бях на мадамата, повече нямаше да имаш топки.