.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кажете мнение????

Здравейте имам едно питане аз съм момче на 18 имам приятелка от скоро започнахме любовните игрички със нея.Докато нямаше нищо всичко беше ок.Датата и беше 20 ти и всичко си беше нормално.От както почнахме сега е за 1ви път, но и закъсня със 8 дни???Не сме правили нищо което да ни тревожи.Имаше просто няколко докосвания/търкания на половите ни органи преди това я задоволявах със пръсти.Кажете от какво може да се получи това, че да и закъснее толкова някък си се тревожа Благодаря предварително

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Купете си тест...

ако не си свършил в нея няма проблем.. а и може да и закъснява от всичко(притеснение, нерви, начин на хранене)..според мен няма за какво да се притесняваш

Мега фен Аватара на baby_baby
    от много неща може да и закъснява но не е бременна

Супер фен Аватара на djipsito
    момчето никъде не пита за бременност, едва ли е толко тъп.
    На едно момиче поради много причини може да й закъснява, по-горе ти казаха. (Интересно е как до преди да почнат да се пипат децата, даже не се замислят закъснява ли им, не им ли и като се потъркат малко - паника) - не се присмивам, сладки сте ми.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от Rad00oo Виж мнението
    Докато нямаше нищо всичко беше ок.
    Това е мъдро, пич. Толкова мъдро...

Ще ме извиняваш - до вчера ходих по къси гащи, днес извадих зимното яке. Аз съм "втф?", какво остава за организъма ми. Как няма да закъснее?

Сега вече, ако друг оре твойта нива може и титла "татко" да ти връчат.
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 11-28-2013 на 23:54

Вероятно преди това си бил чикий като си се изпразнил върху ръцете си и така става като не си ги миеш след това. Като си я задоволявал с пръсти си вкарал сперматозоидчета и тя е забременяла. Това е нещо нормално честито тате Раде!

1.Ами, смяна на сезоните -> смяна във времето, климата, т.н.
    2.От там като й е закъсняло с ден-два е поччнала да се притеснява и от това й е закъсняло още.
    Няма нищо странно в това да ти закъснее/подрани с около седмица (освен ако наистина не е станал гаф, ама във вашия случай няма такова нещо, така че..)
    Ще й дойде, няма от какво да се притеснява, случва се при някои момичета, дори някой месец да не им идва, но ако иска може да се консултира с генеколог за всеки случай.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на Rabalka
    Нормално е след като си я отворил да и закаснее

Закъснява поради причината,че може да си я поразширил и също така от промяната на климата ха-ха
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не е бременна както ти казаха.Не се забременява толкова лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си