.
Затворена тема
Страница 101 от 354 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151201 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 8834
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    анджи, тя е пускала снимки, в гуглето я има :д малии, наистина ужас ужас, защо ме издаде така :с
    не е ужас
    иначе съм съгласна за вратлето :д
    а оригамите ти са яки

за или против смъртната присъда?

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated

любими филми/книги/песни/цитати/спортове ["Спасителят в ръжта", "451 градуса по Фаренхайт", "За мишките и хората"
    Охо, грабна ми вниманието
    Би ли зарязала всичко, за да започнеш нов живот на далечно място?
    Правила ли си саможертви за приятел/ка?
    Какво са за теб книгите?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Казваш, че за теб да си успял, означава да си в "мир със себе си". Според теб, мирът насърчава ли промяната в един човек?
    Би ли искала да живееш в Рая? //този рай, за който сме чели в библията.
    В какво вярваш?
    Кои са най-силните ти принципи?
    Как преодоляваш срама?
    А срама от грешките си?
    Какво за теб означава 'да сгрешиш'?
    Защо хората казваме 'извинявай'?
    Кое е най-лошото наказание?
    А най-хубавата похвала?
    Кога за последен път осъзна, че живееш?
    Как се изгражда морала?
    Кои неписани закони следваш?
    Какво е интуицията за теб?
    Ти притежаваш ли я?

Мега фен Аватара на Dagichka
    Colouring

Щастлива ли си в момента? не, но.. окей съм
    Имаш ли верни приятели, на които можеш да разчиташ на 100%? имам една истинска приятелка и няколко момчета, които биха направили всичко за мен :3
    Какво му трябва на човек, за да е щастлив? това, което той вътрешно търси и бленува.. за всеки различно, но предполагам, че няма човек, който да не иска любов в живота си
    Кой ти е най-близкият човек? трудно ми е да преценя.. със сестра ми не споделям особено, но все пак сме една кръв, иначе най-добрата ми приятелка предполагам
    Ако те потърси непознат номер, но не видиш навреме, след това ще му звъннеш ли? редовно го правя тоя номер
    Предприемаш ли първата крачка с момчетата? нямам голяма история с момчетата, но да, правила съм я
    Имала ли си сериозна връзка? Колко време продължи? за мен всяка връзка, в която влизам е сериозна.. хах за жалост разбрах, че не и за другата страна винаги е така. 3 месеца ми е най-дългата
    Какво трябва да притежава едно момче, за да те спечели? ох, като знам по кви задници си падам лошо ми става :д да е забавен, да имаме допирни точки, да е интересен като личност
    Кой цвят преобладава в стаята ти? кафяво :с
    Имаш ли рамки със снимки някъде близо до теб? С кого си на тях? нямам рамки, но имам на корковата дъска до бюрото ми снимка на сестра ми като малка
    Изкарваш ли си снимки на хартиен носител или всичко ти е на компа. Мен много ме е яд, защото почти не си изкарвам. Искам да си наредя сумати в албуми.. НЯКОЙ ДЕН! оо колко позната история! всичко ми е на компа, освен разбира се някакви снимки от детсвото, когато още сме нямали модерен апарат и комп :д мерак ми е да снимам с един стар Зенит и да ги изкарвам на лента, но все още се уча да хвана цаката, пък и скъпичко излиза
    Мислиш ли, че си умна? имам нещо като фотогенична памет и запомням примерно дълги уроци от 2-3 прочита, но ги забравям след изпитването, така че не, не се смятам за умна, но се смятам за ученолюбива
    Харесваш ли се визуално? твърдо не :д
    Пушиш ли? Пиеш ли? Любим алкохол? не пуша, само в период на филми измъквам отнякъде една цигара и я паля. не пия твърд алкохол, бира и шампанско обичам иначе
    Най-лудото нещо, което си правила напоследък? Ако не се сещаш може и да не е напоследък. най-лудото.. като малка хаха бутала съм си бобени зърна в носа и за малко да се задуша :д иначе планирам скоро да скоча с бънджи
    А най-глупавото? може би пак горното :д а най-глуповото напоследък е, че пак си посегнах
    Съжаляваш ли за нещо? съжалявам за отминали хубави моменти, макар да знам, че няма никакъв смисъл.. и съжалявам за хора, които ей така от нищото са си тръгнали от живота ми..
    За какво си мислиш късно вечер? за да съм будна късно вечер значи ме държи някаква емоция или случка свързана с важно човече за мен.. или пък се филмирам и си мисля за вселената, какво правя аз с живота си и някакви такива :д
    Разкажи ми един твой летен ден. о, лятото напук на всички закони за мен е най-мъртвият сезон. старая се да не мързелувам много-много, ставам към 9, правя си закуска, сядам на лаптопа и откарвам с часове :д после, ако имам планове с някое другарче излизаме из борисова на по бира, обикалям малко улиците и пак се прибирам, чета книжка/гледам филми и пак ям. абе лятото ми е сезон за прогресивно дебелеене като цяло

