- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледен подарък?
Много съм Коледно настроена <3 Какво ще подарите на половинките ви^ Аз много се чуда какво да избера![]()
Никаква идея нямам!
Просто съм тотално изпразнена мисловно тия месеци. Ще се възползвам от темата и ще дебна да ми дойде някоя идея.
Аз мислих 100 причини защо го обичам. Но момче ме съмнява да се зарадва. И това в една кутия и в кутията много бонбони линд или имаше на линд едни съвсем малки топчета шоколадови, гледах ги в била днеска, но снимка не намирам. Отказах се, аз бих се зарадвала на това, но едно момче на 19 най-вероятно не.![]()
И аз съм в тотално затъмнение а пък и ние ще видим на 26 чак . Дано дотогава измисля нещо .
^ На същото мнение съм. Не искам да е нещо любовно, защото то мога да му го дам и без повод![]()
Смятам да му подаря топъл пуловер или суитчър. Като ме няма да го стопля, да се топли със дрехата.
Аз на моят мислех да му купя нещо за спорта му . Но отбора си им дава всичко необходимо и някак ми се обезмисля . Карта за фитнес също няма смисъл да му подарявам. Въобще нищо не ми хрумва .
Помисли за почивка за два-три дни примерно, само двамата във къщата на родителите или на приятелите извън града. Масаж, пак за двамата. Сготви му нещо по-специално някоя вечер, десертът си ти. Почти всеки човек би се израдвал на време с половинката си, отделете два дни за горещ шоколад и пъзели (ако обичате такива неща). Вечер с коледни филми и гушкане в одеалото.
Не знам, бих подарила хубавите мъжки аксесоари(шал, колан, ръкавици, чаовник). Харесвам и по-закачливи подаръци и класически(парфюми, вратовръзки и т.н)
Хубаво, че ще си спестя нервите за измисляне на подарък тази година
П.П: Най-често обаче ми се случва случайно да харесам подарък, докато просто обикалям магазините за нещо друго.
^ Как ще си ги спестиш? Сподели... да не се измъчвам и аз.
Тази Коледа ще си я посрещна необвързана...предполагам. Просто написах какво бих подарила, ако имах на кого.
П.П: Сега се сетих и за друго. Вече повечето хора са със смартфони. Един качествен и същевременно удобен протектор определено би влязъл в употреба.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-26-2013 на 12:19
Аз се двоумя между PS3 и XboxOne, а дори да не й хареса ще го ползвам аз.
Той ми каза да съм му вземела нещо, което той не би си взел. И го попитах дали ако му избера козметика за лице ще я ползва. Познайте какво ми отговори.
Ще го мисля още. Мразя Коледа.Обичам да подарявам подаръци без да се очаква от мен.
Пък аз съм толкова добричка, още преди месеци му пратих списък с разни неща, с които бих искала да се сдобия. >w<
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Честно казано си нямам и на идея.. А аз не искам нищо да ми подарява по принцип.
Стига ми само да се върне за Коледа и Нова година и ще съм радостна, защото после пак ще трябва да си ходи. :/
Hayashi, това е добра идея, ако ползва по принцип.
За жена пък би било голям фейл, защото може да обърка хидратиращия крем с крем против бръчки и стана една..
Нека момчетата да кажат какво са получавали за коледен подарък и дали им е харесало?
Може да даде някакви идеи, на тези, чието въображение в застой в момента (+ мен)![]()
*сън*
Нямам идея още, исках да му купя нещо малко + нещо хендмейд.
Може и нещо шоколадово в добавка, той обожава шоколад. ^^
Давайте идеи![]()
^ За шоколадово - има нови шоколади на Милка. Аз си мислех да направя един сет с панделка - добавка към коледния подарък. Ама искам коледен подарък да си е![]()
Според вас парфюм добър подарък ли е за момиче. Знам че това и е любимият парфюм но не би тръгнала да си го купува подари факта че е малко по-скъп ?
Аз малко предколедно взех тази книжка на приятеля ми:
http://www.helikon.bg/books/309/-Кра...с_181407.html
Той много се накефи, тъй като се интересува от такива неща, а сам нямаше да се сети да потърси дори дали има нещо такова по книжарниците.
Подаръците за годишнини и Коледи вече си ги правим общи, тъй като живеем заедно и парите ни вече са общи също. Предполагам тази година ще си подарим хубава украса за новата ни квартира.
Иначе миналата коледа му подарих топла шапка - хем коледно, хем лично, хем практично и полезно. Зимните аксесоари са супер решение. (: Книга, картина, някаква периферия за компютъра (мишка, слушалки), комплект инструменти, хубав колан/портфейл, пуловер - все добри идеи за коледни подаръци.
На мен ми допадна идеята на Тори за суитчер .<3
За тренировките няма смисъл да му взимам нещо от клуба си им дават всичко някак безмислено ми е .
Мони, от чисто любопитство - някога представяш ли си да си с човек, за когото спортът не е важна част от живота му?
По темата: Ние тая година въпросът го решихме лесно. Вместо да си подаряваме подаръци, ще си отделим паричките за ваучер за спа уикенд някъде наблизичко. Има страхотни за по 2-3 нощувки за двама с всякакви глезотии![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-27-2013 на 17:58