- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли чувства към мен? ;/
Здравейте, съжалявам, ако ви отнемам от времето, но искам да чуя мнението ви!
Аз съм на 14 години и си харесвам едно момче на същата възраст! С него се прибираме всеки ден,постоянно се гледаме, закачаме, заговаря ме и т.н.
Преди няколко дни той поиска да отида до тях, но аз нямах време и му отказах....Оттогава той спря да ми говори и вече не се прибираме заедно, само ме гледа, а аз незнам какво става, но ме е срам да го попитам....Всичките ми приятели ми казват, че ме харесва, но започвам да си мисля, че не е така....
Предварително ви благодаря много!![]()
Ние няма как да знаем има ли чувства. Имай предвид, че може да те вика, за да си поиграете на "чичо доктор".
Welcome to the Jungle...
Просто следващия път се приберете отново заедно и докато се прибирате го попитай какво му има и защо се държи така.
Иначе съм съгласна със SonataArctica.
Не сме ясновидци,но не мисля че иска да ти "бърка под поличката".Сякаш на 14 още не показват сексуалните си намерения или поне моите връстници беше така.Иначе ако искаш да разбереш недей да питаш по форумите,ами вземи говори с него като хората и го питай к'во става.![]()
Най-вероятно те харесва. Щом те наблюдава постоянно и тн. Мисля, че те е поканил до тях за да видиш къде живее, а не за да ти бърка под полата. Все пак сте на 14. А ако наистина искаш да разбереш най-надеждният начин е да говориш с него. Поне аз така мисля.
Започни да говориш с него покани го и ти у вас ;дд Изглежда,че те харесва![]()