102

имаш ли си термосче =) имам си душа, даже две термосчета :P

Andjyy

Dagichка,кое беше последното културно мероприятие,което посети? бях на изложба на комикси свързани с расизма с една приятелка

heartshapedbox

От Пловдив съм всъщност, но минавам през Шопията чат-пат оо значи ще го измислим :3

С коя известна личност жи се срещнала, ако имаш възможност? не уточни жива или мъртва, така че бих казала Боб Марли. иначе би ми било интересно да разговарям с Ръсел Бранд
    Консервативна ли си? хмм знам ли, предпочитам нещата така, както аз ги усещам за правилни, което понякога съвпада с нормите, понякога не
    Сексът колко важна част от една връзка е? за мен не е особено важен, по-скоро самата интимност като докосване е важна, но за мъжките.. е ясно :д
    Най-дългата ти връзка? 3 месеца
    Какво измайстори последно? оригамки
    Гледала ли си eternal sunshine of the spotless mind? не, но звучи хубаво и ще му метна едно око
    Кой е първият закон, който би създала/променола, ако попаднеш в Парламента? не искам да попадам в парламента иначе предполагам бих легализирала марихуаната, просто за другите закони не съм запозната толкова
    Би ли се омъжила за чужденец? разбира се, стига да го обичам
    Сега обичаш ли? винаги се старая да обичам.. и то не конкретно само Радка или Петкан, а просто.. обичам.
    Последно редактирано от Dagichka : 08-09-2014 на 18:20

TheDevilInMe

Dagichka, не знам сестра ти колко е добра във всичко, но ти със сигурност си много интересна и приятна личност сама по себе си, с удоволствие те чета. оо благодаря ти, много мило ми стана

Гледала ли си "Като две капки вода" ? оо да, и двата сезона даже :д интересно е като формат, приятно за гледане и слушане

IWannaBeSedated

Охо, грабна ми вниманието партийка по книги, а
    Би ли зарязала всичко, за да започнеш нов живот на далечно място? оо да, особено в момента
    Правила ли си саможертви за приятел/ка? извинявала съм се, когато не съм била виновна, унижавала съм се, прощавала съм, когато са ме мамели и дори завличали с пари.. така че май да
    Какво са за теб книгите? книгите са.. любов. бягство от реалността. други светове. въобръжение, но и груба действителност. измислица, но и истина.

