.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Защо не му е казала, че не иска да има работа с обвързано момче?
    След като е разбрала, че е обвързан, авторката е спряла да контактува с него.
    Защото й харесва да е желана или защото и тя харесва момъка, но се прави на интересна, защото самата тя не знае какво иска.
    Просто ти си повърхностен и глупав. Нямаш основание да твърдиш това.
    Но добре да речем, че отиде при приятелката на момчето и й разкаже. Как ще се промени ситуацията за нея? Да, те ще скъсат, но той няма да престане да я търси, дори ще я търси все по-често.
    Може и нищо да не се промени за авторката, но за момичето с което ходи - да. Най-малкото ще направи нещо добро и ще и покаже колко е двуличен приятеля и.
    Като каже на другото момиче, вие драги интриганти, какво очаквате да стане, да го затвори в лудница, да го вкара в затвора или на друго място където няма да има възможност да "тормози" авторката?
    Ако продължи да го реже, той ще се откаже. Ако нещата станат сериозни може да се издаде ограничителна заповед. И да това е тормоз.

А ти, приятелю, какво шибано основание имаш да твърдиш, че аз съм глупав?!?! Това, че аз защитавам друга позиция значи ли, че съм глупав? А ти явно нямаш и бъкел идея от това как се издава ограничителна заповед и за какво. Това се случва всеки ден на множество хора, които обаче са по-смели и знаят как да решават проблемите си по различен начин освен чрез интригантстване. Истината е, че ако ми пукаше за теб би ми станало мъчно за теб и ограниченото ти мислене. Кажете й - първи клас, първи срок, лиглата на класа отива да каже на госпожата, че Иванчо я е ощипал по бузата. Аз лично ако разбера, че някой човек е отишъл да клюкари друг, бих се отвратил и бих спрял да контактувам с него во веки веков. И ти читателю драг, може да не си глупав, но определено не можеш да четеш. Прочети поста на авторката, в който тя казва, че се е видяла с него, въпреки че е видяла как те се " А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат ." Следващото нещо е: "Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги.". Моля те сърдечно да не даваш повече нито едно определение на човек, защото очевидно не другите са с проблеми с четенето и разбирането, проблем, който би трябвало да е решен в ~3ти клас.

А ти, приятелю, какво шибано основание имаш да твърдиш, че аз съм глупав?!?! Това, че аз защитавам друга позиция значи ли, че съм глупав? А ти явно нямаш и бъкел идея от това как се издава ограничителна заповед и за какво. Това се случва всеки ден на множество хора, които обаче са по-смели и знаят как да решават проблемите си по различен начин освен чрез интригантстване. Истината е, че ако ми пукаше за теб би ми станало мъчно за теб и ограниченото ти мислене. Кажете й - първи клас, първи срок, лиглата на класа отива да каже на госпожата, че Иванчо я е ощипал по бузата. Аз лично ако разбера, че някой човек е отишъл да клюкари друг, бих се отвратил и бих спрял да контактувам с него во веки веков. И ти читателю драг, може да не си глупав, но определено не можеш да четеш. Прочети поста на авторката, в който тя казва, че се е видяла с него, въпреки че е видяла как те се " А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат ." Следващото нещо е: "Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги.". Моля те сърдечно да не даваш повече нито едно определение на човек, защото очевидно не другите са с проблеми с четенето и разбирането, проблем, който би трябвало да е решен в ~3ти клас.
    Явно не си много. Ограничителна заповед няма да издадат на съседа Иван, който аз не навиждам, щото мирише на джибри, нали ти е ясно? И като се е видяла с него след веднъж след като е разбрала, че има приятелка какво? Да не би са е спала с него. Не е интгриганстване да предупредиш някого.
    Но в случая не вярвам, ако каже на приятелката му какъв загубеняк е въпросния да помогне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си