.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Психопат или ?

Започвам с историята ми от последните месеци , наистина ако я прочетете моля дайте ми съвет и си кажете мнението какво според вас да направя и има ли смисъл за нещо повече да се прави ......
    Всичко започна преди 9 месеца, когато бях на екскурзия с класа ми и там имаше момче, което бях харесвала преди сигурно 3-4 години , но той тогава не ме познаваше и като цяло нищо не стана. На екскурзията , прекарахме страхотни два дена , спахме заедно,държеше се много мило , прекрасно даже , не правихме нищо повече от това да се целуваме. Впоследстие разбрах че си имал приятелка от година, но той нищо не казваше за нея и когато се прибрахме е града ни, все едно не ме познаваше. А аз се бях привързала малко или много , но като разбрах че има приятелка и просто не се опитвах да правя нищо, нито да застана между тях. Оставих хубавите спомени назад и си продължих. След месец ми писа , писахме си точно два пъти абсолютно нищо повече от баналните ''какво става'' и поздрави с песни. След втория път, изненадващо бях блокирана без обяснение. От чдно училище сме и там никакво отразяване, нито обяснение по някакъв начин за това блокиране. Както и да е , оставих нещата така, не съм и очаквала нищо повече. Забравих го.
    СЛед 7 месеца, ми пише от непознат профил и само с първите му думи, разбрах че е той . Имах такова усещане просто , не знам интуиция сигурно. Аз тогава не бях в града, и когато се върнах той ме чакаше да се видим , обясни ми че приятелката му ме блокирала , обичайните неща за момче под чехъл. Липсвала съм му. не ме бил забравил , дори и през това време , искал да бъде с мен. Аз ме можах да повярвам, че е възможно това да се случи и този човек да се появи макар и след малко, за някои, време. Виждахме се, два-три дена , на третия ден ме покани в тях и на мен ми стана ясно за какво е всичко това. Тогава аз спрях да му дигам, да му отговарям, блокирах и той спря да ме търси. до Преди месец, когато той пак ме потърси с цел да се видим, и може би според очакванията му за нещо повече. А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат . Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги. До тогава, докато отново не се повдигна темата за ходенето в тях. Тогава на мен вече ми писна и му казах, че когато се осъзнае какво иска от мен , тогава да ме потърси . И че не съм играчка. И ето сега паккк...... звъни от непознати номера, а е блокиран за мен от всякъде, махнах и приятелите му и всички , които биха имали някакъв достъп до мен. Искал да ме види , липсвала съм му, не можело да сме продължавали така , искал ме , не знам си какво.. Останах изумена, как след толкова месеци, той не спира и не спира.
    Всичко е за секса, за мен това е ясно. Аз няма да му го дам, въпроса не е в това. Въпроса е какво мислите вие за това държание ? Какво бихте направили на мое място?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Психопат сигурно не е, но определено е нагъл. Някои хора просто не разбират от не, дори и да им го навреш под носа. Продължавай да му отказваш, все ще се откаже. Аз бих затворила директно щом разбера, че е той.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Приятелката му знае ли за всичко това?

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Аз не знаех, че е той , защото по принцип не дигам на непознати, но този път просто го направих. Много странно.
    За приятелката му не знам, няма как да знам това.
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

anonymous708973
    Guest
    А защо не вземеш да й кажеш?
    По принцип не окуражавам този тип месене във връзки, обаче пичът явно е такъв боклук, че приятелката му заслужава да знае.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По принцип не окуражавам този тип месене във връзки, обаче пичът явно е такъв боклук, че приятелката му заслужава да знае.

съгласна съм. Говори с нея, обясни и всичко каквото е станало.Тя ще си прецени какво да прави, а ти по-добре спри всякакъв контакт с това момче.Дори и да му вдигнеш без да искаш, или изслушай глупостите му, или направо затвори, но не се виждай повече с него, няма смисъл..
    Айде, успех!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Помислих, че става дума за мен...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ^ Тотално съгласен!!
    + това, отношението на въпросния е несериозно като цяло! Трябва да е идиот, за да си мисли, че ще му вържеш... Не може да ходи с нея, да продължава да ходи с нея, и... да ходи с нея, а да се обяснява колко много иска да е с теб! Като иска да е с теб - да я скъса и тогава да почне да ти се обяснява! Да покаже, че рискува да изпусне "сигурното", това което вече има, за да е с теб! Всичко останало е...
    Абе келеш!! МАни го! Кажи на неговата мадама, че да му бие шута и тя, да остане от 2 стола на земята, да видиш тогава!! Напълно заслужено, според мен!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Помислих, че става дума за мен...
    Не се разпозна в текста, нали?
    Че и аз се притесних за теб
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Хахахахах обаче какво всички си мислите, че става дума за единия секс... Ако иска в продължение на толкова много време да правите секс трябва или да си ужасно яка или да си няма приятелка, която да си пляска. В случая второто е неприложимо, така че остава първото. Прецени сама дали е така. Ако не е така, значи може и да иска нещо друго. Защо не го попиташ дали иска да правите секс, а задаваш въпроса си тук?

Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Хахахахах обаче какво всички си мислите, че става дума за единия секс... Ако иска в продължение на толкова много време да правите секс трябва или да си ужасно яка или да си няма приятелка, която да си пляска. В случая второто е неприложимо, така че остава първото. Прецени сама дали е така. Ако не е така, значи може и да иска нещо друго. Защо не го попиташ дали иска да правите секс, а задаваш въпроса си тук?
    Айде бягай от тук с тези простотии. Иначе щях да предложа същото като PinkPan7her.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Психопат не. По-скоро прекалено нагъл и досаден типаж, който си е навил на пръста, че на всяка цена иска да те мине. Очевидно обаче не знае как да си поиска по подходящия начин, затова все удря на камък.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Значи само заради подхода му тя не му пуска!? За всяка ли се изисква правилно движение лъм целта, а не това, че може да е заради не приемането на подобен тип отношения?

