.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Колко си спряла не е истина просто… :/
    На мен ми писна да споря с теб просто. Ти си неразбран и това е,не можеш да се наречеш джентълмен.

Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SenoriitaBella Виж мнението
    Ако си непълнолетна е необходимо да са съгласни и двамата родители,ако настойник е баща ти може би няма да има проблем след като биват сменяни бащиното и фамилното име. Трябва да се обадите на адвокат,той подробно ще изясни всичко. Все пак мисля,че не би трябвало да има проблем. Ако не са съгласни и двамата родители,а само настойникът ти е възможно нещата да се усложнят. Ако единият родител не е съгласен,ако този родител е бащата е силно вероятно да загубиш делото. Затова е най-добре да почакаш докато станеш пълнолетна,виждам,че не ти остава много време. Надявам се да съм помогнала.
    Много благодаря. Най-после един нормален отговор без критики. Благодаря,ще направя необходимото.

SenoriitaBella
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Дам Йе Ул Виж мнението
    Много благодаря. Най-после един нормален отговор без критики. Благодаря,ще направя необходимото.
    Аз съм експерт. Името мен ме кефи заради актрисата Сузи тя е симпатяга.
    Колкото до онези на които трябва да пишеш за смяната на имената,тези селяни може и да не харесат името.
    Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти,мое лично мнение ама нашия народ е селска тор и т'ва си е. :Д

SenoriitaBella
    Guest
    Тоа ламера от някъде го знам,нещо не ми беше правил добро впечатление. Аз съм си критик ама нещо гние..

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И аз какво да направя? Банан да ти обеля?

дискриминисти
    Я, дай пак!?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Прекаляваш не само с японските ами със сериалите въобще .

SenoriitaBella
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    И аз какво да направя? Банан да ти обеля?
    Обели си твоя банан.

Дам Йе Ул
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Прекаляваш не само с японските ами със сериалите въобще .
    Можеш ли да го докажеш? Само знаете да говорите,но дали е истина или не..хаете на кукуву лято.

Да то от километри си лици че гледаш нон стоп азиатско и от там .Защото попринцип повечето желаещи да си сменят името си избират по нормални имена.

Дам Йе Ул
    Guest
    Да то от километри си лици че гледаш нон стоп азиатско и от там .Защото попринцип повечето желаещи да си сменят името си избират по нормални имена.
    Значи твърдиш,че корейските имена са ненормални?

Не твърд подобно нещо . Не нормални за българка и то в България.
    освен ако един от родителите ти не е кореец
    ако случая е такъв макар да ме съмнява няма да звучи странно . Но азиатски име на фона на една българска фамилия само ще отнасяш подигравки .

Дам Йе Ул
    Guest
    Не твърд подобно нещо . Не нормални за българка и то в България.
    освен ако един от родителите ти не е кореец
    ако случая е такъв макар да ме съмнява няма да звучи странно . Но азиатски име на фона на една българска фамилия само ще отнасяш подигравки .
    Омръзна ми да казвам,че не ме интересува чуждото мнение. Мислете си каквото искате и критикувайте,все тая.
    Получих отговоря който ми трябва сега ще се заема и ако всичко е ок ще си живея щастливо. Пък вие се смейте като си нямате личен живот и се чудите кой как да определите. Лека ви нощ.

Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти,мое лично мнение ама нашия народ е селска тор и т'ва си е. :Д
    Kill yourself.

Цитирай Първоначално написано от Дам Йе Ул Виж мнението
    Ще правя каквото искам! ТОЧКА!
    Всъшност НЕ, няма да правиш каквото си искаш, тъй като живееш в страна със закони. А според именно тези закони ти си непълнолетна и освен ако единият ти родител няма отнети родителски права, ти е нужно разрешението и на двамата. Да се надяваме разбира се, че поне единият ти родител има малко акъл в главата и няма да ти позволи да се кръстиш така.
    Именно за това и си непълнолетна до навършването на дадена възраст, понеже се счита че си инфантилна и не мислиш много, за това родителите ти го правят вместо теб. На 16-17 години си и мислиш само и единствено за сега, какво искаш в момента, а за това, че след 5 години най-вероятно ще те е срам от името ти и ще трябва пак да го сменяш не мислиш.
    Освен това как си го представяш, в продължение на 17 години са те наричали всички по един начин, и сега изведнъж трябва да започнат да ти викат с някакво измислено азиатско име, това много трудно ще стане, за старите ти познати винаги ще си останеш Ганка или Пенка или там както се казваш (да,не си направих труда да ти запомня истинското име, ама какво пък нали така или иначе искаш друго)

Цитирай Първоначално написано от SenoriitaBella
    Вероятно повечето са дискриминисти и разсисти
    Браво, гражданино, научи се да пишеш и тогава говори кой от къде е!
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-30-2013 на 05:06

Мега фен Аватара на tori
    дискриминисти и разсисти
    Да, следващия път опитай да го напишеш правилно, ей тъй, за разнообразие. Белким сме се засегнали.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се затваря по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си