.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на 102

Истории от рейса.

Гледам, че е модерно да се пишат някви дневници, вампири и тем подобни глупости, та реших да споделя незначителната ми случка, която ми са случи ей ся в рейса.... И така.. влизам си аз, чаках доста за въпросния рейс преди тва (май се оплаквам) и си продупчвам билет (да, лол, бях в настроение) и си зациклям нанякъде си и изведнъж някви създания от по-добрия пол привличат вниманието ми.. не зрителното, не че после не се обърнах да ги съзра, ами ми активираха слуховите процесори.. та така.. явно, въпросните създания не се познаваха, а пътуваха от доста далечко заедно и са си станали някак близки.. рейс.. несгоди, туй онуй.. сещате се.. и си говореха за живота, тва онова, компютърни игри.. да.. компютърни игри.. Едната, по-възрастната (25-30) цъкала Диабло, била зарибена и по други игри, както и да е.. другата (19-25) не я разбрах кво цъкала, ама и тя била няква мазна геймърка.. По-голямата общо взето повтори кво са си говорили, а именно, че малката от Варна си фанала куфара и дошла сама в столицата да бачка и да учи в НБУ. ИмпресиФ, е такоа.. След това голямата пита малката дали си има гадженце.. Отговорът беше "Не".... Тогава голямата се впусна в едни тиради за мъжете, как тряа да ебе повечко мъже, да има мноо мъже, тва онова.. докато е млада, за да може после да се наслади поече на семейството си, което тряа създаде.. и така.. после и дойде метафорично настроение и заобеснява как мъжете са като обувките.. ако си имала много обувки, като им са наситиш ше си си само с едни обувки и само ше гледаш другите, нови, яки модели, ама няма да ти се искат, а ше си се кефкаш на твоите си обувки.. (тука ми идеше да се намеся и да и кажа, че Всяка жена се нуждае от нови обувки, малко да ги впечатля, тва онова, ама си викам да не досаждам..) Нещо се разсеях, така че ще завърша с тва, че в крайна сметка се оказа, че голямата си имала дете. Нямам идея защо го писах тва, ама се почувствах добре, сега разбирам Niakoitam. Поздрави! .. на майките ви.

Мега фен Аватара на pandabear
    аз пък срещнах Cinna в Carrefour и ми предложи да ми ушие балната рокля.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз пък срещнах Cinna в Carrefour и ми предложи да ми ушие балната рокля.
    Не виждам рейс в историята ти....

Супер фен Аватара на leadyflame
    Много сексът и градът гледа и попива мадамата.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мен пък историята ме разведри. Човек може да срещне разни странни типажи на най-неочаквани места.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз бих попитал по-голямата дали някои части от тялото й нямат визуална прилика с обувка и ако да - каква обувка: детска, официална, съдран пантоф...джапанкаааа?
    Втория и последен въпрос към мадамата би бил дали вече са започнали да правят обувки от вагинална кожа - изтъркване нЕмат, брат!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха харесва ми

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз бих попитал по-голямата дали някои части от тялото й нямат визуална прилика с обувка и ако да - каква обувка: детска, официална, съдран пантоф...джапанкаааа?
    Втория и последен въпрос към мадамата би бил дали вече са започнали да правят обувки от вагинална кожа - изтъркване нЕмат, брат!!!
    Тва ме разсмя.
    Мойта рейсово-автобусна история е далеч по-малко интересна от тази на числата. Всъщност мисля, че е единствена до момента. Към края на учебната година, мисля 10ти клас, жега от сутринта и аз слизам на спирката, навлякла розова униформена риза, за да се отличавам от тълпата. По тва време в 12та един пич, май беше от старото даскало, йе*а ли мааму, пътуваше с мен почти всяка сутрин. Смисъл аз си бях набарала перфектния момент да слизам на спирката и хем да имам време за обличане и оправяне, хем пък за бързо кафе на даскало, очевидно и на него си му е било добре откъм време. И влизам аз в автобуса, заемам си любимото място в ъгъла и почвам да гледам сънено и страшно, също както всяка сутрин. По едно време момчето идва и ме поуква (почти де) и аз се обръщам и го гледам сякаш ми е изял десерта. Той почва да ми обяснява как някво момиче от мойто училище си е изпуснало картата за тролеите някъде и той я намерил и да пробвам да намеря непознатата и да и върна картата. Прибрах я озадачена и отидох на даскало, намерих момичето и я върнах. На следващия ден пак бивам поукната, пак тъпия поглед и пак баткото. "Тоя път какво?" питам аз, а той ми отвръща "А, нищо, само да разбера дали момичето си получи картата." Долу-горе от тогава всяка сутрин, в която се засечем, пича хвърляше (завърши вече) усмивка и казваше "Здрасти.", пък приятелите му гледаха странно. Даже една сутрин ме хвана да ме разпитва как съм, кво правя, как е затвора и прочее. Това, че не бях сама далеч не му попречи да си направи раздумката явно.
    Евалата на такива хора, че си намират с кого да чешат езици по автобусите. Аз като пълния гръмпел си предпочитам слушалките.

