.
Затворена тема
Страница 11 от 354 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 8834
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Олеле, съжалявам, не съм ги отразила нещо. Веднага се реванширам:

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Интересно ми е как изглеждаш на външен вид. Опиши най-характерните си черти от него. Ами сравнително нисичка съм, нито дебела, нито кой знае колко слаба, с кафяви очи и кафява коса малко под раменете, наплетена на дредове. Сравнително големи флешове, стилът ми на обличане варира спрямо настроетието: от безлично черно/сиво/бежаво, та до пълна шарения. Обичам висящи обици и доста често нося.

Хората стряскат ли се от пиърсингите ти? В момента единствения ми по-видим пиърсинг (освен тези на ушите) е на носа, който се счита за нещо сравнително приемливо. Ако се стряскат от нещо, това са флешовете. Друг път им се радват и искат да си пъхнат пръста в тях :Д Когато имах снейкбайтс отнасях доста по-недоволни погледи като цяло.
    Къде е границата на нормалното? Кога "нормалното" променя своята дефиния - приемайки други черти, отхвърляйки трети?Ох, "нормалното" е много субективно понятие, нормалното за мен е едно, за теб е друго, а за трети - съвсем различно.

Какво е в състояние да те изкара извън релси? Лъжа и нагло поведение.
    На кого можеш да се довериш напълно? На себе си, на родителите ми, приятеля ми и най-добрата ми приятелка.
    Какви по-особени интереси имаш? Body modifications, както стана ясно вече, йога и източни философии, туризъм по диви места с палатки и природа.<3
    А хобита? За хобита отговарях по-нагоре.
    Как започва една твоя неделна сутрин? Зависи от неделята. Когато имам урок изфучавам по най-бързия начин от леглото в банята и след 10 минути вече съм излязла от нас, защото съм се успала и съм закъсняла както винаги. :Д Ако е спокойна сутрин, започва с излежаване в леглото, евентуално четене на книжка, кафе и цигара.

По-спортно ли ходиш облечена? :Д Да, и пак казвам, че зависи от настроението. Понякога ми е кеф да се наконтя малко, друг път да сложа широките джинси и размъкнат пуловер и да я карам клошарската :Д
    бахти въпросите. Е, какво им е? :д

Каква е твоята философия в живота? За теб ли живееш или живееш, за да промениш другите? Нямам правото да променям никого, не виждам и смисъл да го правя. Живея за себе си, но "за себе си" да не се разбира като "егоист"
    Всъщност, можем ли да променим другите? И ако отговорът е положителен, каква би била първата стъпка, която трябва да се предприеме? Ако се опитаме наистина, сигурно ще успеем да променим някои неща. Друг е въпроса, нужно ли е да променяме другите? Според мен промяната трябва да идва отвътре и да бъде самоинициирана, а не да е в резултат на външни фактори.
    Какъв е проблемът на младото поколение днес? А на възрастното? По принцип не обичам да използвам такива групови понятия - има млади хора и млади хора, същото важи и за възрастните. По моите наблюдения обаче, голям процент от децата под 16-17 години са адски разлигавени и неспособни да оценят малките неща, защото са заслепени от айфони и кецове Супра, и с всяко следващо поколение процентът се увеличава...страхувам се за бъдещето, ако нещата продължават така. Проблема на възрастните не мога да го знам, не се чувствам изцяло "възрастна". Това което ми е направило впечатление, е че някои от тях имат прекалено остарели разбирания. В България поне и финансите са проблем за голяма част от възрастните, особено след кризата.

Песимист ли си?Непоправим оптимист.
    Последно редактирано от heartshapedbox : 12-14-2013 на 16:47

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    каза, че любовта е смисъл, защо?
    какъв е смисълът на живота?
    ако можеш да промениш нещо във външния си вид, какво би било то? а някоя 'вътрешна' черта?
    вярваш ли, че всичко се връща? защо?
    вярваш в прераждания? о.О
    разкажи ми малко повече за твоите вярвания, философии, изводи..
    мислиш ли се за суетна? защо си избрала такъв стил? (говоря за развлечените дрехи, растите, флешовете) какво послание мислиш, че дават?

