- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тетрадка!
Хора,темата ми е малко странна.
Попринцип обичам да пиша и драскам каквото и да е![]()
Днес си купих една тетрадка с мисълта да измисля за какво да я използвам.Имах идеи,но ми се сториха много скучни и ще ми омръзне бързо и ще я зарежа.Въпроса ми е дали някой от вас има тетрадка в която си пише нещо,каквото и да е..
Теми,интересни теми??
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Като бях на 12 си водех дневник.
можеш да я ползваш като "quotebook "
Имам и дневник и quotebook.
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Аз имам такав тетрадка.Пиша си разни цитати,мой разкази,списъци (страни,които да посетя,неща които да направя преди 30) и си рисувам емблемки,напримерно на сериали,които следа.
Преди 4-5 години всичко ми беше по тефтери, тетрадки, салфетки, пакетчета от дъвки, картончета от визитки и всякакви такива и за няколко дена седнах и преписах всичко, което ми беше нужно на лаптопа, на папки е разделени и подредено. Сега обикновено имам един голям тефтер с бързи записки какво имам да правя, един отделен където вписвам и обяснявам идея за татус и едно малко къде пиша к'во трябва да се пазари от супера.
Аз също имам такива дневници и тетрадки.Писала съм за различни неща..за това какво искам,къде искам да ида.Цитати от филми,книги..рисувала съм си картинки или пък съм лепяла мои снимки и на близките ми..за каквото се сетиш.
Като малка си имах дневник и пишех разни работи вътре
С my friend имаме общ scrapbook и там пишем и залепяме всичко символично, което преживяваме заедно и скоро ще правим май втори.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Редно е да се спомене, че сме и от различни градове и да си пренасяш scrapbook-а при всяко виждане си е нещо велико.
Е, да, за това и има повече спомени в тази тетрадка и се опитваме да запечатаме всеки момент там, защото сме от различни градове и при всяко виждане се редуваме в кой да остава тетрадката. Разбира се това можеш да го направиш и ти, авторке, доста добра идея е. Пишеш и лепиш всичко, което ти хареса и оставяш доста споменчета там и виждаш през годините как си си развивала интересите примерно. Имам също и отделна тетрадка, в която рисувам различни скици (не драсканки) когато ми е скучно в училище. Имам и лексикон, но не го барвам изобщо. Бях си направила и в една тетрадка какво искам да ми се случи през тази година и на 1 януари ще погледна въпросите си и ще видя кое ми се е сбъднало и кое не. Сяк'ви такива глуповати идеи за тетрадки съм правила![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Също и ако си фенка на някой актьор или група, това може да е като книжен блог...абе доста неща можеш да направиш.
Аз също имам такава тетрадка,пиша в нея дори и съветите на Чарли от Двама мъже и половина.
В своята тетрадка можеш да записваш любими реплики от филм,да рисуваш и пишеш за ден си.. има много неща за които да пишеш в тетрадката си,можеш да водиш и дневник или да пишеш нещата,които искаш да направиш преди да навършиш трийсет годишна възраст.
ПП: Добре ще е да избереш тетрадка с тв.корица,за да може когато я разгледаш след години,
за да си припомниш доброто старо време,да не прилича на баница.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 12-26-2013 на 16:09
Аз имам тетрадка голям формат и там си пиша, и лепя всякакви спомени.В нея пиша също и за любимия ми певец.Преди имах една тетрдка, в която записвах всяка мъничка подборност за любимия ми певец, но я изписах.Мисля да си купя една кутия в която да съхранявам такива неща и като одъртея да си припомня за хубавото времеМама преди няколко години ми подари нейния лексикон и като чета какви неща са писали се сещам, че тези важни и възпитани жени са били като нас...едни безгрижни, весели лапета!
За мен такива,на пръв поглед нищожни неща, значат много и ще се постаря да ги запазя, за да видят след години и мойте деца майка им каква е била щураЕдна тетрадка може да я ползваш за много неща (дори и за решаване на задачи!).Възползвай се и развихри въображението ти
![]()
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Тетрадка нямам, но пък имам един файл с не малко цитати чути или измислени от мен самия :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Дневник да си водиш не е много добре, прави те уязвим.
Аз имам една с разни мисли и текстове на песни.
Друга само за рисунки.
Още една в която записвам нещо свързано с компютъра ( като някой важен сайт или нечии номер на сметка )
Тефтер с неща които трябва да се закупят
и един малък който седи в чантата , просто за да имам нещо под ръка.
+
Лексикони и Въпросници ;д
темата хич не е тъпа ; ))
ако често майсториш разни неща, може да ги снимаш, да принтираш снимките и да ги лепиш вътре, с описание за нещото и т. н. (или за новите ти придобивки)
можеш и да я попълваш със снимки и текстове от местата, на които си ходил /друга държава, друг град, инетересна сграда../
имам дневник, поне 1089897766 лексикона, които само стоят в шкафа ми и прашасват ;д .. смятам да си правя quotebook скоро : )
имам и от онези тетрадки, с изрезки от списания, цитати и т. н. на известни личности (може и ти да направиш това)
може да запечатваш разни моменти, като залепяш разни важни неща вътре, които след време да ти напомнят..
развихри въображението си, една тетрадка както казаха по-нагоре може да се използва за МНОГО неща ; ) (че и за записване на сайтове, телефонни номера, скайпове, дори за учене и упражнения по математика .. ;д)
Edit: А, да.. ако искаш може, до като си в час и ти е скучно да си драскаш вътре ;д или да скицираш неща, които са се случили на скоро или хора, които познаваш, известни личности, животни, растения, да залепяштвои различни рисунки или направо да ги рисуваш там..![]()
Последно редактирано от Dark horse : 03-30-2014 на 14:14
Честно казано темата не е никак зле според мен идеята е страхотна , Браво !
Имам доста тетрадки/тефтери![]()
- Един малък и един голям (за вкъщи и за изпът), в които имам по няколко (еднакви) раздела - потребителски имена и ПОДСКАЗКИ за паролите в различни сайтове, форуми и прочие; дати и инфо, свързано с изпити в унито; онлайн магазини; хотели, вили и бунгала за почивка (телефони, цени и прочие); телефонен указател с най-важните ми номера; място за списъци.
- Имам тетрадка, в която записвам хубави цитати, текстове, мисли и прочие.
- Органайзер, в който записвам задачите си, тренировките, пазаруването и прочие.
Като цяло обичам всичко да ми е организирано и то на хартия. Смених доста приложения за телефон, но друго си е хартията![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз имам една тетрадчица с неща, които искам да направя преди да умра. ^_^
А сестра ми пък си беше направила тетрадка с разни рисунки, цитати и т.н. (:
Много обичам да декорирам тетрадки. Така са ми по-скъпи, персонализирани. Сякаш ми доставя по-голямо удоволствие от това да пиша в нея. Бях облепила корицата на една с бяла хартия, а отгоре направих апликация от списания. Друга бях облепила със огледална хартия, а ъглите в червено.
Относно темата - постоянно си държа една тетрадка /обикновено някоя стара и забравена/, в която си пиша каквото ми падне - за училище, някои нови неща, които искам да пробвам, лични неща...