.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    И колко пари ще даде?

102, не знам дали си правил истински сос Болонезе, ама си отива към 40 минути - час. Ти каква вечеря си представяш под "стараене"? Щото да маринова месо и да го изпече + картофи е далеч по-лесно, например.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    102, не знам дали си правил истински сос Болонезе, ама си отива към 40 минути - час. Ти каква вечеря си представяш под "стараене"? Щото да маринова месо и да го изпече + картофи е далеч по-лесно, например.
    Правил съм сякви сосове, не ти влиза в работата. Да речем, че съм майстор. И съм майстор, не защото искам да съм, не защото ми пука, а просто щото просто като искам нещо силно.. правя всичко, за да се случи.. и 10 часа ще седя, ако съм решил каквото съм решил. Аз квото си представям в графата "стараене" ше си го направя.. казвам за спагетите, че са нещо елементарно и ако си на друго мнение ще те помоля да ми го спестиш. <3 Не знам, пияно ми е.. раздавам сърца. <3 <3 <3.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Правил съм сякви сосове, не ти влиза в работата. Да речем, че съм майстор. И съм майстор, не защото искам да съм, не защото ми пука, а просто щото просто като искам нещо силно.. правя всичко, за да се случи.. и 10 часа ще седя, ако съм решил каквото съм решил. Аз квото си представям в графата "стараене" ше си го направя.. казвам за спагетите, че са нещо елементарно и ако си на друго мнение ще те помоля да ми го спестиш. <3 Не знам, пияно ми е.. раздавам сърца. <3 <3 <3.
    Я се кротни малко.
    Има всякаква хора. Ти ако си майстор на това, 100% не те бива за нещо друго - тогава дори старанието е достатъчно.

Не я питай предварително, изненадата ще е страхотна!

Мега фен Аватара на 102
    Има всякаква хора. Ти ако си майстор на това, 100% не те бива за нещо друго.
    Я се кротни малко.

Мега фен Аватара на tori
    Не я питай предварително, изненадата ще е страхотна!
    Чий рожден ден щели да празнуват, че не помня? Не че нещо, но тва за изненадата е тъпичко малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си