- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лошо ли е..
Всъщност натоварването във ф1 далеч не е толкова леко колкото повечето хора си мислят . Но да там можеш да си позвалиш да караш и след 30 и пак да спечелиш титла .
Защото той явно не схваща разликата между професионален и обикновен спортист каъвт ти спомена че искаш да бъдеш .
А изключенията са 1 на милиард .
всъщност бих била най-щастлива, ако бях професионален, нооо
уеревър
нещо не се разбрахме май, май с него
Да имах предвит че искаш да си професионален не се изразих правилно
Много професионалисти са започнали именно като любители.
И за фитнеса разбрахме.
конкретно за тоя спорт в моя случай няма как да стане чочка.
адиос бичачос
болна съм, но тряя дa изляза![]()
Не прочетох почти нищо, но...
За мен е лошо да си изцяло материалист. Материализма няма нищо общо с религията... Аз съм атеист, но не се определям като материалист. Примерно: предпочитам да работя нещо по-ниско платено, на да ми доставя удоволствие, предпочитам девойче средна хубост, но интелигентно и добро по душа, предпочитам малко, но уютно жилище и т.н...
Не си лош човек, но като все по-емоционален човек, от време на време те избива на меланхолии, самокритика и депресии. Когато си намериш (професионално) занимание, което да те удовлетворява истински, както и подходящият партньор, с когото да се чувстваш щастлива, нещата ще си дойдат на мястото.
Относно материализма ти - глупаво би било ако преценяваш и подбираш хората предимно по този критерий, всичко друго е в рамките на нормалното. Кофтито е, че в нашата държава нещата в този аспект са крайно изкривени.
Welcome to the Jungle...
Какво толкова те човърка дали си добър човек?
Аз и да си напълня мазето с трупове пак няма да се запитам.
Питай се по често дали някой ти бърка в интересите и ако го прави как да го предотвратиш.
човек, ако искаш ми вярвай
вечер дори не мога да заспя от угризения и си мисля, че съм материалистка, че има толкова деца на моята възраст, които нямат нищо, а аз се лакомя за още и още..
roflmao.
колко си безчувствен
предполагам, че просто преминавам през поредният странен период
наскоро страдах от монотонността
Иве, толкова горещи неща пропускаш..