- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Психопат или ?
Явно някои от вас не са ме разбрали точно какво искам да кажа. През първото ни виждане след тия месеци , той ми каза че са се разделили и не иска повече да е с нея, а иска да е с мен. Аз му казах, че на мен тези събирания и разделяния са ми ясни , защото и аз съм била така с бившият ми приятел, с който бяхме 2 години и през това време сме имали доста критични разделянки . Както и да е , той ми каза че няма да се съберат и видиш ли след седмица , аз ги гледам до училище заедно. А през изминалата седмица той не е спирал да ми звъни и пише навсякъде. Аз не дигах, защото не исках повече да се замесвам с него, обясних му достатъчно ясно поне за мен , явно не и за него, че не искам да имам нищо общо с обвързан човек, още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било . Аз му казах, че дори и да се разделят не съм аз човека, с който ще бъде и спрях отново контакт с него , до онзи ден когато ми се обади и когато всъщност писах тук тази тема.
Вчера гледам приятелката му до училище седи цял ден и гледа и го чака . И двамата явно са си в някаъв си филм техен , в който като цяло не искам изобщо да се замесвам и правя всичко възможно да не се засичам с нито един от двамата .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.