- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да сменя имената си?
Кое е това Сузи?
Щях да кажа, че пред съда няма да мине номера, но след Манчестър Юнайтед не съм убедена.
Авторке, искаш ли да се возиш НА метрото и да те изнасилват жълтурите?![]()
Тази мацка е Сузи. Корейска певица и актриса (предимно).![]()
*сън*
Кво да си меря приказките, ти си еб*хти откачената девойка, освен ако не си трол. Нямам друго какво да кажа, г-жице измислен свят.
Ще ти пиша ЛС, че да не спамим тук повече(колкото и тъпа да е темата)
*сън*
Много интересно от кога по-цивилизованите отговори са смешни,а извратените са толкова интересни.
Все пак темата се развива в съвсем различна посока. Надявам се всички да спрат с това отклонение.
Ако темата ми не ви допада просто не пишете тук,на мен това момиче ми харесва все пак,а темата не е за нея.
Лека вечер..
Ама Дара е красива! <3 И беше ужасно сладуресто лице на Etude House.
Сузи е средна история по всички критерии. Даже пеенето и актьорството хич не ѝ се отдават по мое мнение, ама в лицето не е зле.
Сега авторката ще ни осъди за сексуален тормоз.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Излез от филма възможно по-скоро. Яко си се набила в него.
Тъз пък и тя.![]()
Хич не ми дреме за тебе, отворих я, защото видях нещо познато.
Точно пък ти, каквото и да си - трол или истинска, си доста глупава.
Не можеш да кажеш на никой да си ходи от темата. Пф.
Hayashi, права си! И аз много я харесвах като рекламно лице.
Има много хубава кожа, красива е и има чар! (Впрочем брат и е страшен! <3)
Тая година видях, че са Кристал и Съли от f(x).
*сън*
Гледала съм само един сериал със Сузи и той е - Тайната на семейство Гу. Тя изигра ролята си перфектно според мен.
Това за сексуалния тормоз ти се струва много смешно както виждам. На мен не ми е приятно някакъв тип да се бъзика.
Темата не е създадена за това,нормалните хора не се хващат за всичко което видят,за да се заядат..извода е ясен.
След като темата не ти допада,след като думите ми не ти харесват просто напусни и толкова.
Авторке, заповядай сериозно мнение:
Отиваш при адвокат, той ти подготвя документите, отиваш в съда и там разглеждат промяната на името. Има доста голяма вероятност да не се съгласят, защото ще го сметнат за тъпо както ние тук.
Аз как исках да се казвам Катерина![]()
Не съм гонила никого от темата,но има правила на сайта. Темите са създадени,за да се помага на хората.
Не разбирам защо е нужно да се държите грубо и да се отклонявате. Целта на сайта е да се помага.
Има тема за всичко,вероятно има тема и за вашия сериал. Не е нужно да коментирате тук.
YSMF, първо обаче ще бъде най-добре да се отбие при личния си лекар ми се струва…
Аз пък смятам да се оженя за антракс и да стана тори жабова антраксова. Какво красиво име, нали?!
Ще ти го обесня като на петокласник.
Пускаш тема в тийнпроблем как да си смениш името. Хубаво. НО потребителите тук са тинейджъри или в близка до тази възраст. Очевидно повечето не си сменяме всеки ден името, за да знаем каква е процедурата. Още по-малко пък форумът е пълен с действащи прависти.
Така че не се очудвай от отговорите, защото идеята ти е детинска и наивна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Филмирана малка госпожице, моля те, излез от филма, защото все повече ме разсмиваш, докато пишеш уж „умните“ си мнения и се пениш върху нашите. ^^
Спри една седмица с тези филми и ще видиш как ще ти мине мерака за смяна на българското име с някакво корейско от типа на Цун Кай Хуй, окей? ;]