Ами очевидно не е достатъчно убедителен в думите и действията си и не е успял да я привлече по начин, който да устройва и двамата. Явната му "игра на 2 фронта" влияе негативно на самоуважението й и докато постъпва така, тя няма да го приеме насериозно. Никой не обича да играе втора цигулка. С поведението си въпросния й дава абсолютно противоположни сигнали и я обърква. Тая тактика "появявам се през няколко месеца, казвам/правя съответните неща и после изчезвам" е абсурдна. Хора като него си имат нещо сигурно и макар тръпката да е отшумяла си държат на него, а в същото време си търсят и странични занимавки и забавления. Некоректно и егоистично е, но е факт.

Цялата история е доста миризлива, позитивното е, че момичето има принципи и държи на тях. Затова и не се поддава на манипулациите му.
    Welcome to the Jungle...

За това говоря и аз, че ако човекът си има принципи, какъвто и подход да бива използвам то предполага се, че винаги ще бъде с отрицателен отклик.

Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    За това говоря и аз, че ако човекът си има принципи, какъвто и подход да бива използвам то предполага се, че винаги ще бъде с отрицателен отклик.
    Не съм съвсем убеден. Познавам доста омайни лъжци и от двата пола, които умеят да влизат под кожата на хората и умело ги манипулират.
    Welcome to the Jungle...

Е, да, ама колко ли са хората притежаващи такова качество, така че мога да се съглася с това, че до голяма степен си зависи и от човека опражняващ манипулативността си умело, щото почти всеки си има слаби места, които биват ли напипани, става сложно.

Трудно е да се каже колко са, но подобни хора често хващат другите в моменти, когато са наистина уязвими, уцелват най-слабите им места и оттам нататък е ясно.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не се разпозна в текста, нали?
    Че и аз се притесних за теб
    Путка ли ме наричаш?
    Разпознах се в заглавието :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    Значи само заради подхода му тя не му пуска!? За всяка ли се изисква правилно движение лъм целта, а не това, че може да е заради не приемането на подобен тип отношения?
    Стига глупости, ако й се обясня в любов, изчукам я и я зарежа, това не е ли тип подход, при който не е необходимо да се приема подобен тип взаимоотношения. : )

Кажи на приятелката му .

Ама хора вие какви мазни интриганти се извъдихте... Защо да се бърка след като и тя е виновна колкото и младежа. Ако толкова й е пречил защо е излизала с него, питам аз. Защо не му е казала, че не иска да има работа с обвързано момче? Защото й харесва да е желана или защото и тя харесва момъка, но се прави на интересна, защото самата тя не знае какво иска. Но добре да речем, че отиде при приятелката на момчето и й разкаже. Как ще се промени ситуацията за нея? Да, те ще скъсат, но той няма да престане да я търси, дори ще я търси все по-често. Като каже на другото момиче, вие драги интриганти, какво очаквате да стане, да го затвори в лудница, да го вкара в затвора или на друго място където няма да има възможност да "тормози" авторката?

Защо не му е казала, че не иска да има работа с обвързано момче?
    След като е разбрала, че е обвързан, авторката е спряла да контактува с него.
    Защото й харесва да е желана или защото и тя харесва момъка, но се прави на интересна, защото самата тя не знае какво иска.
    Просто ти си повърхностен и глупав. Нямаш основание да твърдиш това.
    Но добре да речем, че отиде при приятелката на момчето и й разкаже. Как ще се промени ситуацията за нея? Да, те ще скъсат, но той няма да престане да я търси, дори ще я търси все по-често.
    Може и нищо да не се промени за авторката, но за момичето с което ходи - да. Най-малкото ще направи нещо добро и ще и покаже колко е двуличен приятеля и.
    Като каже на другото момиче, вие драги интриганти, какво очаквате да стане, да го затвори в лудница, да го вкара в затвора или на друго място където няма да има възможност да "тормози" авторката?
    Ако продължи да го реже, той ще се откаже. Ако нещата станат сериозни може да се издаде ограничителна заповед. И да това е тормоз.

А ти, приятелю, какво шибано основание имаш да твърдиш, че аз съм глупав?!?! Това, че аз защитавам друга позиция значи ли, че съм глупав? А ти явно нямаш и бъкел идея от това как се издава ограничителна заповед и за какво. Това се случва всеки ден на множество хора, които обаче са по-смели и знаят как да решават проблемите си по различен начин освен чрез интригантстване. Истината е, че ако ми пукаше за теб би ми станало мъчно за теб и ограниченото ти мислене. Кажете й - първи клас, първи срок, лиглата на класа отива да каже на госпожата, че Иванчо я е ощипал по бузата. Аз лично ако разбера, че някой човек е отишъл да клюкари друг, бих се отвратил и бих спрял да контактувам с него во веки веков. И ти читателю драг, може да не си глупав, но определено не можеш да четеш. Прочети поста на авторката, в който тя казва, че се е видяла с него, въпреки че е видяла как те се " А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат ." Следващото нещо е: "Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги.". Моля те сърдечно да не даваш повече нито едно определение на човек, защото очевидно не другите са с проблеми с четенето и разбирането, проблем, който би трябвало да е решен в ~3ти клас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си