- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пълен емоционален срив..просто не е за вярване..
Здравейте..историята започва от преди няколко месеца.Адски много се привързах към момиче,с което кажи режи израснах и винаги съм я имал за нещо,като по - малка сестра,но уви нещата се промениха и аз се влюбих в нея.Във времето,когато се запознах със нея тя беше едно невинно ангелче,а аз самия бях доста лош (бях се озлобил,заради загубата на баща ми и приятелката ми) . Та така уж беше доста добричка,но имаше един период,в който се скарахме и за близо година бяхме прекъснали контакт..Дойде момента,в който тя ми писа,сдобрихме се и започнахме да си контактуваме отново,но за жалост "ангелчето",което беше се бе превърнало във доста "зла" мадама,която мачка наред без да и дреме и грам.За още по - голямо съжаление се влюбих в нея,но все още го пазя в тайна,тъй като ме е страх от отговора и..Та въпросното момиче,пишем си ние,говорим си,но всеки божи ден се караме за какво ли не..- Защо съм си пишел с тази,Що съм бил излизал с оная,дъра-бъра..От всичките тия караници май само аз пострадах..преди 2 седмици подготвяхме сватбата на братовчед ми,но предишния ден тя ми беше вдигнала скандал,при което не знам и аз от притеснение или от друго..получих нервна криза в колата..на следващия ден последва още една (по - лека) и за около седмица отшумя..Уж се оправихме,уж всичко беше добре и преди два дни пак се скарахме..Каза ми,че повече не искаме да ме вижда,че съм бил гледал само себе си,което НЕ Е ТАКА ! Уж приех всичко окей..вярно беше ми гадно,но си казах,че щом така иска да е - така ще бъде!Но май не съм бил прав..днес станах с главата надолу (меко казано) .. всичко ми е криво,постоянно мисля за нея..одеве пуснах телевизора уж да се разсея и нацелих точно Новините..гледах за някакво момче,което е било в Кома 1 година..ии просто се сринах..стана ми адски тъжното и срам не срам да си го призная.. ПРОСТО СЕ РАЗПЛАКАХ,като малко дете,а това не е присъщо за мен,защото съм видял много лошо и никога не ми е падала дори и сълза от окото.Просто не знам какво се случва..а относно тази тема..може би я написах просто да споделя с някого,за което се извинявам адски много,защото ви пълня главите с ненужна за вас информация..но просто,ако някой някога е имал такъв период МОЛЯ ВИ,ИСКРЕНО ВИ МОЛЯ..СПОДЕЛЕТЕ!Също така..струва ли си въобще да се занимавам и унижавам за нея (погледнато от ваша гледна точка) и ако това ще ви помогне - аз съм почти на 18 а тя е на 16 ..П.С Благодаря ви адски много за това,че сте отделили време за моя проблем!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
"За още по - голямо съжаление се влюбих в нея,но все още го пазя в тайна,тъй като ме е страх от отговора и.."
според мен действай, нищо не губишсамо да не се сдухаш после, ако те резне
"Също така..струва ли си въобще да се занимавам и унижавам за нея (погледнато от ваша гледна точка) "
от моята гледна точка, не виждам нищо унизително в това, да признаеш чувствата си
Последно редактирано от fire_magic : 11-28-2013 на 02:39
Брат, кАжи ми само - може ли 16-годишна пикла да е "зла кучка" и да "мачка наред"? Тя е още лАпе! Не знае дали й се пикае или й се е**е.
Освен това не разбирам - не ходите, до колкото схванах, тя не е признавала да има чувства към теб, но ти държи сметка с коя общуваш и ти дава наклон на... Защо до сега не си я сиктирдосал?
Според мен, ако искаш нещата да се оправят - спри да се занимаваш с нея изобщо, забрави я! Ако не - изчукай я веднъж, направи се, че не ти пука за нея, да видиш как ще ти тръгне по задника "мачкащата"...!
Пълно е сега с такива - правят се на много оборотни и се мислят за "лоши момичета", защото не са си написали домашните или си късат главите на куклите. Сиктирдосвай ги такива!!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Този срив дето си го получил е следствие от много неща, които се натрупват и в един момент стигаш критичната граница. Обикновено в такива случаи ти трябва нещо малко, съвсем незначително - като един вид катализатор, което да го отключи, та е възможно това момиче да е било факторът за преливането на чашата. Но може и да е било нещо друго. Така че това е още една причина да не й отдаваш такова значение, освен всички други, които сочат, че е поредната малка пикла. Хвани се в ръце, спри да се занимаваш с нея и да я поставяш на такъв пиедестал - виж го от тая гледна точка: коя е тя, че да се съсипваш заради нея и какво е направила за теб изобщо освен да те кара да се самообвиняваш и да се чудиш как да й угодиш. Не ти трябва човек, който те дърпа назад и те прави нещастен, а сега погледни навън през прозореца, усмихни се на деня и се благодари, че си жив и здрав, защото това е най-важното. Всичко друго са неща, с които само си усложняваме живота и които са напълно излишни.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ами ако толкова много я харесваш и мислиш,че нещата между вас могат да се получат не е зле да и споделиш.Поне ще ти поолекне малко и ще знаеш,че си опитал. От друга страна пък като гледам още без да го знае се опитва да те действа. Така че не знам дали е много добра идея и това тъй като някои жени...в твоя случай момичета, когато разберат нещо такова понякога твърде много им се покачват акциите и се самозабравят лекинко.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чак пък да съм ти помогнала... просто те накарах да се замислиш. Все пак се радвам, ако наистина си се почувствал по-добре от казаното.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Тя не ти е гадже. Само гаджето ти може (и пак само до известна степен) да ти държи сметка с коя си пишеш и излизаш.
И аз съм плакала и получавала "нервни кризи" в такива моменти. А повярвай ми и аз доста съм видяла в този живот.
Това се случва, когато емоционално нестабилен, незнаещ какво иска от живота инфантил, който няма реална роля в твоя почне да ти ходи по нервите и да се меси, където не трябва.
Знам, че ти е трудно и търсиш опора. Знам, че ти е била близка. Но не си струва, нищо не извличаш от тези взаимоотношения. Жената до теб трябва да те прави спокоен и уравновесен, да те мотивира...Но ще ме извиняваш за каква жена можем да си говорим на 16 години?
Та, тя си няма и елементарна представа как да се държи с теб. Остави я за две-три години, тогава хем ще е станала човек, хем ще знае какво иска от теб и ако ви е писано ще се получи.
Освен, ако не искаш да се държи с теб, както с незрялите си връсници. Обаче тогава не след две-три години, а след два-три месеца ще си й загубил уважението и ще те манипулира, и ще се гаври с теб по всевъзможен начин. Твой избор.![]()
Когато човек е сдухан и под напрежение, е склонен да си нафантазира и да направи какви ли не глупости. Ако всичко, което описваш наистина е така, то проблемът по-скоро е в теб. Знаеш ли колко американски бози има снимани по темата... Ако питаш мен, недей да продължаваш с отглеждането на безплодни чувства, защото финалът е ясен- пълен крах, шамари по Его-то и самобичуване. Мъжете обикновено са склонни да се стремят към онова, което е непостижимо, забранено или вредно. Не си омазвай биографията, като заприличаш на всички останали. Гледай да опазиш самочувствие и достойнство.