- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да сменя имената си?
Аз съм експерт. Името мен ме кефи заради актрисата Сузи тя е симпатяга.
Колкото до онези на които трябва да пишеш за смяната на имената,тези селяни може и да не харесат името.
Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти,мое лично мнение ама нашия народ е селска тор и т'ва си е. :Д
Тоа ламера от някъде го знам,нещо не ми беше правил добро впечатление. Аз съм си критик ама нещо гние..
И аз какво да направя? Банан да ти обеля?![]()
Прекаляваш не само с японските ами със сериалите въобще .
Да то от километри си лици че гледаш нон стоп азиатско и от там .Защото попринцип повечето желаещи да си сменят името си избират по нормални имена.
Не твърд подобно нещо . Не нормални за българка и то в България.
освен ако един от родителите ти не е кореец
ако случая е такъв макар да ме съмнява няма да звучи странно . Но азиатски име на фона на една българска фамилия само ще отнасяш подигравки .
Омръзна ми да казвам,че не ме интересува чуждото мнение. Мислете си каквото искате и критикувайте,все тая.
Получих отговоря който ми трябва сега ще се заема и ако всичко е ок ще си живея щастливо. Пък вие се смейте като си нямате личен живот и се чудите кой как да определите. Лека ви нощ.
Всъшност НЕ, няма да правиш каквото си искаш, тъй като живееш в страна със закони. А според именно тези закони ти си непълнолетна и освен ако единият ти родител няма отнети родителски права, ти е нужно разрешението и на двамата. Да се надяваме разбира се, че поне единият ти родител има малко акъл в главата и няма да ти позволи да се кръстиш така.
Именно за това и си непълнолетна до навършването на дадена възраст, понеже се счита че си инфантилна и не мислиш много, за това родителите ти го правят вместо теб. На 16-17 години си и мислиш само и единствено за сега, какво искаш в момента, а за това, че след 5 години най-вероятно ще те е срам от името ти и ще трябва пак да го сменяш не мислиш.
Освен това как си го представяш, в продължение на 17 години са те наричали всички по един начин, и сега изведнъж трябва да започнат да ти викат с някакво измислено азиатско име, това много трудно ще стане, за старите ти познати винаги ще си останеш Ганка или Пенка или там както се казваш (да,не си направих труда да ти запомня истинското име, ама какво пък нали така или иначе искаш друго)
Браво, гражданино, научи се да пишеш и тогава говори кой от къде е!Първоначално написано от SenoriitaBella
Последно редактирано от HollyGolightly : 11-30-2013 на 05:06
Темата се затваря по желание на авторката.