- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
още една доза хаотични въпроси
или не точно
спомена нещо за завършване
имаше ли много нерви покрай избирането на роклята/обувките/... имаше ли изказвания от рода на "това ме прави дебела","така краката ми изглеждат криви","ушите ми стърчат"...
ще споделиш ли снимка
ако те бъркам с някого извини ме(пак)
коя е най-удобната обувка
спортуваш ли
би ли се навила на тройка с още едно момиче и момче,които са напълно непознати
кое е първото нещо което забелязваш у един мъж
у една жена ?
как ще реагираш ако 2 момчета стигнат до физическа саморазправа заради теб
какво искаш да ти се случи в близко бъдеще
; )))
ще кажеш ли на анджи, че само при бартер ще й дадеш снимка? ;/
Andjyy
още една доза хаотични въпроси
или не точно
спомена нещо за завършване
имаше ли много нерви покрай избирането на роклята/обувките/... имаше ли изказвания от рода на "това ме прави дебела","така краката ми изглеждат криви","ушите ми стърчат"... хиич, ама хич не ми се занимаваше с тоя бал, обаче все пак исках като за последно да се събера с хората от даскало :д та за роклята, до последния момент мислех, че ще си намеря някоя от мола по-нормална, е да, ама нъцки. скъсах си нервите от обикаляне, изпокарах се с майка ми, подигравах се на най-добрата ми приятелка, че ще даде 600кинта за нейната при шивачка и накрая.. се помолих на тази шивачка и тя да направи моята :дд която бях видяла в някъв булченски салон, пък те тъпаците я нямали в наличност, ама в сайта им още стои даже пфф. таа моделчето ми хареса, нямам хич стройно тяло и имам гадна кожа, така че ми трябваше нещо просто което да покрие гърба и гърдите, иначе нямах проблеми. и имам готини ушаци, които трябваше да продупча за обици, ама така и не го сторих :д
ще споделиш ли снимка ще споделя снимка на роклята, ако нея имаше предвид де, за други както вика галаксито ще трябва бартер :с :д https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...36919033_o.jpg
ако те бъркам с някого извини ме(пак) с кой да ме бъркаш бе душа? :д
коя е най-удобната обувка гуменкии, кецове <3
спортуваш ли тц, дори физическо не играя от 6-ти клас, имах здравословни проблеми, а после просто се превърна в.. мързел. но наистина искам да се стегна и да ходя поне на фитнес
би ли се навила на тройка с още едно момиче и момче,които са напълно непознати абсурд. освен ако не съм много надрусана с нещо и не знам какви ги върша, но секс мога да правя само с близък човек, с който се чувствам комфортно и който знае каква съм вътрешно и външно
кое е първото нещо което забелязваш у един мъж чертите на лицето, очите
у една жена ? очи и усмивка, телосложение като цяло
как ще реагираш ако 2 момчета стигнат до физическа саморазправа заради теб ще ми е много, много гадно. против насилието съм под всякакви форми и причини, какво остава заради мен някой да се нарани не не, ужасно ми е само като си го помисля.. но надали някога ще стане, това ме успокоява, не е като 100 момчета да са преритали заради мен :д
какво искаш да ти се случи в близко бъдеще искам да отида до града, в който като малка прекарвах летата си, искам да се видя с едно човече, да се стегна и да сваля няколко килца до започването на годината и тЕй
; ))) секси намигване![]()
Какво смяташ да следваш и защо ?
С кого си по-близка с майка ти или баща ти ?
Вярваш ли в астрологията? Коя зодия си ?
Има ли Бог ?
Какво обичаш да си похапваш най-много?![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
зашто сестра ти да е по-добрата?
и с тоз галактически кейс, мислиш ли си за мен, докато го гледаш?
