Тя не ти е гадже. Само гаджето ти може (и пак само до известна степен) да ти държи сметка с коя си пишеш и излизаш.
И аз съм плакала и получавала "нервни кризи" в такива моменти. А повярвай ми и аз доста съм видяла в този живот.
Това се случва, когато емоционално нестабилен, незнаещ какво иска от живота инфантил, който няма реална роля в твоя почне да ти ходи по нервите и да се меси, където не трябва.
Знам, че ти е трудно и търсиш опора. Знам, че ти е била близка. Но не си струва, нищо не извличаш от тези взаимоотношения. Жената до теб трябва да те прави спокоен и уравновесен, да те мотивира...Но ще ме извиняваш за каква жена можем да си говорим на 16 години?
Та, тя си няма и елементарна представа как да се държи с теб. Остави я за две-три години, тогава хем ще е станала човек, хем ще знае какво иска от теб и ако ви е писано ще се получи.
Освен, ако не искаш да се държи с теб, както с незрялите си връсници. Обаче тогава не след две-три години, а след два-три месеца ще си й загубил уважението и ще те манипулира, и ще се гаври с теб по всевъзможен начин. Твой избор.