Здравейте искам да попитам дамите от форума какво мислят за момчетата/мъжете с брада.Смисъл говорим за оформена брада подстригана всичко както си му е реда , а не за някоя рухнала и замърлена брада,защото аз в повечето случай си оставям брада и майка ми само ми пили и ми вика Коя мацка ще те хареса с брада земи се обръсни и т.н .Та общо взето Какво мислите за момчетата и мъжете с брада.Момче на 17
Харесвам мъже с брада, сексаво и мъжкарско си ми е. Мразя обаче приятеля ми и баща ми с бради, щото ми бодат адски много и лицето ми се изрива и почервенява. Не че те ме слушат особено, даже напротив - идват да ми се лигавят брадясали и ги хейтя много жестоко. Хубавото е, че на приятеля брадата все още не е много твърда и боцкаща.
Носи се както на теб ти харесва, не позволявай на родителското тяло да определя колко и как да си поддържаш окосмяването по лицето.
Приятеля ми за 2 години съм го видяла обръснат точно два пъти, и то с повод На други момчета не им растат бради, съответно не мога да кажа. На трети пък им растат, при това гъсти, обаче им отива хиляди пъти повече без брада. На четвърти им отива с брада, но не формата, която те са избрали.
Ами аз пощурявам като видя някой с брада, така че всеки си има своите интереси в другия пол. Но не някакъв брадясал да е.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
По принцип ми допадат мъже с брада. На теб също ти стои добре, доколкото мога да видя от снимката. В крайна сметка си ходи така, както ти е удобно. А щом брадата ти е поддържана, не виждам причина някой да те сметне за немарлив или нещо подобно, ако това те притеснява.