TheDevilInMe
Какво смяташ да следваш и защо ? аз се записах вече, ще уча "устройство и управление на земи и имоти", избрах го, защото като материя ми е що-годе познато, учила съм 4 години геодезия, но не исках да продължавам същата специалност, защото все пак имам нужда от малко разнообразие, пък и от нови хора, иначе щях да съм с половината си стар клас
С кого си по-близка с майка ти или баща ти ? с майка ми сме отделни галактики.. караме се доста често, още от дете съм се отказала да й споделям, просто не ме разбира. с баща ми рядко споделям също, но като характер и държание ми е по-близък
Вярваш ли в астрологията? Коя зодия си ? определено вярвам в астрологията, иначе съм зодия дева с асцендент скорпион
Има ли Бог ? лично за мен историята с Бог, онзи белобрад старец дето стои горе на небето и ни гледа е просто една хубава приказка. вярвам, че има някаква сила, но не бих я нарекла бог
Какво обичаш да си похапваш най-много? всичко с картофи ми е любимо :д както и шоколад![]()
galaxy29
зашто сестра ти да е по-добрата? защото винаги е била доброто дете, любимка на всички, винаги тактична, търпелива, усмихната, позитивна, успешна в образованието и тн., макар че предполагам вътрешно и тя си има някакви дяволи, но въобще не ги показва външно
и с тоз галактически кейс, мислиш ли си за мен, докато го гледаш? ама разбира се
галактиките са/сте яки бе, за туй :3
можеш ли да гасиш свещ с пръсти?
хвърляш ли бомбички?
бенгалски огън обичаш ли?
катерила ли си се по дървета?
как си държиш краката като си седнала?
можеш ли да се увисиш като прилеп нa лост?
а да въртиш обръч? и къде, ако можеш?
можеш ли да ходиш по греда и да пазиш равновесие, да направиш везна например?
ще ми направиш ли разни оригами, да си ги навися на тавана?
galaxy29
можеш ли да гасиш свещ с пръсти? като малка можех мисля, сега не бих пробвала, имам голям респект от огън :д
хвърляш ли бомбички? тц, аз съм добро дите
бенгалски огън обичаш ли? уу да <3 на нова година само такова паля и си го гледкам
катерила ли си се по дървета? като малка май да
как си държиш краката като си седнала? най-често крак върху крак или по турски, ако ми е удобен столът
можеш ли да се увисиш като прилеп нa лост? сигурно мога, ама циците ще ме задушат като паднат на главата
а да въртиш обръч? и къде, ако можеш? леле като малка бях м-а-ш-и-н-а на въртене, въртяла съм по час и половина буквално :д мога на кръста, колената, ръцете, дори само на малкото пръстче на ръката *похвал*
можеш ли да ходиш по греда и да пазиш равновесие, да направиш везна например? напоследък не мога да се изправя без да ми се завие свят и да кривна, така че предполагам не :д
ще ми направиш ли разни оригами, да си ги навися на тавана? разбира се, само кажи какви и да почвам да ги мъча :3
1 Колко време вече си вегетарианка ?
2 Никакви ли животински продукти не консумираш?
3 Трудно ли ти е приготвянето на ястия сега когато не ядеш месо ?
girlwithblueeyes
1 Колко време вече си вегетарианка ? този месец ще стане половин година
2 Никакви ли животински продукти не консумираш? за жалост в нас се изхранвам главно на сирене и кашкавал, освен зърнените и бобовите неща, но четейки доста статии напоследък все по-често се замислям за веганство
3 Трудно ли ти е приготвянето на ястия сега когато не ядеш месо ? не особено, просто в началото беше.. странно, защото всяка друга храна беше 'гарнитура' на месото
По-секси намигване![]()
нямах намерение да те обидя с примерите ми за суетенето
хареса ми роклята ти,аз бих вдигнала още малко талията и бих пипнала тук-там горната част за подчертаване на тези природни дадености,но на прима виста ми хареса,много е свежарска
кое е най-милото нещо,което са казвали по твой адрес
Andjyy мерси мерси :3 на гърба отзад има дълга панделка от плат, то това беше главният акцент принципно, ама осъзнах, че така и нямам снимки в гръб, срам направо
кое е най-милото нещо,което са казвали по твой адрес от непознати веднъж една лелка в автобуса ме побутна и ме пита на колко съм и вика "момиче, ма много си хубава" хаха а пък друг път една жена от телевизията, дето там нещо и разправям за училището ми правиха филмче ми каза "ти си родена да бъдеш интервюирана просто", знам ли, стана ми много миличко. а иначе едно приятелче веднъж каза, че съм прекрасно момиче и единственото такова, което познава :с <3
Последно редактирано от Dagichka : 08-08-2014 на 20:05
олеле, наистина ли ще ми направиш :о трогна ме
делфин, видри, пингвин, совоподобни, лястовичка, самолетче, звезди, от тез някое
ако можеш да въртиш и на вратлето, те признавам :д
имаш ли добър замах?
