- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
1. Може би се случва в отделни случаи
2. Надявам се да не трябва да пиша подобно нещо когато се женя, не ме радва някак.
3. Лъжата си е лъжа, по скоро можеше да питаш дали премълчаването е вид лъжа, тъй като няма как да лъжеш и същевременно премълчаваш.
1. Да мисля, че съм късметлия доколкото може да се вярва в късмета. Имам прекрасно семейство което ме е подкрепяло винаги и никога не са ми налагали ограничения и не са се опитвали да ми поставят целите в живота. Имам някой прекрасни приятели и т.н. Вярвам, че каквото трябва да се случи, ще се случи.
2. Обичам да ходя по планини, морета, къмпинги, извън България. Обичам да ходя на кино, да чета ако имам някоя грабнала ме книжка. Обичам и да карам мотор, нещо което ме разтоварва сериозно.
3. Може да се каже, че съм удовлетворен поне за момента. Винаги се стремя към това да се чувствам добре.
4. Понякога е много забързано, а понякога направо скучно и монотонно.
5. Коректността.
6. Обичам животни нашите гледат котки и куче, аз не гледам нищо тъй като не се задържам 24/7 на мястото на което предимно живея. И малки деца обичам също.
1. Зависи дали жената сама е постигнала богатството си или го е наследила и не е изградила никакви качества през живота си. Мисля, че е добре и двамата да са добре реализирани за да няма напрежение. Жената в никакъв случай не трябва да е луда кариеристка обаче и трябва да има усет към семейство, деца, къща и т.н. (Не казвам да си седи в нас и да готви/чисти/пере) От друга страна малко мъже биха се чувствали комфортно жена им да ги издържа, а и не смятам че в едно здраво семейство "богатството" трябва да се дели. Семейството е едно и парите би следвало да са равно достъпни стига и двамата да са достатъчно отговорни.
2. Със сигурност това зависи от моментното ми материално и финансово състояние. Ако то е значително добро, тогава най-вече бих се погрижил за % които би могла да вземе от него, ако се окаже ялова.
1. Нито едното, нито другото.
1. Улица Хавър, Нещата от живота, първо те ми изникват в съзнанието, но има и други.
2. Това го казах вече
3. Зависи за какво е, предпочитам черното
4. Нещо което просто се случва, съвпадение може би.
5. Реалист
6. Вероятно
1. За момента предпочитам плосък данък.
1. Зависи дали имам човек до себе си или не. Принципно не обичам много случайният секс, така че това е вариращо. Да речем в повечето случаи достатъчно.
2. Разбира се, нямам сваляни филми на компютъра и никога не съм имал, но това не значи че понякога не се зазяпвам.
3. Зависи колко е близък, но общо взето е лесно - аз.
4. Не. Това не значи, че няма да се разделим за нещо друго в бъдеще, но ако наистина всичко е сериозно и сме семейство вече, няма начин да я оставя заради подобно нещо.
Последно редактирано от draid : 08-22-2014 на 09:23
Изключително грозна дума, но това няма значение в момента.
А ако ти се окажеш с репродуктивни проблеми, би ли се решил да имаш дете от жената до теб, но с донорска сперма?
Значи имотното ти състояние към момента на сключване на брак ще бъде определящо за това какви клаузи да включиш в брачния договор?
Имаш ли се за интересчия?
А за използвач/нагаждач?
Каза, че няма да ми отговориш на въпроса за данъчната декларация. Това означава ли, че си безработен?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изследване на хепатитни маркери, резултат от квантиферонов тест и имунен статус срещу морбили. Също и дата на подаване на данъчната декларация, както и с колко милиона си напред спрямо миналата, година.
Иначе не вАжиш.
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
укривам данъци, но това да си остане между нас!
става ли?
Последно редактирано от RagioL : 08-22-2014 на 09:40
Ма чакайте бе, данъчна декларация не се подава от всеки работещ човек.
Аз не подавам данъчна декларация, това значи ли, че съм безработна?
1. Не използвам думата, не като жена която не може да има деца, а като едно общо названия за жена която не е свястна.
2. Това е труден въпрос, вероятно ще ми отнеме доста време да мисля върху него ако се наложи, зависи разбира се и от мнението на жената до мен. Към момента не мога да отговоря.
3. Всеки си гони интереса по някакъв начин. Въпроса е да не го правиш за сметка на другите и да не използваш хората.
4. Много мразя използвачи/нагаждачи. Аз много често казвам точно каквото мисля независимо от последиците.
5. Няма да отговоря, защото не ми допада да отговарям, плюс това не всеки е задължен да подава, а отговоря ли ти давам информация която не желая да научаваш. Може да не се усетиш, а може и да се. Има известни различия за физически и юридически лица.
Какво може да искам да постигна ? Да имам стабилни финансови доходи, които не ме принуждават да мисля какво ще стане като остарея, да имам семейство и да си прекарам отреденото ми време щастливо, Не желая да се впускам в монотонност.
Последно редактирано от draid : 08-22-2014 на 09:46
каза, че си против феминистките движения. как би коментирал тази снимка/послание
http://38.media.tumblr.com/ce42f5698...xeeyo1_500.png ?
Не, не го мразя, обаче по останалите теми пише километрични постове, а тука чета телеграми само. Та се старая да го изкарам от тая летаргия. Пък и съм събрала впечатления от не една и две теми в последно време.
Колежке, то и аз не се занимавах с това лично, а го вършеше счетоводителката, но няма да ми паднат пръстите от ръцете, ако го натракам това в едно изречение, нали?
1. Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура?
2. За какво все още не ти достига смелост?
3. Кое смяташ, че има по голяма роля в развитието на човек - какъв се е родил или това, което му се случва?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
има се предвид това как жената от малка е учена (поне мен лично майка ми помня да ми е казвала), когато се прибира особено вечер вкъщи бързо да си влиза в хода, да се оглежда като отваря входната врата, респективно да си държи здраво ключовете в ръката и бързичко да влезе "на сигурно"
Последно редактирано от draid : 08-22-2014 на 10:02
Кое копче?