- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложения за вечеря?
Здравейте![]()
След няколко дни имам рожден ден и ще го прекарам само с приятелката си. Искам да направя вечеря и да се постарая, но не знам какво да сготвя .. та дайте някакви предложения, може ли?Нещо, което става бързо и е лесно за приготвяне
)) Все пак съм момче, не разбирам особено от готвене .. очаквам съвети и благодаря предварително!
)
Зависи тя какво обича, аз бих ти предложила спагети, лесни са за приготвяне
![]()
звучи, ама както казах помисли дали тя ги обича тези неща първо.
^^
Отскоро сме заедно и това е от нещата, които още не знам за нея .. но спагети кой не обича?![]()
или просто я попитай дали обича спагети. Нали е твоя рожден ден, не нейния?
Спагети иуууу
По темата приготви нещо което обичате и двамата . Иначе ще се получи малко неприятно .
.. "Искам да направя вечеря и да се ПОСТАРАЯ" .. "Спагети" .. =(
Е, по-добре да направи нещо лесно и вкусно, отколкото да се мъчи с нещо сложно и накрая да се получи буламач.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако хич не може да готви пък момчето, не виждам лошо да поръча от някой ресторант нещо. Може да речем за начало суши и някаква салатка, после основно и вино и накрая десерт![]()
И колко пари ще даде?
102, не знам дали си правил истински сос Болонезе, ама си отива към 40 минути - час. Ти каква вечеря си представяш под "стараене"? Щото да маринова месо и да го изпече + картофи е далеч по-лесно, например.
Не знам, спагетите не ми звучат много празнично. Пилешко месо в сметанов сос също е лесно, чийзкейка ми звучи страхотно, много обичам.
Правил съм сякви сосове, не ти влиза в работата. Да речем, че съм майстор. И съм майстор, не защото искам да съм, не защото ми пука, а просто щото просто като искам нещо силно.. правя всичко, за да се случи.. и 10 часа ще седя, ако съм решил каквото съм решил. Аз квото си представям в графата "стараене" ше си го направя.. казвам за спагетите, че са нещо елементарно и ако си на друго мнение ще те помоля да ми го спестиш. <3 Не знам, пияно ми е.. раздавам сърца. <3 <3 <3.
О, колко сладко звучи вечеря със любимия. <3 Питай я дали обича спагети и чийзкейк и чак тогава готви, че да не стане тъпа ситуация.
Спагетите са добре,макар и мъничко банални.Гледай да е нещо, което вече си готвил.
Пиле с гъби,сирена и сметана също стават доста лесно и до сега не ми се е случвало да не го хареса някойПалачинки или бисквитена торта /или торта с крем и готови блатове/ за десерт,според мен са добра алтернатива,защото можеш да ги приготвиш от предния ден.
Кюфтета на по бира, да не забравяме и пържения картоф!
Пантерке, колко пари да даде? Повече от 30лв. едва ли. Все пак ако не е готвач, а иска да се постарае за вечерта не виждам лошовсе пак и той ще яде, пие и весели.