.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Еми братле, аз се едно чета за мене си написаното тук, хаха
    Аз съм на 19 и не съм имал приятелка, не се имам за грозен, а за нормално момче(забавен, с чувство за хумор, самоирония...). Пия когато решим да се съберем, не пуша и също не взимам други лайна. Имало поне 4-5 момичета с интерес към мене, но просто или не ми харесваха толкова или не ми се искаше да се обвързвам с тях(от страх ли и аз не знам), а не са били някви грозотии, както и да е. Оная си ми работа е нормална, нямам комплекси относно размера и те така Ти само дето си може би с леко наднормено тегло, пък аз съм под нормата
    За гардероба ми у дома мога да кажа, че е приличен, нося си маркови маратонки, готини тениски... Малко ултрасче си падам, стига да имам кинти, ще ходя почти на всеки мач на любимия отбор. Дори бих казал, че за футбола мисля най-много и се интересувам какво става, но само и единствено към любимия отбор. Сигурно и приятелка да имам ще е на второ място, ахахахаха...
    Излизам, ама от последните 2 месеца рядко, просто ме мързи не знам защо така, не ми се излиза... Дори книжка изкарах и не съм излизал да се почерпя а ме викаха на кафета. Сега понеже завърших предните месеци бях всеки ден по кафетата, не е като да кажа, че съм си стоял вкъщи. На даскало последните 4 години ходех рядко, въпреки това си го завърших без никакви проблеми, изобщо се нямам за прост, освен по математика най-омразният ми предмет. Седя си у дома просто ей така, za игрите може да се каже, че доста рядко играя и отдавна съм приключил с тях. Не съм почвал работа, но сега и този ред ще дойде, а изобщо си нямам на представа къде, че няма голям избор в града, деба тая пропаднала държава аз...
    Та така, братле. Честно да ти кажа изобщо не ме бърка, че нямам приятелка, с времето все ще си намеря. Вече сериозно си мисля да почвам работа някъде и да стана малко човек, не да си седя все у дома...
    Последно редактирано от Marseille : 11-26-2013 на 23:53 Причина: допълнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си