- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Незнам какво глисти ли са или устрици
Здравейте! От лятото имам бели червичета по ануса и ме сърби нощен и ми се изгубват 1,2 Месеца и после пак започва същото и днес като се почесах по ануса и на пруста имаше бял тънък черви 1 Сантиметър може и по малак да е бил и се гърчеше и след 10 секунди умря имал сам го и по изпражненията и 1 път само съм скърцал с заби и сам имал болки в корема някъде около 2,3 пъти и много ме сърби ануса само нощен ме сърби много на 13 години съм 35 килограма съм.
Моля ви дайте домашно лечение ако няма дайте пример за хапчета и обяснете какво е това.
Тва си е нехайство към собственното здраве . От лятото имал проблем ама не ходи на лекар . Ти знаеш ли кви бели могат да ти причинят тия глисти и подобни . Отиваш на лекар и там ще ти предпишат нещо .
Вие тука сте си докарате някоя болест ама на лекар няма да идете . И после лекарите били виновни той от лятото има проблем ама го мързи да иде на болницата .
Тз тз, чревни паразити в 21ви век, ше кажеш че сме 3тия свят верно. Че даже за домашно лечение пита
острици са, ако не си алергичен към вермокс, можеш да си вземеш една опаковка, струва около 8 лева, приема се час преди хранене с малко вода без прием на алкохол, първо се приема една таблетка, след две седмици още една, и след още две седмици пак една - общо три таблетки
Последно редактирано от npp : 11-26-2013 на 09:27
Абе момче кви хапчета ?!
Отивай на доктор той ще ти каже кво да пиеш
На такива безхаберни за здравето си хора, кви хапчета им изписвате? Да не сте лекари? Даже мисля, че е забранено да се препоръчват хапчета, които са само с рецепта.