.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    проблем
    Guest

Възможно ли е ?Помощ!

Здравейте!Преди всичко да си кажа,че дотогава винаги сме ползвали презерватив,но имахме няколко дни този месец ,през които не ползвахме и за "късмет" ,сега като сметнах ,се оказа,че тези дни са били от опасните.Знам за прословутата предеякулационна течност.А иначе той не е свършвал в мен и по принцип не свършва в мен.Винаги с презерватив и отвън,по думите му е сигурен,но знам ли,ако все пак се е изпуснал?! Трябваше да ми дойде към 23-24-ти.По принцип цикъла ми е 28-30 дни,но днес вече сме 26-ти и още нищо.Започнах да се притеснявам доста.Последните месеци цикълът ми винаги си е бил през 28-30 дни,а този месец...Това закъснение може ли да се дължи на нещо друго?
    Прочетох всички възможни симптоми на бременност, при мен единствено сънливост съвпадна.
    Да,знам,че ние сме си виновни...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо не си направиш тест?

Иначе, най-вероятно нищо ти няма и вероятно скоро ще ти дойде. Симптомите на бременност и предменструалните са почти еднакви.
    И да, възможно е от много неща да ти закъснее.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Направи си тест

Супер фен Аватара на djipsito
    Забавя се щото се стресираш. Успокой се.
    И няма нужда от тест....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Забавя се щото се стресираш. Успокой се.
    Също може би от рязката смяна на времето.Просто не се стресирай, нищо ти няма, не си бременна. Ако искаш да се увериш - тест!Няма нужда иначе да ти казвам за грешката, която сте направили, виждам, че си осъзнала. :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си