- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- с какъв телефон сте?
Дам и преден и заден протектор съм взел, защото фабричното фолио против натрошаване на стъклото се драска сравнително лесно.
Ок, мерси. Телефона го получих днеска та сега поръчах някакъв си протектор и ще дойде на 27.
HTC Desire C, Sony Ericsson S500i. А и един Samsung S5230, но държа Мтелската си карта там, но го ползвам само ако на другите две съм в кофти положение ...
Като цяло съм против даването на много пари за телефон. Предпочитам практични и опростени модели, дори без Wi-Fi (с неограничен интернет съм), чиято батерия може да издържи на постоянното говорене по него. Прекарвам по минимум 2-3 часа на ден говорейки по телефона, а нямам желание да си ходя със зарядните ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Самсунг
нокиа с6-01, кефи ме, за момента не бих го сменил, а и е куче марка въпреки честите изпускания![]()
хич не е куче марка нокията си е типичната класика, имаш предвид OS-а не струва, на моята "-00" е леко скапан предполагам поддръжката е занижена, това е една от причините да се ориентирам за нов
другото е RAM-а
аз като цяло го ползвам за разговори, силно казано де, щото мразя да говоря по телефона, ама и без него няма как щото се налага. кефи ме външния вид, плюс това е телефон с нормални размери и не е някой супер лек, а и има добра камера като за телефон, което ми върши работа някой път в училище![]()
да но не може да поддържа апликациите за водещите мобилни ос, което те кара да се чувстваш верно малко олд скуул, а и техниката трябва да се подновява
бтв едит
липсва ми когато виждах по музикалните клипове по мтв телефони с копчета, всъщност предимно нокии, защото тогава бяха на първо място сред водещи продукти.
Камерите средно бяха по 2мпкс, обаче конкуренцията беше в дизайна
нека си спомним с носталгия бол изчанчени пластмаси, най-изчанчената от които:
нокиа 7280, която дори нз как функционира
ето кой се е вдъхновил да я сложи във видеото си
http://www.youtube.com/watch?v=jpU0QVpg3Mk
а и музиката беше гот :/
Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 12-27-2013 на 21:19
Е, нали ти казах ?! с Leguage of Generals (LG) optimus G
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
С Blade III