Здравейте ! НЕ знам как да започна историята си. Може би ще започна с това, че всички около мен за обвързани...
От началото на лятото започнах да излизах с една стара приятелка , с която много се сближихме. ОТ както почнахме да излизаме всички се зарибяваха с нея от компанията ни, предлагаха и сигурно 4 момчета и сега тя ходи с едно момче, а тя е много срамежлива, аз също съм срамежлива и очевидно не е в това проблема да си нямам приятел. Явно нещо в мен отблъсква момчетата. Преди имах г-д малко самочувствие, че съм хубава, но откакто излизам с това момиче нямам нищо ;( Преди г-д някои момчета от компанията се зарибяваха с мен, но тя като се появи ааз все едно изчезнах за тях ;( . Искам и аз да бъда харесвана, но това явно никога няма да стане, никой няма да ме хареса, никога няма да си намеря приятел и т.н. Много се депресирвам напоследък заради това, изтрих си дори фейсбука ! Нямам желание вече да си оправям косата просто я връзвам почти всеки ден, а преди постоянно или се къдрех, изправях или си правех някаква друга прическа, слагах си спирала, а сега нямам желание да правя тези неща. Обличам се дънки, тениска и яке и излизам, а преди си слагах някой аксесоар, чудех се 30 мин. какво да облека преди да изляза кое с кое си подхожда, а вече изобщо не ми пука. КАто отида в училище всички се забавляват и като се опитат да говорят с мен аз отговарям с по една дума и мълча почти цял ден. НЕ ми се живее вече. Знам, че ще кажерте, че не бива това да е само , защото не съм открила някой, който да ме харесва като повече от приятел , но чакам това сигурно от година - две. Вече съм на почти на 16, а не съм имала гадже нито първа целувка, а всички мои приятелки са имали тези неща. Моля ви за някой съвет, че вече не издърам .