- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
galaxy29
ами чела съм доста 'досиета' преди време. имаше един сайт, в който са качени много интересни случаи. този, който съм запомнила и ми е направил впечатление е с Чарлз Старкуедър и Карил Фюгейт, и е доста стар. намерих го, ако ти се чете, ето: http://kriminalnidosieta.com/seriyni...arlz-starkued/
tireheb
ами имах желание да се занимавам с нещо подобно. да разкривам и разследвам престъпления. някаква детска мечта ми беше. много Шерлок Холмс и Ханс Грос четох преди време, хах (((: a за подобна гледка тогава не съм мислила. предполагам, че би ми станало кофти на момента, като я видя, но няма да ме впечатли чак пък толкова. к'ви ли не гадории съм гледала на клипчета, на снимки, във филми и тн.
JustaLittleKidя
Има ли нещо в живота ти, за което съжаляваш? има, да.
^Би ли го променила, ако имаше възможност?
не, защото благодарение на тeзи грешки успях да израсна по един или друг начин.
Мислиш ли, че миналото диктува настоящето? Защо?
чак пък да диктува, не мисля. миналото е фактор, който не трябва да пренебрегваме. миналото просто е един добър урока пък настоящето и бъдещето си зависят от нас самите.
Обичаш ли да правиш планове?
преди доста обичах. обаче, често оставах разочарована, че не се случват, хах. сега вече гледам да не правя. или поне не дългосрочни.
Има симпатичност в теб, но в момента отговаряш сухо.
имаш ли си талисманче?
носиш ли пръстени?
а обици?
как пазаруваш, сама или с компания, моткаш ли се по моловете или не обичаш?
слушалките ти заплитат ли се, къде ги държиш като излизаш някъде примерно, слушаш ли музика в 204?
плетеш ли си плитки на косата? как си я държиш през повечето време?
ленивец или коала?
имаш ли си сувенири от света, кой ти ги донесе?
гнус ли те е да стоиш до циганка чистачка примерно в градския?
Ако трябва да се върнеш безвъзратно назад във времето, кой момент би избарала и защо?
Представи си, че се телепортираш в Африка без пари и телефони насред голямо шосе в саваната. Какво би направила?
Представи си, че нямаш дом и близки хора. Какво би направила и къде би отишла?
Dagichka
имаш ли си талисманче?
имам, да. черно камъче турмалин. държа си го в чантата.
носиш ли пръстени? да.
а обици? да.
как пазаруваш, сама или с компания, моткаш ли се по моловете или не обичаш?
предпочитам сама. хич не обичам да се моткам по моловете. даже повечето пъти ходя там на кино, отколкото да пазарувам.
слушалките ти заплитат ли се, къде ги държиш като излизаш някъде примерно?
бях научила един специален начин за увиване на слушалките и не ми се заплтиха. сега спрях да го правя, защото ме мързи и почти винаги са оплитат… :д
слушаш ли музика в 204? да.
плетеш ли си плитки на косата? как си я държиш през повечето време?
плета си, да. иначе през повечето време съм на опашка или спусната =)
ленивец или коала? коала.
имаш ли си сувенири от света, кой ти ги донесе?
от Англия, Холандия и Германия сама съм си взимала. от Русия ми е носел баща ми.
гнус ли те е да стоиш до циганка чистачка примерно в градския?
неприятно ми е да стоя до хора, които не са хигиенизирани.
paradosou
мерсиможе би си права. винаги ми е било по-трудно да отговарям пишейки.
d-r.Zob
Ако трябва да се върнеш безвъзратно назад във времето, кой момент би избарала?
о, не бих искала да е безвъзвратно...но щом трябва да избирам- лятото на 2002 година, което цялото изкарах при прадядо ми.
защо?
защото той много ми липсва. и защото най-ярките и прекрасни спомени от детството ми са именно оттогава.
Представи си, че се телепортираш в Африка без пари и телефони насред голямо шосе в саваната. Какво би направила?
хахаха, ами зависи в кой годишен период съм попаднала. ако е в дъждовния ще тръгна пеш, докато не намеря хора, които надявам се да ми помогнат. ако е в сухия ще търся някой стар изсъхнал и кух баобаб, в който да се крия за известно време.
Представи си, че нямаш дом и близки хора. Какво би направила и къде би отишла?
има един дом за сираци в Нов хан, който посещавам всяка година и се опитвам да помогна с каквото мога на дечицата. предполагам, че ако ми се случи нещо подобно, това ще е първото място, за което ще се сетя, и за което ще съм сигурна, че няма да ме отпратят, въпреки че не съм им никаква.
Маргаритка
сюжетната линия на Аря Старк ми е любима. огромна градация намирам в развитието ѝ. притежава хъс, изострено чувство за справедливост, упоритост, лоялност, борбеност, гордост. все качества, които ценя.
Ако ти се удаде шансът на живота ти(в професионално естество), но той изисква да избираш между него и приятел/мъж?
досра ли ти се докато се опитваше да го асимилираш горния въпрос ?
kartacha – не съм много сигурна, че успях да те разбера, но...
ще избера себе си и шанса, който ми се се отдал, колкото и егоистично да звучипък, ако човекът до мен е правилният, то той ще прояви разбиране, и ще ме подкрепи.
ако и тя е навита, супер
как е името ти?
на колко си години?
този път ще кажеш ли къде се намираш?
жега ли е при теб?
хоби?
как изглеждаш?
и на мен ще ми е интересна
три качества в човека, които цениш?
имаш ли истински приятели?
в какви взаимоотношения си с родителите си?
имаш ли си свои странни навици, какви са?
коя зодия си?
ако настроението ти в момента можеше да се опише с цвят, кой би бил той?
на колко възглавници спиш?
в какво вярваш?
Deadlock - сексапилно загадъчната програмистка с пъпките
всъщност имам въпрос - нали не си на Ева някой от фейковете ;/ ?
ддз като прочетох на 102 поста се панирах о_о