Мега фен Аватара на Dagichka
    оой, и ти си девичка, като видях и ragga one направоо ^^

имаш ли си някакви странни, свои си ритуали?
    пътувала ли си на автостоп и какво ти е мнението за това? повечето хора все още са супер скептични или както примерно мислят мои връстници "ако не им пуснеш, надали ще те вземат" и някви такива.. -.-
    солено или сладко?
    отколко време имаш дредовете и защо реши да си ги направиш?
    а откога си веган?
    чувстваш ли, че си родена в греша епоха/време или ти е добре и тук?
    границите са само в ума ни или реално има неща, които просто няма как да постигнем?
    за какво най-често си мечтаеш в момента?
    човек се ражда добър и с течение на времето става лош или просто на някои хора това им е отредената роля?
    един приятел скоро ми каза "за жалост тук на запад старите хора с годините стават по-богати материално и по-бедни в духовен аспект, а тези на изток обратно.." съгласна ли си с това?

засега толкова от мен :д поздрав http://www.youtube.com/watch?v=dphqEG1SStE ^^

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    каза, че любовта е смисъл, защо? Защото се чувствам пълноценна, когато обичам.
    какъв е смисълът на живота? Предполагам, че при всеки е различно. Аз искам да направя възможно най-много неща, които искам и да бъда щастлива.
    ако можеш да промениш нещо във външния си вид, какво би било то? а някоя 'вътрешна' черта? Външно - бих си "отгледала" по-дълги крака, вътрешно - да съм способна да не преувеличавам малките неща. Както и да не ми е некомфортно да говоря пред хора.
    вярваш ли, че всичко се връща? защо? Да, и това едновременно ме радва и ме плаши. Връща се, защото така е справедливо, всеки трябва да си получи заслуженото рано или късно.
    вярваш в прераждания? о.О Да.
    разкажи ми малко повече за твоите вярвания, философии, изводи.. Питай нещо по-конкретно, не знам какво да ти кажа така. Като цяло вярвам, че хората са добри по природа (колкото и наивно да звучи). Искам максимално да се наслаждавам на живота и хората, с които ме среща и да оказвам минимална вреда върху заобикалящия ми свят.
    мислиш ли се за суетна? защо си избрала такъв стил? (говоря за развлечените дрехи, растите, флешовете) какво послание мислиш, че дават? Суетна - не, никак даже. Винаги съм намирала флешовете за красиви и беше неизбежно да си направя :Д Дредовете (не расти) свързвам с раста културата и това, че ги имам изразява тези мои разбирания, които съвпадат с нея. Не се нося само размъкната, имам както широки, така и тесни дрехи. Просто разнообразие в гардероба, без конкретна причина.
    ^^

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    оой, и ти си девичка, като видях и ragga one направоо ^^ И ти ли?

