Жъстен Бейбър?
Първоначално написано от Баща Ти Жъстен Бейбър? Ъхъ <3
Хорър книжки, а?
тигрувууу
тва да не е автобиография на жастин бибар ?
Първоначално написано от EinGutesKind Ъхъ <3 Вече те подозирам в педерастия.
Първоначално написано от SonataArctica Хорър книжки, а? Дам, преполових "Мъглата на забравата"- уникална <3
Първоначално написано от tireheb тва да не е автобиография на жастин бибар ? Мхм
Първоначално написано от Баща Ти Вече те подозирам в педерастия. то тва малко се ено подозираш, че земята е кръгла по-интересното в случая е, кога свари да напише автобиография на 15 години тоо :О
Първоначално написано от tireheb то тва малко се ено подозираш, че земята е кръгла по-интересното в случая е, кога свари да напише автобиография на 15 години тоо :О Повече от половината книга е в снимки
Къв ти е стария ник EinGutesKind ?
ЕдноДоброДете
Първоначално написано от SonataArctica Къв ти е стария ник EinGutesKind ? Не помня вече
Не беше ли един с аватар на лейди Гага?
Първоначално написано от SonataArctica Не беше ли един с аватар на лейди Гага? Ъм, май не, не знам
Бе имаше един Наско навремето Само помня че беше с ав на Лейди Гага, беше някъв слаб и висок и май беше от Пловдив
a toi e!
Първоначално написано от SonataArctica Бе имаше един Наско навремето Само помня че беше с ав на Лейди Гага, беше някъв слаб и висок и май беше от Пловдив Добра памет А ти си?
Как знам аз Бахти добрия дето съм ;д
justin bieber, justin bieberrrrrrrrr!? иллл
Първоначално написано от Баща Ти Вече те подозирам в педерастия. Вече? Защо вече?
.
Правила