.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    YSMF, първо обаче ще бъде най-добре да се отбие при личния си лекар ми се струва…
    Ламера казал на едно момиче да иде на лекар,тя отишла в полицията и дала снимката която си е сложил на профила.
    От полицията казали,че тази снимка се използва от Азис. Полицаите разбрали,че Ламера е Азис и починали от ужас.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    troll? ^^

Неуспешен опит.

Дам Йе Ул
    Guest
    Филмирана малка госпожице, моля те, излез от филма, защото все повече ме разсмиваш, докато пишеш уж „умните“ си мнения и се пениш върху нашите. ^^

Спри една седмица с тези филми и ще видиш как ще ти мине мерака за смяна на българското име с някакво корейско от типа на Цун Кай Хуй, окей? ;]
    Аз съм филмирана госпожица,добре. Ти обаче не мислиш ли,че цивилизованите мнения са нормални,а твоите извратени разбирания не са,замисли се малко кой е прав и крив и кой е търсил помощ в случая.
    Не съм искала извратени мнение от сорта Цун Кай Хуй,исках разбиране,но както казват повечето хора - България запада благодарение на българите,защото почти всички се превърнаха в кофти хора.

Град
    Някъде там
    Тц, тц, колко извратени разбирания имам само, ха-ха-ха. ^^

Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ще ти го обесня като на петокласник.
    Пускаш тема в тийнпроблем как да си смениш името. Хубаво. НО потребителите тук са тинейджъри или в близка до тази възраст. Очевидно повечето не си сменяме всеки ден името, за да знаем каква е процедурата. Още по-малко пък форумът е пълен с действащи прависти.
    Така че не се очудвай от отговорите, защото идеята ти е детинска и наивна.
    Не съм задължила целия форум да коментира,темата е за тези,които биха искали и могли да ми помогнат.
    Щом ти не искаш и не можеш не е нужно да обиждаш.

Град
    Някъде там
    Колко пъти хората ти казаха къде да отидеш и какво да направиш? Какво повече искаш?

Глупава лапетия…

Дам Йе Ул
    Guest
    За последен път казвам спрете се! Помолих единствено за разбиране и помощ,но явно никой тук не е склонен да направи нищо. Всичко което правите вие е да се държите грубо и да показвате единствено бездействието си.

Дам Йе Ул
    Guest
    Колко пъти хората ти казаха къде да отидеш и какво да направиш? Какво повече искаш?

Глупава лапетия…
    Много е мило да обидиш момиче което не е кой знае колко по-малко от теб. Все пак,лека вечер.
    Благодаря на тези,които ми казаха какво да направя,ще ги послушам.
    Проблема ми е единствено в това,че вие ме нападате поради причината,че не ви харесва името,актрисата и певицата и така нататък,а темата не е тази. Това ме ядоса.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Донт фиид дъ трол.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Донт фиид дъ трол.
    Трол? Значението на думата трол,знаеш ли го изобщо? Виждал ли си ме,за да ме наричаш така?
    Знаеш ли каква е моята идентичност,за да ме наричаш трол? Поредната обида в която няма смисъл.

Град
    Някъде там

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мда, трол. Няма да се занимавам и аз.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Донт фиид дъ трол.
    А ако не е трол не е ли още по-притеснително?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А ако не е трол не е ли още по-притеснително?
    Надявам се някой да си прави шегички в момента с тая тема, че иначе лошо.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на tori
    Като гледам как си вярва едва ли е ебавка.

Дам Йе Ул
    Guest
    Заяждането е групово. Много жалко,защо ми трябваше изобщо да искам помощ тук.
    Няма нищо странно или лошо да смениш имената си,какви да са те не е от значение.
    По начина по който отхвърляте името показва,че вие сте против корейските имена и култура.
    Така показвате,че се подигравате на техните разбирания за имена,а няма нищо лошо в техните имена.
    Целта ви е да ме засегнете,това е ясно. Не поставяйте като предлог името,нормално корейско име.

