.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Малки пъпчици

Искам да попитам на какво може да се дължи появата на малки пъпчици от долната страна на срамните устни близо до влагалището? Първо си мислех, че е вследствие на обезкосмяването със самобръсначка и започнах с кремчета разни, но нямаше особено голяма разлика

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!
    >>> House Music <<<

Град
    Варна
    Може да е дразнене от бельо.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Искам да попитам на какво може да се дължи появата на малки пъпчици от долната страна на срамните устни близо до влагалището? Първо си мислех, че е вследствие на обезкосмяването със самобръсначка и започнах с кремчета разни, но нямаше особено голяма разлика
    зависи от ВЪЗРАСТТА, локализацията и типа на това, което наричаш "пъпчици"!

възможно е да е преходно явление следствие от механично или химическо дразнене. => ще отшуми.

възможно е да е изява на микропапиломатоза /вестибуларна папиломатоза, появява се във фазата на съзряването при повечето жени, но се изявява различно. от 1-2 незабележими "пъпчици" до множество ясно изразени. до преди двайсетина години се асоциираше с HPV вирусна инфекция. днес КАТЕГОРИЧНО е доказано, HPV няма нищо общо и се приема за нормално и естествено състояние както PPP при момчетата.

възможно (най-малко вероятно) е да са кондиломи. те задължително налагат лечение.

ако състоянието продължи - отдиференциране може да направи само спец ДЕРМАТОЛОГ "на живо".

wildxxgab
    Guest
    И на мен се появиха пъпчици с близост до влагалището отиваши към ануса.. имам неприятен сърбеж на входа на влагалището и големите срамни устни, а като пишкам ми щипе, защото е малко разранено. Правила съм секс само с едно момче, а след последният път мисля, че почнаха да стават тези проблеми. Ходих при личната си лекарка за да ми даде направление за гинеколог, но тя отказа, само ако съм с майка ми, и ми каза да се мия по-често със сода бикарбонат.. още няма ефект. Моля, ако някой е имам същият проблем да каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си