сексуално активна ли си?
анджи, тя е пускала снимки, в гуглето я има :д
galaxy29
правила съм пингвинос, ама колко се получи не съм убедена - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...12841089_n.jpg
както и някви звездички а-у - https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...63439101_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n..._1841705_n.jpg
на вратлето също мога дам, ама ми става едно такова гадно все едно ще повърна, много мразя да имам нещо около врата :д
имаш ли добър замах? имам кашкавалени пръсти, ама ако трябва да удрям някой сигурно ще се получи
сексуално активна ли си? нем
анджи, тя е пускала снимки, в гуглето я има :д малии, наистинаужас ужас, защо ме издаде така :с
и бащичко ми е дева със скорпион. мхм.
педантична ли си?
можеш ли да излезеш навън с пижама?
отворена ли си за други мнения?
традиционалист ли си?
непукист ли си?
коя черта не харесваш в характера си?
а коя обожаваш?
как се изгражда твоето мнение за околния свят?
как се променя то? какво го променя? търсиш ли тази промяна?
какво означава за теб 'да успееш'?
DisappointedDreamer
и бащичко ми е дева със скорпион. мхм. oo
педантична ли си? доста при това
можеш ли да излезеш навън с пижама? мога, стига да съм в настроение да гледам забава :д
отворена ли си за други мнения? абсолютно, но стига да не са ми натрапени, представени като единствената вярна гледна точка
традиционалист ли си? мм по-скоро не
непукист ли си? за жалост не :д пука ми твърде много и за твърде маловажни неща
коя черта не харесваш в характера си? то е по-скоро способност, т.е. неспособност да изразявам с думи това, което мисля в напечени или кофти ситуации, а веднага започвам да рева
а коя обожаваш? чак обожание.. харесва ми, че помагам на хората без да очаквам нищо
как се изгражда твоето мнение за околния свят? многоо бавно и славно както се казва :д гледам нещата от всичките им страни, опитвам се да ги гледам и от очите на околните и накрая правя нещо като синтез плюс вътрешно чувство, така си изграждам мнението
как се променя то? какво го променя? търсиш ли тази промяна? старая се да съм open minded както се казва, търся промяната, не искам да съм като кон с капаци и цял живот да вярвам, че само еди-си-кое е направено така и това е вярното и правилното и така ще си е вовеки воков
какво означава за теб 'да успееш'? да успееш вътре самия в себе си. да постигнеш мир, да пребориш лошите си страни и навици, да си в спокойствие с важните за теб неща и хора
Щастлива ли си в момента?
Имаш ли верни приятели, на които можеш да разчиташ на 100%?
Какво му трябва на човек, за да е щастлив?
Кой ти е най-близкият човек?
Ако те потърси непознат номер, но не видиш навреме, след това ще му звъннеш ли?
Предприемаш ли първата крачка с момчетата?
Имала ли си сериозна връзка? Колко време продължи?
Какво трябва да притежава едно момче, за да те спечели?
Кой цвят преобладава в стаята ти?
Имаш ли рамки със снимки някъде близо до теб? С кого си на тях?
Изкарваш ли си снимки на хартиен носител или всичко ти е на компа. Мен много ме е яд, защото почти не си изкарвам. Искам да си наредя сумати в албуми.. НЯКОЙ ДЕН!
Мислиш ли, че си умна?
Харесваш ли се визуално?
Пушиш ли? Пиеш ли? Любим алкохол?
Най-лудото нещо, което си правила напоследък? Ако не се сещаш може и да не е напоследък.
А най-глупавото?
Съжаляваш ли за нещо?
За какво си мислиш късно вечер?
Разкажи ми един твой летен ден.
От Пловдив съм всъщност, но минавам през Шопията чат-пат
С коя известна личност жи се срещнала, ако имаш възможност?
Консервативна ли си?
Сексът колко важна част от една връзка е?
Най-дългата ти връзка?
Какво измайстори последно?
Гледала ли си eternal sunshine of the spotless mind?
Кой е първият закон, който би създала/променола, ако попаднеш в Парламента?
Би ли се омъжила за чужденец?
Сега обичаш ли?
Dagichka, не знам сестра ти колко е добра във всичко, но ти със сигурност си много интересна и приятна личност сама по себе си, с удоволствие те чета.
Гледала ли си "Като две капки вода" ?
cuz I swear, I don't care ... ;]]