имаш ли си някакви странни, свои си ритуали? Имам си. Първата ми работа, когато се събудя, е да запаля ароматна пръчка и да се върна в леглото за още 5-10 минути. По пътя от вкъщи има една решетка, която всеки път прескачам, не знам и аз защо. Има още куп неща, но за тези се сетих първо.
    пътувала ли си на автостоп и какво ти е мнението за това? повечето хора все още са супер скептични или както примерно мислят мои връстници "ако не им пуснеш, надали ще те вземат" и някви такива.. -.- Пътувала съм доста пъти и , да чукна на дърво, нищо лошо не ми се е случило. Даже напротив, попадала съм на супер готини хора и през цялото време сме си приказвали.
    солено или сладко? По-скоро солено.
    отколко време имаш дредовете и защо реши да си ги направиш? Още са съвсем новички, на 4 месеца. И са роошави и стърчащи, изобщо не са се стегнали още, а аз не искам да ги стягам..абе много им се радвам като цяло, въпреки, че косата ми се скъси адски. По-горе писах защо си ги направих.
    а откога си веган? Не съм веган, но и това ще стане в бъдеще, надявам се. Просто ми се струва, че още не съм готова за толкова драстична промяна. Иначе вегетарианка съм от пълни 6 години, започвам седмата.
    чувстваш ли, че си родена в греша епоха/време или ти е добре и тук? Щом съм се родила тук, значи тук ми е мястото. Може би ако се бях родила в друго време/място/семейство, сега нямаше да съм човека, който съм.
    границите са само в ума ни или реално има неща, които просто няма как да постигнем? По принцип вярвам, че няма невъзможни неща. На практика обаче не можем да дишаме под вода или да връщаме времето. С напредването на годините много неща, които не сме считали за възможни, са се случили, така че в бъдеще още повече неща ще станат възможни.
    за какво най-често си мечтаеш в момента? Всичко между мен и приятеля ми да е наред и най-накрая да заживеем заедно.
    човек се ражда добър и с течение на времето става лош или просто на някои хора това им е отредената роля? Децата са чисти и невинни, всички се раждаме добри. Ние самите определяме дали имаме силата да останем добри и за в бъдеще, просто е много по-лесно да си лош.
    един приятел скоро ми каза "за жалост тук на запад старите хора с годините стават по-богати материално и по-бедни в духовен аспект, а тези на изток обратно.." съгласна ли си с това? Съгласна. Думите на приятеля ти ми напомниха за един цитат, който четох наскоро, беше нещо от сорта, че хората жертват здравето си за пари, а после харчат парите си в опити да си купят здраве, бързат да пораснат, а после искат да бъдат деца отново и живеят, сякаш никога няма да умрат, а после умират, сякаш никога не са живели. Цитирам по памет, не дословно.

засега толкова от мен :д поздрав http://www.youtube.com/watch?v=dphqEG1SStE ^^ Оо, Мерудия <3 Благодаря за поздрава, наистина, напомни ми за Уейк Ъп фестивала..пак искам да ги слушам на живо! ^^

Имаш ли домашен любимец?
    Три качества които притежаваш?
    Три качества които искаш да притежаваш ?
    Имаш ли девиз?
    Определи се с 1 дума
    Какво ти носи щастие ?
    Любим български филм ?
    Три неща които мразиш?

П.С. И аз искам да седна на стола
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Каква е твоята дефиниция за бездушност?
    Какви хора не понасяш?
    Прошката проява на сила или слабост е?
    Съществуват ли неразрешими проблеми?
    Променят ли се хората?
    Лекува ли времето?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Харесва ми, че не отговаряш директно на кофти и плоско зададените ми въпроси, а ми ги "перефразираш" в правилната насока.

Радвам се, че те сложиха на стола.

Ако хората се раждат добри, кое или кой ги прави лоши? Или зависи единствено от нас да изберем едно от двете?
    Откъде произлизат чувствата? По-силни ли са от разума?
    Какво е моралът? Как го придобиваме?

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от sexyt0o Виж мнението
    Имаш ли домашен любимец? Не, но обмислям да си взема куче.
    Три качества които притежаваш? Човечност, позитивизъм и тактичност.
    Три качества които искаш да притежаваш ? Искам да бъда по-отговорна, амбициозна и комуникативна.
    Имаш ли девиз? Не, не живея спрямо някоя определена сентенция.
    Определи се с 1 дума Човек.
    Какво ти носи щастие ? Хиляди неща. Най много ме радват близките ми.
    Любим български филм ? Източни пиеси и Аве
    Три неща които мразиш? Лъжи, нагло отношение и жестокост.

