Здравейте, ще ви разкажа на кратко какво се случи - Имах връзка с едно момче , той ме обича , както и аз него , но .. един ден срещнах един друг, започнахме да си говорим , да излизаме и така тръгнахме . Не знам защо направих тази грешка , при положение , че още имах чувства към предишното момче и сега съжалявам. Момчето разбра , че съм му '' изневерила '' и започна да ме обижда - че съжалява , че ме е срещнал , че съм курва , че съм не знам си каква , а му признах , че съм направила грешка и , че съм имала още чувства към него , не съм знаела какво ме е провокирало и не съм била аз .. знам , че може да са останали някакви чувства още към , дори и минимални. Обясних му всичко , че не съм искала да го направя , че съм сгрешила , че още го обичам , напомних му за спомените ни , но хем има може би още чувства , хем изпитва гняв и не иска да ме чуе.. МОЛЯ , кажете какво още да му кажа , за да размисли, какво още да му обесня.До тук му казах , че съм постъпила гадно , но и аз не знам защо , при положение , че още го обичам , но това не е достатъчно - моля помогнете ми , не искам да го загубя , искам да пооправя нещата , дори и да знам , че ще е трудно , обичам го .. знам , че съм сгрешила , но моля , не ме съдете , а ми помогнете :\ благодаря ви предварително