Климатроник . Нали знаеш каква е разликат между професионалните и обикновенните спортисти ?!
Ти какво спортуваш по точно ? Нали занеш че прафесионалните спортисти тренират петорно повече от тези които го правят за удоволствието . Да не говорим че има и спортове за които след опредалено възраст тялото ти просто няма да може да се справи . При нас идват 9-10 годишни момиченца и трениъорката едвам се навива да ги вземе с убеждението да не очакват нещо кой знае какво . А за мистър Олимпия няма значение кога си станал шампион има и 30 годишни шампиони но има значение от кога практикуваш даденият спорт . Извинявай ама и аз мога да играя хокей на лед доста добре при това нищо че физически съм далече от хокейстите но ако отида при който и да е тренъор и му каза че искам да се ставам професионална хокейстка най-много да ми се изсмее в лицето.
Ива в случая вината не е на никой по скоро е и на двете странни . Моите и досега не могат да се примирят че избрах спорта пред всичко останало . Вината на родителите ти е че ако си има потенциал не са го забелязали и не са те насочили към биатлона . А твоята е че не си били прекалено настоятелна .