П.С. И аз искам да седна на стола Ок. Между другото кажете когато не съм ви интересна вече :Д

Голям фен Аватара на shades
    марче отстъпи стола за мен , интересно ми е какви въпроси ще полетят към мен , усещам още отсега от какво естество ще са

anonymous895156
    Guest
    Миме, много си ми интересна. Аз също съм желаещ за стола от началото на темата.
    Какво трябва да направи човек, за да ти стане омразен?
    Желаеш да останеш в България или да я напуснеш?
    Каква си по темперамент? (сангвиник, холерик, флегматик, меланхолик)
    Има ли хора, които се държат зле с теб без причина?
    А ти правиш ли го понякога?

Супер фен Аватара на djipsito
    Би ли отишла за 6 месеца сама в Коста Рика и смяташ ли, че ще успееш да издържиш сред дивата природа там ?
    Мислиш ли, че да се отделиш от съвременния свят на техники, движение, стрес, пари и чудеса ще те научи на нещо ново (ако си в Коста Рика примерно) ? Как си го представяш ?

Определяш ли се като хипи ?
    Свириш ли на някакъв инструмент ?

(Кефиш ме и си от типа хора, които обичам да имам в обкръжението си)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Каква е твоята дефиниция за бездушност? Представям си един егоистичен и безсърдечен човек, който не само не изпитва съчувствие към другите, а напротив, изпитва удоволствие от страданието и неуспеха на околните.
    Какви хора не понасяш? Не понасям хора, които тъпчат останалите, защото така самите те се чувстват по-стойностни. Противни са ми и тези, които считат прилагането на физическа сила за единствен и правилен изход от конфликт.
    Прошката проява на сила или слабост е? На сила. Заслужава си да простиш обаче само ако отсрещния осъзнава грешката си и това, което ти е причинил чрез нея. Ако не, се получава един омагьосан кръг на "грешка-прошка" от който не само, че няма смисъл, но и излиза многократно наранен. Сила е да простиш, но сила е и да знаеш кога да не го направиш.
    Съществуват ли неразрешими проблеми? По-скоро необратими неща, които ги пораждат. В нормалната ситуация ако и двете страни наистина искат и са достатъчно силни да разрешат проблема, ще го направят.
    Променят ли се хората? Да, постоянно.
    Лекува ли времето? Не толкова, колкото ти дава възможност да приемеш и осмислиш ситуацията и да оставиш болката на заден план, докато тя изчезне от само себе си.

сложи стол до теб двамата ще отговаряме паралелно

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Харесва ми, че не отговаряш директно на кофти и плоско зададените ми въпроси, а ми ги "перефразираш" в правилната насока.

Радвам се, че те сложиха на стола. Благодаря ти, оценявам го.