Град
    София, България
    защооо не отговаряш на моите въпроси

DisappointedDreamer

Казваш, че за теб да си успял, означава да си в "мир със себе си". Според теб, мирът насърчава ли промяната в един човек? оо да. когато човек е в мир със себе си той се пуска от лошите неща, от лошите навици или хора, които е задържал, става по-уравновесен, нужда се от по-малко във всички аспекти, което за другите изглежда като промяна, че дори и като "лудост"
    Би ли искала да живееш в Рая? //този рай, за който сме чели в библията. не мисля..
    В какво вярваш? вярвам, че ние хората сме направени от същия прах като звездите и че сме свързани и всеки човек е отделна галактика (galaxy 29, знам знам ) вярвам, че има нещо (карма, бог, съдба), което балансира всичко в тоя живот и за всяко твое действие следва обратна реакция, било то добра или лоша
    Кои са най-силните ти принципи? че съм морална. морална към хората около мен, към непознатите и най-вече към себе си. точно това, че не нарушавам своите принципи под натиска на мнение (било то на приятел, непознат или обществото като цяло), а само под моето си вътрешно усещане. и не знам дали се води за принцип, но съм против насилието във всички форми и за всички хора/животни/растения, така че не го нарушавам
    Как преодоляваш срама? мноого трудно. обикновено след 2 бири или като се разлигавя :д но напоследък се старая да го преодолявам просто като правя това, от което ме е срам - да се запознавам с нови хора без да ми пука дали ме гледат и съдят по външния вид
    А срама от грешките си? преодоляване не е точната дума.. имам моменти на силна депресия и черни дупки, понякога се самонаранявам и след няколко дни просто всичко.. отминава
    Какво за теб означава 'да сгрешиш'? да избереш действие/ход/думи в дадена ситуация, от които после последиците да не са хубави както за теб, така и за други създание около теб
    Защо хората казваме 'извинявай'? за жалост рядко го съзнаваме наистина извинението, по-скоро е навик.. просто думичка..
    Кое е най-лошото наказание? отдалечаването на човек физически и духовно от теб, както и насилие от близък човек
    А най-хубавата похвала? една топла прегръдка, две мили думи
    Кога за последен път осъзна, че живееш? точно днес, и то когато пътувах по магистралата.. пътят и движението винаги ми помагат да си го напомня това и да изляза за малко от вглъбените си филми и да осъзная, че хей! аз живея в момента, дишам, наслаждавам се на хубавата гледка и още милиони души като мен щъкат по тая земя
    Как се изгражда морала? с примери и случки, както и вътрешно усещане за правилно и неправилно
    Кои неписани закони следваш? по-скоро ме питай кои не следвам :д
    Какво е интуицията за теб? вътрешно чувство, тъничко гласче, което знае нещата още преди мозъкът да ги е разбрал
    Ти притежаваш ли я? мисля, че да. поне щом се отнася за хора, досега интуицията не ме е лъгала

отговарям отговарям, просто се мъча да обработя едни снимки от днес и компът милият цепи

Град
    София, България
    Не ми разбра въпроса. Мирът предразполага към спокойствие, който на свой ред предразполага към по-малко конфликти и проблеми и т.н. А не мислиш ли, че точно тези конфликти са мотиви за промяна?

Откъде идва това вътрешно усещане за правилно и неправилно?

//садната съм. за пръв път задавам толкова много въпроси и получавам толкова кратки, недоизсмислени отговори. меех.

любим цвят?
    любимо животно?
    домат или краставица?
    защо стана вегитарианка?
    имаш ли татуси/би ли си направила?
    Последно редактирано от Маргаритка : 08-09-2014 на 19:21

Colouring

А най-глупавото? може би пак горното :д а най-глуповото напоследък е, че пак си посегнах
    [/b]
    Хмм наистина си интересна за четене, а и вярвам попринцип си си. Нямам въпроси като цяло, но това, че си посягаш ми се запечата. Тъй като и аз преди години бях за някoлко месеца в някаква тинейджърска депресия и приятел ме убеди колко е успокояващо, бях се рязала веднъж. И съжалих още на следващия ден. Не защото имах бледи белези, а защото си го позволих. Замислих се как всичко е преходно, и най-заплетените и тегави периоди отминават, и най-незабравимите хора се забравят, че колкото и трудно да изглежда нещо в даден момент, никога не знаеш какво ще се случи утре. Не мога да си представя какво ти се е случило/се случва сега, и не искам да ти бъркам в раната or smth, но звучиш тъжно, а нараняването решава ли ти по някакъв начин проблемите?Не те съдя, но винаги ми е било интересно какво кара другите хора да го правят и наистина ли е толкова пристрастяващо и успокяващо. Пожелавам ти тея периоди, в които имаш желание да го правиш да отминават, защото каквото и да е - не си струва.
    Самата ти си много по-важна от всичкия bullshit наоколо.

