- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да сменя имената си?
Аз съм филмирана госпожица,добре. Ти обаче не мислиш ли,че цивилизованите мнения са нормални,а твоите извратени разбирания не са,замисли се малко кой е прав и крив и кой е търсил помощ в случая.
Не съм искала извратени мнение от сорта Цун Кай Хуй,исках разбиране,но както казват повечето хора - България запада благодарение на българите,защото почти всички се превърнаха в кофти хора.
Тц, тц, колко извратени разбирания имам само, ха-ха-ха. ^^
Колко пъти хората ти казаха къде да отидеш и какво да направиш? Какво повече искаш?
Глупава лапетия…
За последен път казвам спрете се! Помолих единствено за разбиране и помощ,но явно никой тук не е склонен да направи нищо. Всичко което правите вие е да се държите грубо и да показвате единствено бездействието си.
Много е мило да обидиш момиче което не е кой знае колко по-малко от теб. Все пак,лека вечер.
Благодаря на тези,които ми казаха какво да направя,ще ги послушам.
Проблема ми е единствено в това,че вие ме нападате поради причината,че не ви харесва името,актрисата и певицата и така нататък,а темата не е тази. Това ме ядоса.
Донт фиид дъ трол.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Заяждането е групово. Много жалко,защо ми трябваше изобщо да искам помощ тук.
Няма нищо странно или лошо да смениш имената си,какви да са те не е от значение.
По начина по който отхвърляте името показва,че вие сте против корейските имена и култура.
Така показвате,че се подигравате на техните разбирания за имена,а няма нищо лошо в техните имена.
Целта ви е да ме засегнете,това е ясно. Не поставяйте като предлог името,нормално корейско име.
И да съм против тях, теб какво те касае? Изобщо каква си ти, че да ни казваш какво да правим, къде да пишем и какви разбирания имаме?
Доста си малка и глупава за подобен тип разсъждения. Не ти се отдават на този етап. И пак ти казвам: Спри с филмите.
Мацка, нямам против корейската музика, даже слушам от време на време. Нямам против и културата. Ама я си представи хлапето ти след време кво ще казва на връстниците си като питат как се казваш? Я си представи как ще те пишат хората в указателите в телефоните си. Или личната си карта. Смяяяяяяяяяях. Филмарщинааааааааа.
Има нещо много странно което правят родителите,пример:
Виждаш ли някой навън без яке? Хората ще ти се смеят,облечи се.
Защо гледаш другите? Ти имаш също хубави дрехи,не ги гледай прави каквото искаш и не им обръщай внимание.
Аз мисля,че живота е един и трябва да го живея за себе си,следвала съм само 2 начин и не съм сбъркала.
Хората да си гледат работата,щом аз ще се чувствам добре,не ме интересува.
Хех, ми казвам ти, защото си наивно хлапе, което очевидно се е филмирало до такава степен, че иска да се преименува… което е абсурдно според мен.
Никой не се прави на шеф, просто това е форум и всеки има право на мнение, и това, че нашите не ти допадат, не ни касае особено. Щом си пуснала такава тема, ще си готова да си четеш и понасяш критиките, окей? Кой на колко се държи не ти влиза в сметките. ;]
Колко си спряла не е истина просто… :/
Ако си непълнолетна е необходимо да са съгласни и двамата родители,ако настойник е баща ти може би няма да има проблем след като биват сменяни бащиното и фамилното име. Трябва да се обадите на адвокат,той подробно ще изясни всичко. Все пак мисля,че не би трябвало да има проблем. Ако не са съгласни и двамата родители,а само настойникът ти е възможно нещата да се усложнят. Ако единият родител не е съгласен,ако този родител е бащата е силно вероятно да загубиш делото. Затова е най-добре да почакаш докато станеш пълнолетна,виждам,че не ти остава много време. Надявам се да съм помогнала.