Ако хората се раждат добри, кое или кой ги прави лоши? Или зависи единствено от нас да изберем едно от двете? Първоначалният ми отговор щеше да бъде "обстоятелствата", но не е точно така. Вярно е, че не всички започваме с равен старт в живота - някои се раждат в семейства с добри родители, заобикалящата ги среда е приятна, получават всичко необходимо, даже плюс разни глезотийки, които ги правят щастливи. Други пък попадат в семейства, в които родителите ги малтретират, нямат покрив над главата, храна или топли дрехи, какво да говорим за възможност за образование. Определено на вторите им е изключително трудно и когато гледат как има хора, които с нищо не са по-добри от тях, но получават такива облаги, най-първичната им реакция е да се озлобят към тях. Според мен обаче всичко зависи от това дали самите ние имаме достатъчно вътрешна сила, за да запаазим доброто в себе си, въпреки заобикалящата ни "лошотия".
    Откъде произлизат чувствата? По-силни ли са от разума? Нямам абсолютно никаква идея, просто се появяват от някъде. :Д Предполагам, че при всеки е индивидуално кое от двете надделява, но при мен са чувствата и, честно казано, до сега не съм съжалила, че съм послушала тях пред разума нито веднъж.
    Какво е моралът? Как го придобиваме? Не го придобиваме, той си е вътре в нас. Обяснявам си го като нещо като шесто чувство, което ни подсказва кое е правилно и кое не, доста сходно с интуицията.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Миме, много си ми интересна. Благодаря ти.
    Аз също съм желаещ за стола от началото на темата. I know, I know.
    Какво трябва да направи човек, за да ти стане омразен? За момента мога открито да заявя, че не мразя никого. Има хора, които са ми приятни и такива, които не са, хора които ме правят щастлива и други, които са ме наранявали с нещо. За да намразя някого, трябва да нарани мен/близките ми по изключително жесток начин и колкото и да се опитвам, да не мога да видя мотивите му.
    Желаеш да останеш в България или да я напуснеш? Плановете ми са да отида да уча в чужбина и после да се върна.
    Каква си по темперамент? (сангвиник, холерик, флегматик, меланхолик) Според този тест ( http://psy.kalinova.org/test2.php ) съм меланхолик.
    Има ли хора, които се държат зле с теб без причина? Не и като практика. На всеки му се случва да му кипне и да си го изкара на някого, който не го заслужава понякога.
    А ти правиш ли го понякога? За жалост се случва, въпреки че е сравнително рядко.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Би ли отишла за 6 месеца сама в Коста Рика и смяташ ли, че ще успееш да издържиш сред дивата природа там ? С най-голямо удоволствие. Ако нещо би ме спряло, то не би било природата или самотата, а това, че трябва да обърна гръб на много неща тук, за да го направя.
    Мислиш ли, че да се отделиш от съвременния свят на техники, движение, стрес, пари и чудеса ще те научи на нещо ново (ако си в Коста Рика примерно) ? Как си го представяш ? Да, ще се науча максимално на самостоятелност и ще се доближа максимално до Природата. Представям си го малко плашещо в началото, но изключително хармонично и полезно изживяване като цяло.

Определяш ли се като хипи ? Доста от познатите ми ме виждат така. Аз самата не се определям като каквото и да е.
    Свириш ли на някакъв инструмент ? Не, но много искам да се науча на това.

(Кефиш ме и си от типа хора, които обичам да имам в обкръжението си) Благодаря.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    сложи стол до теб двамата ще отговаряме паралелно
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    марче отстъпи стола за мен , интересно ми е какви въпроси ще полетят към мен , усещам още отсега от какво естество ще са
    Ако искаш да ме питаш нещо, питай. Тъпо е да пишеш само за да си "измолиш" място на стола.

ПП: Колебая се между двама човека, но май имам идея кой ще сложа после.

Имаш ли в момента / пазиш ли поне 1 плюшена играчка ? ( много ми е интересно )
    Имаш ли хоби?
    Любим спорт?
    Качества които гледаш в характера на 1 мъж?
    Нещо което винаги си искала да направиш , но все още не си ?
    Имаш ли любима марка ? ( кола , дрехи , бижута , гримове или парфюм )
    Гримираш ли се ?
    Имаш ли татуировки ?
    Колко килограма ти тежи дамската чанта ( ) 1 кг , под 1 , над ?
    Какво според теб показва , че една жена е интелигентна ?
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Ако искаш да ме питаш нещо, питай. Тъпо е да пишеш само за да си "измолиш" място на стола.

ПП: Колебая се между двама човека, но май имам идея кой ще сложа после.
    никога не моля тъй че объркала си

