темата хич не е тъпа ; ))
ако често майсториш разни неща, може да ги снимаш, да принтираш снимките и да ги лепиш вътре, с описание за нещото и т. н. (или за новите ти придобивки)
можеш и да я попълваш със снимки и текстове от местата, на които си ходил /друга държава, друг град, инетересна сграда../
имам дневник, поне 1089897766 лексикона, които само стоят в шкафа ми и прашасват ;д .. смятам да си правя quotebook скоро : )
имам и от онези тетрадки, с изрезки от списания, цитати и т. н. на известни личности (може и ти да направиш това)
може да запечатваш разни моменти, като залепяш разни важни неща вътре, които след време да ти напомнят..
развихри въображението си, една тетрадка както казаха по-нагоре може да се използва за МНОГО неща ; ) (че и за записване на сайтове, телефонни номера, скайпове, дори за учене и упражнения по математика .. ;д)
Edit: А, да.. ако искаш може, до като си в час и ти е скучно да си драскаш вътре ;д или да скицираш неща, които са се случили на скоро или хора, които познаваш, известни личности, животни, растения, да залепяштвои различни рисунки или направо да ги рисуваш там..
Последно редактирано от Dark horse : 03-30-2014 на 15:14