.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на CoockieMonster

Коледен подарък?

Много съм Коледно настроена <3 Какво ще подарите на половинките ви^ Аз много се чуда какво да избера

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Никаква идея нямам!
    Просто съм тотално изпразнена мисловно тия месеци. Ще се възползвам от темата и ще дебна да ми дойде някоя идея.

Аз мислих 100 причини защо го обичам. Но момче ме съмнява да се зарадва. И това в една кутия и в кутията много бонбони линд или имаше на линд едни съвсем малки топчета шоколадови, гледах ги в била днеска, но снимка не намирам. Отказах се, аз бих се зарадвала на това, но едно момче на 19 най-вероятно не.

И аз съм в тотално затъмнение а пък и ние ще видим на 26 чак . Дано дотогава измисля нещо .

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Аз мислих 100 причини защо го обичам. Но момче ме съмнява да се зарадва. И това в една кутия и в кутията много бонбони линд или имаше на линд едни съвсем малки топчета шоколадови, гледах ги в била днеска, но снимка не намирам. Отказах се, аз бих се зарадвала на това, но едно момче на 19 най-вероятно не.
    Това ми е по скоро ми е като за годишнина .Не толкова за Дядо Коледа. Дядо Коледа е по скоро подарява лични подаръци .

Град
    у нас...
    ^ На същото мнение съм. Не искам да е нещо любовно, защото то мога да му го дам и без повод

Мега фен Аватара на tori
    Смятам да му подаря топъл пуловер или суитчър. Като ме няма да го стопля, да се топли със дрехата.

Аз на моят мислех да му купя нещо за спорта му . Но отбора си им дава всичко необходимо и някак ми се обезмисля . Карта за фитнес също няма смисъл да му подарявам. Въобще нищо не ми хрумва .

Ако тренира някоя фитнес добавка може.

Мега фен Аватара на tori
    Помисли за почивка за два-три дни примерно, само двамата във къщата на родителите или на приятелите извън града. Масаж, пак за двамата. Сготви му нещо по-специално някоя вечер, десертът си ти. Почти всеки човек би се израдвал на време с половинката си, отделете два дни за горещ шоколад и пъзели (ако обичате такива неща). Вечер с коледни филми и гушкане в одеалото.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не знам, бих подарила хубавите мъжки аксесоари(шал, колан, ръкавици, чаовник). Харесвам и по-закачливи подаръци и класически(парфюми, вратовръзки и т.н)

Хубаво, че ще си спестя нервите за измисляне на подарък тази година

П.П: Най-често обаче ми се случва случайно да харесам подарък, докато просто обикалям магазините за нещо друго.

Град
    у нас...
    ^ Как ще си ги спестиш? Сподели... да не се измъчвам и аз.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Тази Коледа ще си я посрещна необвързана...предполагам. Просто написах какво бих подарила, ако имах на кого.

П.П: Сега се сетих и за друго. Вече повечето хора са със смартфони. Един качествен и същевременно удобен протектор определено би влязъл в употреба.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-26-2013 на 12:19

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Аз се двоумя между PS3 и XboxOne, а дори да не й хареса ще го ползвам аз.

Той ми каза да съм му вземела нещо, което той не би си взел. И го попитах дали ако му избера козметика за лице ще я ползва. Познайте какво ми отговори.

Ще го мисля още. Мразя Коледа. Обичам да подарявам подаръци без да се очаква от мен.
    Пък аз съм толкова добричка, още преди месеци му пратих списък с разни неща, с които бих искала да се сдобия. >w<
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Честно казано си нямам и на идея.. А аз не искам нищо да ми подарява по принцип.
    Стига ми само да се върне за Коледа и Нова година и ще съм радостна, защото после пак ще трябва да си ходи. :/

Hayashi, това е добра идея, ако ползва по принцип.
    За жена пък би било голям фейл, защото може да обърка хидратиращия крем с крем против бръчки и стана една..

Нека момчетата да кажат какво са получавали за коледен подарък и дали им е харесало?
    Може да даде някакви идеи, на тези, чието въображение в застой в момента (+ мен)
    *сън*

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нямам идея още, исках да му купя нещо малко + нещо хендмейд.
    Може и нещо шоколадово в добавка, той обожава шоколад. ^^
    Давайте идеи

Град
    у нас...
    ^ За шоколадово - има нови шоколади на Милка. Аз си мислех да направя един сет с панделка - добавка към коледния подарък. Ама искам коледен подарък да си е

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Правила съм на приятеля си, хареса си ги много, но той е по-сантиментален дори и от мен. Много зависи от човека.
    Иначе и аз нямам идея още.. успокоявам се, че има време.

Според вас парфюм добър подарък ли е за момиче. Знам че това и е любимият парфюм но не би тръгнала да си го купува подари факта че е малко по-скъп ?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x Виж мнението
    Аз се двоумя между PS3 и XboxOne, а дори да не й хареса ще го ползвам аз.
    Go with the PS3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз малко предколедно взех тази книжка на приятеля ми:
    http://www.helikon.bg/books/309/-Кра...с_181407.html
    Той много се накефи, тъй като се интересува от такива неща, а сам нямаше да се сети да потърси дори дали има нещо такова по книжарниците.
    Подаръците за годишнини и Коледи вече си ги правим общи, тъй като живеем заедно и парите ни вече са общи също. Предполагам тази година ще си подарим хубава украса за новата ни квартира.

Иначе миналата коледа му подарих топла шапка - хем коледно, хем лично, хем практично и полезно. Зимните аксесоари са супер решение. (: Книга, картина, някаква периферия за компютъра (мишка, слушалки), комплект инструменти, хубав колан/портфейл, пуловер - все добри идеи за коледни подаръци.

На мен ми допадна идеята на Тори за суитчер .<3
    За тренировките няма смисъл да му взимам нещо от клуба си им дават всичко някак безмислено ми е .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    На мен ми допадна идеята на Тори за суитчер .<3
    За тренировките няма смисъл да му взимам нещо от клуба си им дават всичко някак безмислено ми е .
    Мони, от чисто любопитство - някога представяш ли си да си с човек, за когото спортът не е важна част от живота му?

По темата: Ние тая година въпросът го решихме лесно. Вместо да си подаряваме подаръци, ще си отделим паричките за ваучер за спа уикенд някъде наблизичко. Има страхотни за по 2-3 нощувки за двама с всякакви глезотии
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-27-2013 на 17:58

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Crys1s Виж мнението
    Според вас парфюм добър подарък ли е за момиче. Знам че това и е любимият парфюм но не би тръгнала да си го купува подари факта че е малко по-скъп ?
    Ако действително ти е казала, че наистина го харесва - да, би било хубав подарък.
    Ще го приеме с мисълта, че си мислил за нея, а не си отбил просто номера.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си