още повече нямам изгода да споделям

така че забрави за мен по добре

теб пък на лични те питах каквото исках

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от sexyt0o Виж мнението
    Имаш ли в момента / пазиш ли поне 1 плюшена играчка ? ( много ми е интересно ) Имам, да. Даже едната ми стои на леглото и я гушкам, като спя :д
    Имаш ли хоби? Писах по-нагоре за хобитата.
    Любим спорт? Сноуборд, но за практикуване. Никак не обичам да гледам спортове, става ми скучно на петата минута.
    Качества които гледаш в характера на 1 мъж? Не търся определени качества/черти, а гледам цялостния образ.
    Нещо което винаги си искала да направиш , но все още не си ? Да скоча с бънджи.
    Имаш ли любима марка ? ( кола , дрехи , бижута , гримове или парфюм ) Не, нямам. Не ме интересува марката, стига нещо да е качествено, удобно и да ми хареса.
    Гримираш ли се ? Не. Преди се гримирах, но спрях.
    Имаш ли татуировки ? Да, 3 с тенденцията да станат доста повече.
    Колко килограма ти тежи дамската чанта ( ) 1 кг , под 1 , над ? Малко, обикновено нося само портмоне, телефон, ключове, цигари и запалка. Зимата се намират и ръкавици или ушанки.
    Какво според теб показва , че една жена е интелигентна ? Няма общоприет калъп, по който да отсяваме интелигентните хора. За мен интелигентният човек трябва да умее да разсъждава, да знае как би било най-правилно да постъпи в дадена ситуация и да е склонен да се вслушва в чуждото мнение и да извлича полезното от него.

Мега фен Аватара на Dagichka
    дам, и аз съм дева и тази песен от година и нещо както я открих винаги ме радва :3
    още една порция въпроси от мен:

кой ти е най-любимият аромат и защо? с какво го свързваш, какво усещане ти носи?
    каква картина ти изниква в главата, ако някой каже думата "красиво", кое за теб е красиво?
    какъв жанр книги принципно четеш?
    имаш ли си любима книга и ако да, коя е тя?
    ако един човек е добър, а му се случват наистина лоши и гадни неща кой е виновен? дали той е съгрешил в минал живот и това е просто карма или?
    наистина ли е нужно да има зло, войни и тн. на света или просто човечеството сами си го правим тегаво?
    може ли снимка на бебчетата дредчета? :3

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дам, и аз съм дева и тази песен от година и нещо както я открих винаги ме радва :3
    още една порция въпроси от мен:

кой ти е най-любимият аромат и защо? с какво го свързваш, какво усещане ти носи? Може би ароматът на канела. Свързвам го с домашен уют, бисквитки, зима и топло.
    каква картина ти изниква в главата, ако някой каже думата "красиво", кое за теб е красиво? Първата ми асоциация е някаква горичка със свежа, зелена трева, птички, катерички, поточе и аромат на свежо. Иначе намирам красота в почти всичко - от гореописаната картина, та чак до прозорците, замъглени от студа навън.
    какъв жанр книги принципно четеш? Чета всичко. Обожавам да чета и съм "доброто прасенце" на тема книги - започна ли някоя книга, задължително я дочитам, дори и да не ме е впечатлила. Не харесвам чиклит, прекалено елементарни са ми.
    имаш ли си любима книга и ако да, коя е тя? Май писах по-горе - "Малкият принц". Обожавам я <3
    ако един човек е добър, а му се случват наистина лоши и гадни неща кой е виновен? дали той е съгрешил в минал живот и това е просто карма или? Може би е карма, може би някакво изпитание дали ще остане добър въпреки пречките. Нямам представа, но вярвам, че всичко се случва с причина и всяко събитие, независимо хубаво или лошо, цели да ни даде урок и да ни усъвършенства.
    наистина ли е нужно да има зло, войни и тн. на света или просто човечеството сами си го правим тегаво? Ние си го правим. Човешката алчност води до ужасни последствия..
    може ли снимка на бебчетата дредчета? :3 Преинсталирах си компютъра скоро и все още не съм си прехвърлила снимките...мързел :Д Когато го направя, ще ти пратя

Голям фен Аватара на chushkopek
    Как се чувстваш когато излъжеш? Защо го правиш? Има ли човек който не го прави? Ако няма, това не противоречи ли на всички твои вярвания? Защо? Успях ли да провокирам у теб съвсем лек гняв като пиша въпросите един след друг а не един под друг?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си