.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Въпрос към дамите

Здравейте искам да попитам дамите от форума какво мислят за момчетата/мъжете с брада.Смисъл говорим за оформена брада подстригана всичко както си му е реда , а не за някоя рухнала и замърлена брада,защото аз в повечето случай си оставям брада и майка ми само ми пили и ми вика Коя мацка ще те хареса с брада земи се обръсни и т.н .Та общо взето Какво мислите за момчетата и мъжете с брада.Момче на 17

Мега фен Аватара на tori
    Харесвам мъже с брада, сексаво и мъжкарско си ми е. Мразя обаче приятеля ми и баща ми с бради, щото ми бодат адски много и лицето ми се изрива и почервенява. Не че те ме слушат особено, даже напротив - идват да ми се лигавят брадясали и ги хейтя много жестоко. Хубавото е, че на приятеля брадата все още не е много твърда и боцкаща.
    Носи се както на теб ти харесва, не позволявай на родителското тяло да определя колко и как да си поддържаш окосмяването по лицето.

anonymous708973
    Guest
    Пусни снимка!

Приятеля ми за 2 години съм го видяла обръснат точно два пъти, и то с повод На други момчета не им растат бради, съответно не мога да кажа. На трети пък им растат, при това гъсти, обаче им отива хиляди пъти повече без брада. На четвърти им отива с брада, но не формата, която те са избрали.

Няма как да ти кажем без снимка

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами аз пощурявам като видя някой с брада, така че всеки си има своите интереси в другия пол. Но не някакъв брадясал да е.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на Runaway11
    зависи от оформянето...на някои хора просто не им отива ;ддд

пусни снимка :Д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Харесвам мъже с брада.

http://prikachi.com/images/21/6789021p.jpg Въпреки , че не се вижда много добре тук .. ако намеря и друга ще кача говорим за момче на 17 ;д

-
    Последно редактирано от taranka : 11-25-2013 на 16:43

anonymous708973
    Guest
    Айде пусни една нормална снимка, бе. Без очила, ако може не в легнало положение и с двойна брадичка.

http://prikachi.com/images/881/6791881B.jpg ето въпреки че и тук не се вижда хубаво

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    По принцип ми допадат мъже с брада. На теб също ти стои добре, доколкото мога да видя от снимката. В крайна сметка си ходи така, както ти е удобно. А щом брадата ти е поддържана, не виждам причина някой да те сметне за немарлив или нещо подобно, ако това те притеснява.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи каква е брадата обичам да не е много голяма защото ме боцка и ми излизат пъпки

anonymous708973
    Guest
    И според мен ти отива. Даже и формата е добра

Мега фен Аватара на tori
    На мен ми харесва.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Одобрявам. Много!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Определено ти отива.

Мхм отива ти
    едит. не я пускай по- дълга от това

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако си я поддържа може и да го приема, иначе не ги харесвам. Супер занемарени изглеждат. (и боцкат! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си