"Аз като пълния гръмпел си предпочитам слушалките. " ---> Тотал игнор, разбира се! Когато пътувах за Гърция до мен седна някаква абсолютно непозната и започва да ме разпитва за къде пътувам, при кого, какво ще правя там, знам ли езика, как тя пътувала до Атина,защото...СЛУШАЛКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на tori
    Сега си спомних за едно интересно прибиране към града. Бях мъничка и се прибирам с леля ми и братчеда от... някъде, не помня от къде, май в Ахтопол бяхме. И в автобуса Бургас-Русе една баба не млъкна, даже от приказки забрави хапчетата си да изпие. В този Ахтопол-Бургас пък няква ми дудна що чета Браво в автобус и после ми подари някакъв сребърен пръстен, записа ми номера и ми каза да и звънна ако имам нужда от нещо.
    Дано не ми се случват подобни неща.

Като си говорим за луди - НЕ пътувай с последния влак Белово-Пловдив!!! Или си носи бокс, верига, пеперудка, спрей...!

Мега фен Аватара на tori
    :д Мери за съвета.

По-автобусите много обичам да слушам житейските драми на разни... да ги наречем к*ври. Като започнат да си приказват за това как на едната косата й е малко накриво и Жоро няма да я хареса, кой им е изневерил, с кого са си тръгнали от дискотеката, а когато хранят някоя тяхна приятелка ми се изпълвав душата.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Веднъж имаше едни пияници в автобуса, които пееха песни на Пинк Флойд, и всички се правеха, че не чуват.

Цитирай Първоначално написано от wartburg353 Виж мнението
    По-автобусите много обичам да слушам житейските драми на разни... да ги наречем к*ври. Като започнат да си приказват за това как на едната косата й е малко накриво и Жоро няма да я хареса, кой им е изневерил, с кого са си тръгнали от дискотеката, а когато хранят някоя тяхна приятелка ми се изпълвав душата.
    От кога "автобус" има превъзходна степен?

Мега фен
    "Запушете си ушите, рейса тръгва". Веднага се сетих за този разказ: http://www.webcafe.bg/id_1695099961

Иначе в един автобус има далеч по-приятни неща за слушане като двигател и скорости например.

anonymous708973
    Guest
    Сравнителна, душата, ама и аз щях да питам същото иначе.

Лъчо, много готин разказ! :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    "Запушете си ушите, рейса тръгва". Веднага се сетих за този разказ: http://www.webcafe.bg/id_1695099961
    Абсолютно вярно.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз като пълния гръмпел си предпочитам слушалките.
    Слушай си, току видиш 4x4 БМВ и слезнеш да го гониш(споко по 30+ секунди са сфетофарите). Ако имаш късмет и чичкото е дружелюбен ще те закара до даскалото или където и да е
    Да оставим сарказма на страна
    Ако трябда да разказваме всички истории от градския транспорт, в частност автобутите дни няма да ни стигнат.
    Ето една от мен за начало:
    Прибирам се от даскало и на една от спирките се качват момчета видимо нормални и сядат на 3-4 метра от мен. След 1 мин започва да мирише някакси неестесвено и аз понеже не заглеждам хората в трамвая, си викам пак някой не се е изкъпал . Тогава една баба заявява на висок глас "Някой трябва да свали въпросните момчета, защото шмъркат лепило" при което половината хората в трамвая прихнаха в смях и никой нищо не направи. За тяхно нещастие, на следващата спирка се качи полицай. И нашата главна геройня Бабата се отпави към него и му показа младежите. Тогава полицая отиде при тях и буквално ги хвана за якетати и почна да ги удра в стената. Направо ми стана жало за тях, ама наркомачета, кво да им пука,мозък за 1 стотинка нямат.
    Споко и много по брутални съм виждал

Винаги си е имало:

автобус - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...us_bus_628.jpg

по-автобус - http://img3.eyebg.com/images3/Bus_06.jpg

най-автобус - http://lanix.org/blog/images/pimp_my_avtobus.jpg

Мега фен
    Варбург, ето един най-автобус, обаче е истински, не е фотошоп! -

^ Със сигурност е имало много закъсняващи по времето на този най-автобус.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    ^ Със сигурност е имало много закъсняващи по времето на този най-автобус.
    Глупости. Качваш, изминаваш го целия и е време да слизаш.

Ааами, защо ти е да го изминаваш целия, при положение, че ще отнеме всичката ти енергия за деня , вместо да се седиш между купчината хора, и да чакаш кротко и мъчително крайната си спирка.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    В 94 редовно се возеше една луда, която говори за световни конспирации. Един път я питах нещо на немски, а тя веднага ми даде отговор, пак на немски и то логичен. Цирк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си