- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- форона
Отдавна не бях влизала и гледам, че повечето познати за мен никове, от едно време, не се мяркат често. Тук там някое друго мнение на "старата школа". Тва е като преоткриване, като разпръснат випуск, който чат-пат поства по нещо и другите бегло, небегло (?!) си правят няква идея кво се случва с живота им. Гледам, че сте спряли да отговаряте на въпроси, вече не се сяда на горещия стол, има нови тийнове, сигурно и нови модератори. (Като ги чета сега новите се запитвам как ли са намерили нащо форон).
Любимите ми потребителки и потребители май не ги засякох. А последно мнения се купуваха ;(
Хех, само исках да кажа Здравейте!
Първоначално написано от antifashionshit
Ае още един, old schoola приийжда, не си първата дет се върна още бая има дет са тук..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да бе, нали ти викам, че мернах тук-там някой друг "познат". Така, като ни помъчи носталгията идваме да видим кво става и пак се губим.
Мда, може би.
Сега е някак... скучно.)
Последно време има няк'ва вълна от стари потребители дет се връщат за малко, пишат 2-3 седмици и си бият шута, форума няма админ, няма поддръжка, даже модераторите се изпокриха и стана мазало, всеки си прави к'вото иска и такам..![]()
Dr. Gregory House
Забелязвам, не знам на колко трола попаднах из темите. Дано днешната младеж успее да го опази и да се опази :д
С вас кво ново иначе ? :д
Dr. Gregory House
Аз влизах и в друг форум, там беше добре, ама го баннаха или не знам и аз какво стана и няма братче. Сега остава и този да се затрие....
Соната, не знам. Зависи как съм с ученето и ангажиментите. Тия дни намирам време, може и да се задържа пак.
Инвестор не ги ебе за форума.. те си правят пари от сайта - форума нека умира.
След мачока нов админ няма, а от както се махна той и модераторите забегнаха...
Рядко засичам, Димитър.. Радо и ЛейдиДи влизат, но не модерират, ми и те си пишат, като редовни потребители. Другите модератори ги пиши бегали.
Форума спря да се поддържа, трябват пари а инвестор не дава...
И в момента е на самотек фороня.
Dr. Gregory House