- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- абе днеска да няма някакви слънчеви изригвания
магнитни бури, нещо а-у ?
форума бъка от дебилщини
то да е само днес, да обвиниш магнитните бури
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е окей де ама аз не говоря за типичните лигавщини или някой да го е пернала сачмата и да е влязъл да сипва ... тия действително си вярват
http://www.teenproblem.net/forum/sho...3#post10931973
от половин час седя и му чета мнението на този последния и се хиля, излизам на балкона да дръпна един фас, пак го чета и се хиля и така ...
и оня другия някойтам ли е къв е ...
или много ги бива или много са си повярвали и мисля да им пална по една свещичка че ми домъчня![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не не не мога просто
Искам някой да ми обясни каква е логическата последователност в тези (привидно) свързани изречения ?Да продължаваме да си се тупаме по гърдите,че сме най-висшите и велики същества във Вселената, а освен това и единствени разбира се. Тук просто си водим една обикновенна форумна дискусия каквато и учените си водят отвреме навреме само дето ние нищо не можем да докажем. Иначе също е казано,че за да знаеш бъдещето си трябва да си опознал миналото си.Нещо което ние не знам.Ние не знаем точно къде се намираме камо ли пък как сме се пръкнали.Може да имаме специална мисия, а може да сме просто някакъв провален експеримент, което ако разберем няма да ни стане по-добре.
Хубаво поне че учените отвреме-навреме си водят форумни дискусии. Остатъка са факсове от някое друго измерение.
оптимус прайм до алфа кентавър
lool![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
и защо има някакъв малоумен таймер между съобщенията =.= досадно е
Dr. Gregory House
кой, какво?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last