DisappointedDreamer

ненене, ти не си виновна, че аз съм тъпичка и не мога дълго и ясно да си обоснова позицията трудничко ми е понякога да го правя, ще ме прощаваш

А не мислиш ли, че точно тези конфликти са мотиви за промяна? о, да. никой човек не се ражда в мир със себе си и света около него. през някакъв период от съществуването си - дали като дете само, през тийн годините, когато се осъзнава като личност или дори до старини, човек се сблъсква с какви ли не конфликти, било то с вътрешните си 'демони' както аз ги наричам, било то с родители/любим/а или дори непознати, обществото като цяло. да, обаче смятам, че има един повратен момент, едно проблемче/конфликтче в живота на човек, независимо кога настъпи, което 'преобръща каруцата' и човек осъзнава какво е важно за него и просто.. започва да го прави. оттам следователно идва мирът, който предразполага към спокойствие и до края на съществуването си този човечец няма конфликти и проблеми, които да го докосват

Откъде идва това вътрешно усещане за правилно и неправилно? от пространството и мястото, от което човек идва на тази земя (пак особено дълбокомислено обяснение от мен хаха но наистина не знам как иначе да го нарека, за мен е това). човек се ражда с вътрешни уникални белези, точно затова според мен няма две еднакви души на тази земя. е, това вътрешно усещане, ако не е дошло навреме или е дошло, но в много малка пратка често води до последващи лоши последици

Маргаритка

любим цвят? всичките :д но в момента например бих избрала.. зелено
    любимо животно? пак като с цветовете :д въобще не обичам така да категоризирам, нито имам супер силното привличане и възхищение само от един вид от дадено нещо. първото, което ми дойде на ума беше ленивец
    домат или краставица? краставица, мога да изям тонове краставици със сол :д
    защо стана вегитарианка? защото осъзнах какво слагам в устата си. не смятам, че съм по-висша от животните (както и хората като цяло, но всеки трябва сам за себе си да се осъзнае), че да имам правото,по-скоро нахалството да им отнемам животите (макар и косвено) само за да си задоволя вкусовите рецептори с месото им.
    имаш ли татуси/би ли си направила? нямам все още, но ще си направя, определено. за мен е изкуство, начин да изразя нещо значимо за себе си върху моята си кожа, моите си 'стени', които нося докато съм жива

относно въпросът за рязането - благодаря ти за пожеланията :3 и неудомявам наистина кви приятели имаш, че да те насърчават да го правиш :д това си е моя вътрешна битка, която за момента още водя, но се старая да преодолявам. отчасти започнах, защото конкретната физическа болка откъсваше вниманието ми от чувствата и емоциите, които я причиняваха. второ, това е вид самонаказание, защото често изпадам в такива дупки заради реплики, които някой човек ми е казал.. сякаш.. не съм достатъчно добра, чувствам се като парцал и да.. имам и един любим цитат, който също разкрива част от причината да го правя "we cut and kill flowers because we think they are beautiful. we cut and kill ourselfs because we think we are not." иначе да, пристрастяващо е за жалост.
    Последно редактирано от Dagichka : 08-09-2014 на 19:22

Любим български автор?
    А какво имаш предвид под български стойности рап?

Маргаритка

Любим български автор? пак не мога да избера само един мм Дамян Дамянов и Георги Господинов
    А какво имаш предвид под български стойности рап? определено нямам предвид Криско, 100 кила, ЕССС и всички тези.. ъм хора, които се самообявяват за рапъри. лично аз заобичах българския рап (а преди бях от тия скептичните) след като един приятел ми пусна трак на Атила, просто.. любов от първо слушане хаха но всеки си има вкус де, но като лирики най-малко просто няма място за сравнение с 'текстовете' на Криско. Атила, Leshper Art Crew, So Called Crew, F.A.R.S., Md Beddah, Ndoe, Спенс и още доста стабилни ги има :3

Мега фен Аватара на Blab
    Любим български автор? пак не мога да избера само един мм Дамян Дамянов и Георги Господинов
    какво си чела на ГГ? посочи няколко любими неща.
    представи си, че съм твой приятел/познат и си говорим за книги/автори и ми препоръчай ГГ.

