- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Психопат или ?
Казах ако нещата станат сериозни. Лесно се подава жалба до полицията. Най-малкото ще бъде привикан и предупреден.
Момичето е излязло с него, тъй като се е била привързала към него и тогава може би и все още и е пукало за него.. Не защото е искала вниманието му.
Не виждам смисъл да споря с теб. Имаме две различни мнения по въпроса и не вярвам някое да се промени. Аз съм до тук.![]()
Изобщо не се занимвай с него продължавай да го игнорираш и след като знаеш че иска само секс от теб изобщо не се замисляй а не се занимавай
Явно не си много. Ограничителна заповед няма да издадат на съседа Иван, който аз не навиждам, щото мирише на джибри, нали ти е ясно? И като се е видяла с него след веднъж след като е разбрала, че има приятелка какво? Да не би са е спала с него. Не е интгриганстване да предупредиш някого.
Но в случая не вярвам, ако каже на приятелката му какъв загубеняк е въпросния да помогне.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не очаквам да стане нищо, но смятам, че е справедливо спрямо момичето, с което келешчето в момента ходи. Предполагам мадамата ще го скъса. Не е сигурно. А какво ще прави авторката след това - дали ще тръгне с въпросния или не, това си е неин проблем. Аз ако бях на нейно място, нЕмаше да го отразя, защото по моята логика - както е лъгал предишната, ще лъже и следващата, но това е мое мнение...
Кажи му "Ееей чшшш мърльо заспал, да ме беше изклатил като ти бях седнала на кура на екскурзията, преди да разбера за Марийка, ся си изтърва шанса, сори, твоят к0р е малък за моята п0тка" Мисля, че е много елегантен подход спрямо ситуацията и ще натрупаш бонус точки за културно поведение.![]()
Явно някои от вас не са ме разбрали точно какво искам да кажа. През първото ни виждане след тия месеци , той ми каза че са се разделили и не иска повече да е с нея, а иска да е с мен. Аз му казах, че на мен тези събирания и разделяния са ми ясни , защото и аз съм била така с бившият ми приятел, с който бяхме 2 години и през това време сме имали доста критични разделянки . Както и да е , той ми каза че няма да се съберат и видиш ли след седмица , аз ги гледам до училище заедно. А през изминалата седмица той не е спирал да ми звъни и пише навсякъде. Аз не дигах, защото не исках повече да се замесвам с него, обясних му достатъчно ясно поне за мен , явно не и за него, че не искам да имам нищо общо с обвързан човек, още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било . Аз му казах, че дори и да се разделят не съм аз човека, с който ще бъде и спрях отново контакт с него , до онзи ден когато ми се обади и когато всъщност писах тук тази тема.
Вчера гледам приятелката му до училище седи цял ден и гледа и го чака . И двамата явно са си в някаъв си филм техен , в който като цяло не искам изобщо да се замесвам и правя всичко възможно да не се засичам с нито един от двамата .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Авторке и ти каза нещо умно. Игнорирай ги, не им се меси във филма. Не е твоя работа.
П.С. А нека вметна, че "предупредя" е дума, която използваме като имаме предвид, че ПРЕДВИЖДАМЕ, че нещо лошо може да се случи в БЪДЕЩЕТО, а не казваме "предупредя", когато работата вече се е случила. Това се нарича интригантстване.
П.С.2. Предупредя е еквивалент на английското "precautions", което означа да вземеш ПРЕДВАРИТЕЛНИ мерки. Надявам се, че няма да има нужда да обяснявам повече лексикални проблеми на умници.
П.С.3. Не виждам какво ви е мерилото за справедливост. Това какво и за кого е справедливо не зависи нито от мен, нито от вас.
П.С.4. Hayashi, учил съм право, от семейство на юристи съм и твърдя, че имам идея кога и защо се издава т.н. "ограничителна заповед". Освен това аз твърдя, че такава заповед в случая НЕ МОЖЕ да бъде издадена, а плюс това тази идея дори не беше моя.
Последно редактирано от OverDrive : 11-29-2013 на 22:57
"Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било ." ---> Don't be a pussy! Eat one! Това бъдеще време дето го използва, ако го е използвал и той, работата е "Тате ще ми купи колело, ама друг път". А това, дето му било трудно... Пак се връщаме на pussy-тата![]()
Ако бях на теб, щях си поговоря с аверката му.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
@PinkPan7her, толкова си заслепена в желанието си да ни убедиш как, видиш ли, мацката трябва да интригантства, че забравяш, умишлено или не, че не бива да съдим книгата само по корицата. Няма значение как изглежда. Ако ти би повярвала, това говори УЖАСНО за теб самата и още повече говори колко НЕЗРЯЛА в избора си на приятели всъщност си, щом би повярвала на всяка клевета от човек когото виждаш за пръв път.
Казах, че бих ИЗСЛУШАЛА.
Оттам - нататък ще се говори с моя човек и тогава ще преценя дали вярвам или не.
А твоето мнение за мен грам не ме касае.
Вярвай ми не ми пука достатъчно за теб, за да давам мнение. Говоря принципно.![]()
И все пак апелирам авторката да каже какво е решила и да се спре с темата.
Обичаен тийнейджър в днешно време. ;д
П.с. - Не целя да обидя никого с това обобщаване
Явно е от типа хора, които искат да постигнат всичко, което са си наумили. Трудно се отстъпва от такива хора. Пожелавам ти да се разкара в най-скоро време.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Уведоми гаджето му, кажи и на някои твои приятели, ако са по-яки, да го сплашат...
След последният ни изненадващ разговор, който беше повод за темата, повече не ми е звънял, нито съм го виждала или засичала. Засега не смятам да предприемам нищо, за после не знам . Може би варианта със срещането с приятелката му, ще го пропусна защото това момиче май знае за мен, защото всеки път когато ме види, ме гледа доста неприятно. А и както казах, не ми се занимава и с нея .И двамата са си в техен си забъркан, любовен, живот и когато в моята връзка се бяха намесили хора, нещата завършиха по кофти начин , и не искам да съм причината това да се случи и на тях. Няма да живее вечно в заблуда, но нека сама да разбере ккакъв е той.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.