galaxy29
ще ми кажеш ли здрасти или ще ми залепиш дъвка в косата?
тъй като мислиш, че съм инфантилна първо ще ти залепя дъвка в косата, а после ще ти кажа здрасти ((((:
печелили ли са ти панда от луна парк?
веднъж на един събор ми спечелиха едно лилаво мече, но аз го кръстих панда.
хобита?
рисуване, готвене, походи в планината.
филми?
нямам предпочитан жанр. сред любимите филми са ми: Pulp Fiction, Se7en, Kill Bill, The Pianist, Vertigo, A Clockwork Orange, Fight Club, The Lord of the Rings, Toy Story, Kung Fu Panda, Hachi: A Dog's Tale.
спорт?
до седми-осми клас ходех на баскетбол. после 2-3 години на плуване. в момента ходя само на фитнес и в нас си правя разни упражнения. edit: а и винаги съм искала да се науча да играя снукър
Последно редактирано от pandabear : 08-11-2014 на 13:13
кое даскало си завършила?
жегата навън пречи ли ти?
на кое място мечтаеш да отидеш?
пиеш ли газирани напитки?
имаш ли комплекси, как се справяш с тях?
какво мислиш за дебелите хора?
а за тези със силикон?
обичаш ли сладко?
Влюбвала ли си се в съфорумник, преди да го видиш?
А след като?
Имала ли си връзка със съфорумник?
Правила ли си виртуален секс със съфорумник?
Доколко си различна офлайн и онлайн?
По колко време на ден прекарваш в социални мрежи?
Как влияят те на личността (ти)?
Интернетът убива ли ни, или ни прави по-силни?
Dagichka
ти си ми съседкаа :о сетих се аз още като спомена за 204 в една от темите ;3
кое даскало си завършила? 138-мо
жегата навън пречи ли ти? в момента МНОГО
на кое място мечтаеш да отидеш? Шотлндия, Ирландия и Алпите
пиеш ли газирани напитки? не.
имаш ли комплекси, как се справяш с тях? да, не си харесвам бенката на лицето. като си сложа очилата не се вижда много, ама пак ме дразни доста.
какво мислиш за дебелите хора? ако дебелината не е свързана със някакъв здравословен проблем, то просто са безхаберни и мързеливи. не ми харесват такъв тип хора.
а за тези със силикон? ами не ми допадат изкуствените неща. нямам изградено мнение, не познавам такива хора лично, но ако приемем, че е начин да се справят с даден комплекс...ами някак слабохарактерно ми идва.
galaxy29
ще гледаш ли падащите звезди? можеш да си пожелаеш да ти просветне да, ама не искам толкова рано да ми просветва. няма да ми е интересно по-натам... :/
Deadlock
Влюбвала ли си се в съфорумник, преди да го видиш? не.
А след като? да.
Имала ли си връзка със съфорумник? да.
Правила ли си виртуален секс със съфорумник? не.
Доколко си различна офлайн и онлайн? на живо съм доста по-приказлива.
По колко време на ден прекарваш в социални мрежи?
напоследък плашещо много. от вчера до днес сигурно са се насъбрали около десетина часа...
Как влияят те на личността (ти)?
не съм забелязала на мен да ми влияе някак, но хората около мен ми изглеждат доста напрегнати и изнервени. онзи ден докато си говорех с една позната и я питах как е изкарала почивката си тя ми каза, че нямала търпение да се прибере, защото нямала достъп до интернет цяла седмица, и това много я дразнело...
Интернетът убива ли ни, или ни прави по-силни?
ако човек знае как да се възползва от него, определено би му помогнал. в повечето случай обаче не става така.
galaxy29
убивала ли си? да– муха, комар и без да искам веднъж охлюв.
как се чувстваш? безгрижно се чувствам.
какво правиш? питки, пълнени чушки, скара, супички, десерти, оригамита, добро, Mekansm и чат-пат wards.