- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложения за вечеря?
Е да де, ама чийзкейка не ми се връзва... Аз бих заложил на нещо сладичко за десерт. Бисквитена торта, примерно... Домашна!!!Made by ME!!!
Ох, ама като не разбираш, не се обаждай.
Чийзкейкът да не е солен, бе? Или да не би да не може да се направи домашен?
Второ, виното ще е с основното - със спагети болонезе върви червено вино.
А ако иска да купи вино за чийзкейка, бялото десертно вино за какво е измислено според теб?
Дюнери, 2 броя. Голям за тебе, среден за нея (може и голям - зависи от момичето!)
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=RdilSI07lB8
Не за мъже, но най-вече не за нашите географски ширини.
/me връща обратно форума на PinkPan7her
Прости, о Велика властелинке на всички земни форуми, че се опитах да изкажа мнение какво смятам за подходяща комбинация и какво не!!!Моля те, не ме наказвай повече с такова "затапване"
![]()
Унизи ме пред целия форум... Чувствам се ужасно!!!
Простено ти е.
Просто давай акъл по теми, от които разбираш. Не е въпрос на мнение дали чийзкейкът е сладък или не, нито е (до толкова голяма степен) какво върви на десерт. Близко е до акъла на всеки нормален човек, че няма да пият червено вино с чийзкейка.
Бисквитената торта е прекрасен вариант, разбира се, особено ако не е с гнусно нишесте, обаче е също толкова сладка колкото и чийзкейка. Това, което можеше да кажеш и което щеше да е напълно вярно, е, че бисквитената торта всъщност дори е по-добър вариант от чийзкейка, ако имаш ограничен бюджет. И с най-хубавите продукти да я направиш, излиза в пъти по-евтино от чийзкейк, в който има няколко вида скъпи сирена.
Толкова.
Напомняш ми на сестра ми - винаги искаш последната дума да е твоя независимо дали това има значение или не. Всъщност не гледах бюджета, а собствения си вкус - бисквитената торта на мен ми харесва повече от чийзкейка... И да, ясно беше от началото, че виното не се пие с десерта... Явно и двамата сме гледали Diema+ по 1 и също време!!
Когато си правех регистрацията никой не ме е питал дали имам компетенция по дадените тук теми и не ми е налагал ограничения. Следователно...
Толкова.
От начина, по който си се изказал, излиза, че чийзкейкът не е сладък.
Като добавиш и останалата част, излиза, че не може да се направи домашен.
И двете са глупост.
А ако на всички им е било ясно, че виното няма да е с десерта, какво значение има дали виното за основното се връзва с десерта?! На наистина хубав ресторант не си ли ходил да чуеш какво препоръчват сервитьорите?
Не държа последната дума да е моя, държа да помогна. И ако ще е гарга, да е рошава. В превод: Като някой говори глупости, които ще попречат на автора, държа да бъде наясно.
И аз не обичам . Много рядко ще се случи да ми харесат някои спагети .
Не знам защо всички си мислят че тази храна се яде от всички .
Защото пастата може да бъде направена по 265135 начина и е странно всичките да не ти харесват.
Според мен.
Ами не го намирам за странно . Това е една храна все пак .
Навсякъде е такава реакцията.
Като цяло паста не ям, има само един вид с някакъв странен сос като млечен беше, която ми харесва, т.е. мога да хапна от нея и дотам. Това при все, че моите колеги всячески се опитваха да ме зарибят, приготвяйки ми ги домашно по оригинални рецепти.Но аз съм си много злояда, 5 неща ям и това си е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."