- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Психопат или ?
Започвам с историята ми от последните месеци , наистина ако я прочетете моля дайте ми съвет и си кажете мнението какво според вас да направя и има ли смисъл за нещо повече да се прави ......
Всичко започна преди 9 месеца, когато бях на екскурзия с класа ми и там имаше момче, което бях харесвала преди сигурно 3-4 години , но той тогава не ме познаваше и като цяло нищо не стана. На екскурзията , прекарахме страхотни два дена , спахме заедно,държеше се много мило , прекрасно даже , не правихме нищо повече от това да се целуваме. Впоследстие разбрах че си имал приятелка от година, но той нищо не казваше за нея и когато се прибрахме е града ни, все едно не ме познаваше. А аз се бях привързала малко или много , но като разбрах че има приятелка и просто не се опитвах да правя нищо, нито да застана между тях. Оставих хубавите спомени назад и си продължих. След месец ми писа , писахме си точно два пъти абсолютно нищо повече от баналните ''какво става'' и поздрави с песни. След втория път, изненадващо бях блокирана без обяснение. От чдно училище сме и там никакво отразяване, нито обяснение по някакъв начин за това блокиране. Както и да е , оставих нещата така, не съм и очаквала нищо повече. Забравих го.
СЛед 7 месеца, ми пише от непознат профил и само с първите му думи, разбрах че е той . Имах такова усещане просто , не знам интуиция сигурно. Аз тогава не бях в града, и когато се върнах той ме чакаше да се видим , обясни ми че приятелката му ме блокирала , обичайните неща за момче под чехъл. Липсвала съм му. не ме бил забравил , дори и през това време , искал да бъде с мен. Аз ме можах да повярвам, че е възможно това да се случи и този човек да се появи макар и след малко, за някои, време. Виждахме се, два-три дена , на третия ден ме покани в тях и на мен ми стана ясно за какво е всичко това. Тогава аз спрях да му дигам, да му отговарям, блокирах и той спря да ме търси. до Преди месец, когато той пак ме потърси с цел да се видим, и може би според очакванията му за нещо повече. А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат . Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги. До тогава, докато отново не се повдигна темата за ходенето в тях. Тогава на мен вече ми писна и му казах, че когато се осъзнае какво иска от мен , тогава да ме потърси . И че не съм играчка. И ето сега паккк...... звъни от непознати номера, а е блокиран за мен от всякъде, махнах и приятелите му и всички , които биха имали някакъв достъп до мен. Искал да ме види , липсвала съм му, не можело да сме продължавали така , искал ме , не знам си какво.. Останах изумена, как след толкова месеци, той не спира и не спира.
Всичко е за секса, за мен това е ясно. Аз няма да му го дам, въпроса не е в това. Въпроса е какво мислите вие за това държание ? Какво бихте направили на мое място?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.