- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване и стягане?
Здравейте, аз съм 166 - 68 някъде, може вече и повече.52 кг съм.Искам да сваля 5 - 6 килограма и да се стегна ... освен здравословна и разнообразна храна и коремни преси какво може да се направи?
Извършвай повече физическа активност. Зависи какво на теб ти харесва - бягане, каране на колело, плуване, танци и т.н.
То за бягане и колело вече е студено, мисля да се запиша на плуване или танци, отдавна го мисля.Мерси!![]()
Ъъъъ, аз ли неправилно разбрах, или ти си наистина висока 166 см (168см, а може и повече) и тежиш 52 килограма? И искаш да свалиш...колко каза? А, да, 5-6 килограма. Това според мен е прекалено много и ако съдя по себе си, ти си вече достатъчно слаба (аз съм 168 см и тежа 62 килограма, като искам да стана 55-56кг и ми казват, че ще изглеждам като анорексичка ако сваля толкова). Всичко, естествено, се свежда до това как изглеждат на теб тези 52 килограма, но все пак ми се струваш вече достатъчно (че даже и прекалено) слаба. За стягане мисля, че плуването ще ти свърши добра работа. И, моля те, избягвай кардиото, тъй като то гори мазнините главно. Наблягай на упражнения с уреди във фитнеса или с гирички вкъщи. За корема най-ефикасното упражнение са коремните преси (всички техни разновидности), но ти вече това сигурно си го знаеш. Здравословната храна няма, разбира се, да те стегне, но е хубаво да я ядеш така или иначе.
Надявам се думите ми не са те обидили, казвам ти го за твое добро. Все пак си е твоя работа.
Hold on to me. Never let me go. (h)
^Авторката наистина може и да няма нужда от отслабване, но нали се сещаш, че различните килограми стоят по различен начин на всяка фигура.
И аз искам малко да се стегна. Също така забелязах, че коремчето ми е пораснало. Мисля да започна някакви упражнения вкъщи. Преди съм правила упражнения тае бо, уперажнения от http://fitnesinstruktor.com (има упражнения както за цялото тяло, така и такива, които наблягат на дадена част от него). и други.
^^ Както може би си видяла в поста ми, и аз съм написала същото - на всеки различно му стоят килограмите. Така е, права си, но все пак ми се струват прекалено малко тези килограми за тази височина и просто не виждам по какъв начин трябва да й стоят тези килограми, за да се чувства недостатъчно слаба. Както и да е, няма да влизам в безсмислени спорове, особено след като момичето си е наумило, че иска да поотслабне и да се стегне. Сайтът, за който си дала линк, също би помогнал. Там има предостатъчно програми за отслабване и стягане. Също можете да погледне в ютуб един канал: http://www.youtube.com/user/BeFit/videos Има страхотни упражнения за каквото ти душа иска!
Hold on to me. Never let me go. (h)