Град
    Някъде там
    И да съм против тях, теб какво те касае? Изобщо каква си ти, че да ни казваш какво да правим, къде да пишем и какви разбирания имаме?

Доста си малка и глупава за подобен тип разсъждения. Не ти се отдават на този етап. И пак ти казвам: Спри с филмите.

Мега фен Аватара на tori
    Мацка, нямам против корейската музика, даже слушам от време на време. Нямам против и културата. Ама я си представи хлапето ти след време кво ще казва на връстниците си като питат как се казваш? Я си представи как ще те пишат хората в указателите в телефоните си. Или личната си карта. Смяяяяяяяяяях. Филмарщинааааааааа.

Дам Йе Ул
    Guest
    И да съм против тях, теб какво те касае? Изобщо каква си ти, че да ни казваш какво да правим, къде да пишем и какви разбирания имаме?

Доста си малка и глупава за подобен тип разсъждения. Не ти се отдават на този етап. И пак ти казвам: Спри с филмите.
    По твоя начин ти кой си да ми казваш да спирам ли с филмите и какво да казвам? След като това е МОЯТА ТЕМА ти какъв си,че да се правиш на шеф? Може да си на 19,но се държиш като на 10. Ще правя каквото искам! ТОЧКА! Не ме обиждай,че като си много по-добър от мен.

Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мацка, нямам против корейската музика, даже слушам от време на време. Нямам против и културата. Ама я си представи хлапето ти след време кво ще казва на връстниците си като питат как се казваш? Я си представи как ще те пишат хората в указателите в телефоните си. Или личната си карта. Смяяяяяяяяяях. Филмарщинааааааааа.
    Има нещо много странно което правят родителите,пример:

Виждаш ли някой навън без яке? Хората ще ти се смеят,облечи се.
    Защо гледаш другите? Ти имаш също хубави дрехи,не ги гледай прави каквото искаш и не им обръщай внимание.

Аз мисля,че живота е един и трябва да го живея за себе си,следвала съм само 2 начин и не съм сбъркала.
    Хората да си гледат работата,щом аз ще се чувствам добре,не ме интересува.

Град
    Някъде там
    Хех, ми казвам ти, защото си наивно хлапе, което очевидно се е филмирало до такава степен, че иска да се преименува… което е абсурдно според мен.

Никой не се прави на шеф, просто това е форум и всеки има право на мнение, и това, че нашите не ти допадат, не ни касае особено. Щом си пуснала такава тема, ще си готова да си четеш и понасяш критиките, окей? Кой на колко се държи не ти влиза в сметките. ;]

Мега фен Аватара на tori
    Данък обществено мнение плащаш ли?

Дам Йе Ул
    Guest
    Хех, ми казвам ти, защото си наивно хлапе, което очевидно се е филмирало до такава степен, че иска да се преименува… което е абсурдно според мен.

Никой не се прави на шеф, просто това е форум и всеки има право на мнение, и това, че нашите не ти допадат, не ни касае особено. Щом си пуснала такава тема, ще си готова да си четеш и понасяш критиките, окей? Кой на колко се държи не ти влиза в сметките. ;]
    Щом ти имаш право на критично мнение и аз имам. Щом моята тема ти влиза в работата и ти ми влизааш. Така е честно.
    Ако твоите години не са ми в работата и аз (филмираната) не ти влизам в работата.

Град
    Някъде там
    Колко си спряла не е истина просто… :/

SenoriitaBella
    Guest
    Ако си непълнолетна е необходимо да са съгласни и двамата родители,ако настойник е баща ти може би няма да има проблем след като биват сменяни бащиното и фамилното име. Трябва да се обадите на адвокат,той подробно ще изясни всичко. Все пак мисля,че не би трябвало да има проблем. Ако не са съгласни и двамата родители,а само настойникът ти е възможно нещата да се усложнят. Ако единият родител не е съгласен,ако този родител е бащата е силно вероятно да загубиш делото. Затова е най-добре да почакаш докато станеш пълнолетна,виждам,че не ти остава много време. Надявам се да съм помогнала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си