доколко се ръководиш от чуждите мнения/вярвания/нагласи? би ли се определила като човек със силно изразена индивидуална личност, или по-скоро си участник в група/клика/общество?

какво те отличава от приятелите ти?
    а по какво си приличате?
    с какво са ти ценни (близките за/до теб хора)?
    какво смяташ, че те ценят в теб?

//ще питам още неща, но първо ще сложа вода за чай:Д

пропусна ме ;/

може ли да сложиш yakuza на стола след теб, ако иска?

сега ти прочетох отговорите
    как ще се режеш бе, какви са тез глупости... да не си посмяла повече, че такъв тупаник ще ти хвърля, ще те оставя без коса

несигурна си, знаеш ли какво да правиш по въпроса и правиш ли го?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Кaкво ознaчaвa, гмеч ?

Мaтериaлното или духовното, кое би предпочелa и зaщо?
    Кои въпроси те дрaзнят нaй- много ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

galaxy29

извиняваай, че те пропуснах :*

за или против смъртната присъда? проотив. не мисля, че има някакъв смисъл да накажеш един човек за извършеното убийство с още едно убийство. смисъл да го тикнат в затвора, ако е голяма престъплението една доживотна присъда и той сам ще си умре, пък и ще има повече годинки да осъзнае какво е сторил

Blab

какво си чела на ГГ? посочи няколко любими неща. "Физика на тъгата" донякъде, защото не е моя все пак, в книжарницата бяха свършили копията :с от "И всичко стана луна" са ми любимите разказчета - "Обащиняване", "Дъщеря" и "Старецът и морето"
    представи си, че съм твой приятел/познат и си говорим за книги/автори и ми препоръчай ГГ. хей, човек, наистина трябва да прочетеш нещата на Георги Господинов, ако имаш време и бих му дала примерно 3 разказа да прочете, оттам ако му допадне работата е ясна и ще го зарибя да си купи всичките му книги

доколко се ръководиш от чуждите мнения/вярвания/нагласи? би ли се определила като човек със силно изразена индивидуална личност, или по-скоро си участник в група/клика/общество? някъде по-горе бях писала как си съставям мнение за света наоколо, така че и съм смесица от всичко това, по-скоро приемам чужди мнения, но не като единствената страна на монетата, правя си и мои наблюдения, плюс вътрешно чувство и.. абе не бих се определила като силно изразена индивидуалистка, не съм чак бунтарка дето прави каквото си знае, но определено не съм и безгласна и без мнение. обичам и да съм в група, стига тя да се състои от приятни, земни, отворени хора, но повечето пъти съм сама

какво те отличава от приятелите ти? че съм много чувствителна предполагам, за друго не се сещам.. и че имаме различни вкусове с някои от тях
    а по какво си приличате? че сме помагащи, весели, опитващи се да си намерят мястото в света, чувстващи се леко извън стандартната рамка
    с какво са ти ценни (близките за/до теб хора)? ценни са ми със самото си съществуване. затова, че са до мен, че ме подкрепят и въобще харчат част от времето си с мен, което е най-големият подарък
    какво смяташ, че те ценят в теб? казвали са ми, че съм изключително добра и мила, както и лоялна, предполагам, че това ценят

//ще питам още неща, но първо ще сложа вода за чай:Д чайчее

galaxy29

може ли да сложиш yakuza на стола след теб, ако иска? да, разбира се, стига и другите да са съгласни

няма да ме биееш де :с пък и аз имам много коса, бая ще трябва да ме тупаш, докато падне
    несигурна си, знаеш ли какво да правиш по въпроса и правиш ли го? несигурна съм, да, особено на моменти изпадам в такива емоционални дупки и сякаш ставам друг човек, много е странно :о знам какво трябва да направя по въпроса и се старая да го правя, но за момента съм по-слабата и безволевата от 'навика'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си